Χρυσό Βραβείο για τη Groupama Ασφαλιστική και τη Biosafety S.A. στα Health & Safety Awards 2024

Στα Health & Safety Awards 2024, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 6 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Intercontinental, η Groupama Ασφαλιστική σε συνεργασία με τη Biosafety S.A. κέρδισαν το πρώτο βραβείο (Winner)  στην κατηγορία Ασφαλιστικές Υπηρεσίες / Insurance με την υποψηφιότητά «The Life Savers: Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης & ευαισθητοποίησης στην Υγεία & Ασφάλεια στην εργασία».

Βάση της συνεργασίας αποτέλεσε η καινοτόμος πρωτοβουλία του Ομίλου Groupama “The Life Savers”, η οποία έχει ως στόχο την εκπαίδευση 1.000.000 ανθρώπων παγκοσμίως στις Πρώτες Βοήθειες. To πρόγραμμα, που εφαρμόζεται στο σύνολο των θυγατρικών του Ομίλου ανά τον κόσμο, διεξάγεται με επιτυχία από το 2022, καθώς έχουν ήδη εκπαιδευτεί περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι παγκοσμίως.

Μέσα από το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Biosafety, οι συμμετέχοντες αποκόμισαν πολύτιμες γνώσεις για την ορθή και αποτελεσματική αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών και την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη συνεργασία, τόσο η Groupama Ασφαλιστική όσο και η Biosafety S.A. στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία των Πρώτων Βοηθειών, αλλά και στην καλλιέργεια μιας ευρύτερης κουλτούρας πρόληψης και αλληλεγγύης.