Χρηματιστηριακή αργία σήμερα, ίσως ημιαργία αν καταφέρουν να συνδέσουν το καλώδιο!

  • Χρηματιστηριακή αργία σήμερα, ίσως ημιαργία αν καταφέρουν να συνδέσουν το καλώδιο! (γέλια)
12:30 και οι φήμες λένε ότι ακόμα δεν γνώριζε το υπουργείο οικονομικών, ως αρμόδιο για την εύρυθμη λειτουργία του χρηματιστηρίου ότι δεν έχει ανοίξει ακόμα το «κατάστημα».
  • 14:30 και καμία ένδειξη για το πότε και αν θα ανοίξει ο μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας!
Έστω να προλάβουν να κάνουν ένα auction μια μπόμπα χαρακίρι να γράψουν τιμή τα χαρτιά να μην χάσουμε την ιστορικότητα στα γραφήματα και σήμερα 25/10/2021 αντί για κερί έχει παύλα.
  • Το μόνο κερί που καίει τα τελευταία χρόνια είναι αυτό του χρηματιστηρίου δηλαδή που σιγά σιγά σβήνει και φτάνει στο τέλος του.
Η πιο φιλική σε επενδύσεις κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει ακόμα να δώσει πνοή και αέρα ανανέωσης όπως περίμενε η πλειοψηφία των επενδυτών.
  • Ένα χρηματιστήριο που έχει καταντήσει να ναι περισσότερο χρηματιστήριο ομολόγων παρά μετοχών αφού το ενδιαφέρον για μετοχές έχει ατονίσει εδώ και χρόνια. Και πως να μην γίνει αυτό όταν μετά το σκάνδαλο της Follie δεν έχει αλλάξει τίποτα ενώ θα έπρεπε να ξηλωθούν τα πάντα και να χτιστούν από την αρχή.
Η κατρακύλα του ΧΑΑ έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Μετακόμισε λέει στη Λεωφ. Αθηνών 110. Σιγά βρε, σε λίγο θα το φτάσετε στη λαχαναγορά του Ρέντη, μια ανάσα είναι. Και πάλι καλά μην το μετακομίσετε δίπλα σε κάνα καταυλισμό ρομά που έχει εκεί λίγο πιο κάτω.
  • Το χρηματιστήριο ο ναός του χρήματος που έλεγαν οι παλαιοί έπρεπε να βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και να είναι κόσμημα σε ένα ωραίο νεοκλασικό κτίριο. Αλλά μπα, που…!
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης ποτέ. Πάντα φταίνε οι άλλοι και οι προηγούμενοι.
  • Τέλη Νοεμβρίου του 2020 παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του χρηματιστηρίου του Τόκιο Koichiro Miyahara λόγω ολοήμερης αναστολής των συναλλαγών.
Εδώ δεν θα έπρεπε να έχει μείνει ούτε ο θυρωρός με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χρηματιστήριο, τεχνικά και θεσμικά.
  •  Τεράστια η ζημιά στην οικονομία και στο προφιλ της κυβέρνησης.
Ο Λογικός
ΥΓ: Τελικά τα κατάφεραν, θα ανοίξει με 5ωρη καθυστέρηση, στις 3:30μμ. Στις 3:15μμ το Pre-Opening. To πότε θα κλείσει σήμερα, άγνωστον για την ώρα