ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ – Εκδηλώσεις 18 – 19 Ιανουαρίου 2020 – MONEY SHOW 2020

EuroCapital
Δείτε τις δύο εκδηλώσεις που θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (18-19 Ιανουαρίου) από το ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, στα πλαίσια του Money Show 2020:

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020
6:00 μμ – 8:00 μμ
Ξενοδοχείο Caravel
Αίθουσα “Πέλλα”

DEBATE: Τί είναι τελικά το Bitcoin; Επενδυτική ευκαιρία ή φούσκα;

Τελικά, τί είναι το Bitcoin; Είναι επενδυτική ευκαιρία ή είναι μία ακόμη χρηματοοικονομική φούσκα;

Ο Γιάννης Σιάτρας υποστηρίζει ότι είναι φούσκα. Ο Βασίλης Παζόπουλος ισχυρίζεται ότι είναι μία επενδυτική ευκαιρία! Οι δύο έμπειροι αναλυτές της αγοράς -και φίλοι- συναντιούνται και επιχειρηματολογούν!

Ένα debate για το Bitcoin. Με συγκεκριμένους κανόνες: Επιχειρηματολογία από την κάθε πλευρά, ερωτήσεις από τον συντονιστή προς την κάθε πλευρά, ερωτήσεις από τη μία προς την άλλη πλευρά και ερωτήσεις από το κοινό που θα παρακολουθεί την εκδήλωση.

Ο κ. Γιάννης Σιάτρας είναι οικονομολόγος, εκδότης του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ. Ο κ. Βασίλης Παζόπουλος είναι οικονομολόγος, αρθρογράφος του euro2day.gr και συγγραφέας του βιβλίου “Επενδυτές χωρίς Σύνορα“.

BITCOIN-DEBATE.jpg

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020
Ξενοδοχείο Caravel
Αίθουσα “Νάουσα”
11:30 πμ – 2:00 μμ

2020 – 2021: Η άνοδος της χρηματιστηριακής αγοράς – Οι ευκαιρίες και οι κίνδυνοι

Το Χρηματιστήριο, ήδη από το 2017 και κυρίως από τα τέλη του 2018, διανύει μία ανοδική φάση που θα μπορούσε να διαρκέσει επί μία δεκαετία. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ποιά είναι τα στοιχεία που υποστηρίζουν αυτή την άποψη; Ποιοί κλάδοι θα πρωταγωνιστήσουν; Ποιές μετοχές; Ποιά θα είναι η πορεία των τραπεζικών μετοχών; Τί θα πρέπει να προσέξουν οι επενδυτές; Ποιά θα πρέπει να είναι τα βήματα αυτών που ασχολούνται για πρώτη φορά με τις χρηματιστηριακές επενδύσεις;

Αυτά τα θέματα θα συζητήσουμε την Κυριακή το μεσημέρι, 19 Ιανουαρίου 2020, στην εκδήλωση του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, η οποία διεξάγεται στα πλαίσια της έκθεσης Money Show 2020.

Εισηγητής θα είναι ο οικονομολόγος και εκδότης του περιοδικού, Γιάννης Σιάτρας.

Το περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ διανύει τη δεύτερη φάση της ζωής του. Στην πρώτη φάση, 1990-2004 υπήρξε το κυριότερο και εγκυρότερο περιοδικό για επενδύσεις. Στην παρούσα φάση (από τις αρχές του 2018), στόχος του είναι να μεταδώσει στο επενδυτικό κοινό την πείρα του παρελθόντος, ώστε να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη.
Ο Γιάννης Σιάτρας, οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ, μεγάλη εμπειρία στο χώρο και με πλούσιο συγγραφικό έργο, ασχολείται συστηματικά με την οικονομική ιστορία και την ιστορία του Χρηματιστηρίου, δραστηριότητα η οποία είναι ιδιαίτερα υποβοηθητική στην αναγνώριση των τάσεων και των χαρακτηριστικών τους.

Money_Show_2020_Jan_FBCover_851x315px.png

Και στις δύο εκδηλώσεις, η είσοδος είναι ελεύθερη.

Γιάννης Σιάτρας

EuroCapital
Χαλανδρίου 6, Αγία Παρασκευή, 153 43 (χάρτης)
210 3242032
www.eurocapital.gr

Το περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ κυκλοφόρησε από το 1990 έως το 2004 και καθιερώθηκε ως το κυριότερο και εγκυρότερο περιοδικό της περιόδου εκείνης. Από το 2018, επανακυκλοφορεί με την εμπειρία όλων αυτών των ετών, βελτιωμένη τεχνολογία και την ίδια εγκυρότητα, ώστε να αποτελέσει τον κυριότερο επενδυτικό σύμβουλο για τους παλαιότερους, αλλά και τη νέα γενιά επενδυτών που σταδιακά δημιουργείται.

Το ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ είναι μηνιαίο και κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μόνο μορφή τις πρώτες μέρες κάθε μήνα.

Δείτε τους συνδέσμους για παλαιότερα τεύχη, το ευρετήριο της ύλης των τευχών του ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ και το το ευρετήριο ειδικών αφιερωμάτων και ειδικών δημοσιεύσεων (δείτε εδώ).

Για να εγγραφείτε συνδρομητές του περιοδικού, δείτε εδώ.
Εκδότης του περιοδικού παραμένει ο οικονομολόγος Γιάννης Σιάτρας.