«Χάος» στην Τάιμς Σκουέρ: Κρότοι προκάλεσαν πανικό σε πλήθος (VIDEO)

Χιλιάδες άνθρωποι που βρίσκονταν στην πλατεία Τάιμς Σκουέρ στη Νέα Υόρκη καταλήφθηκαν από πανικό το βράδυ της Τρίτης, όταν «έσκασαν» οι εξατμίσεις ορισμένων μοτοσικλετών, παράγοντας ήχους που πολλοί παρερμήνευσαν ως πυροβολισμούς.

Πριν από κάποια χρόνια, η έκρηξη μιας εξάτμισης στην πολύβουη πλατεία ίσως να προκαλούσε απλώς ένα σύντομο ξάφνιασμα. Στον απόηχο όμως των δύο πολύνεκρων επιθέσεων των περασμένων ημερών σε Οχάιο και Τέξας, που βύθισαν στο πένθος τις ΗΠΑ αφήνοντας πίσω τους 31 νεκρούς, το παραμικρό δείγμα ότι κάτι πάει στραβά ξυπνάει το ένστικτο επιβίωσης στους Αμερικανούς και τους ωθεί να τραπούν σε φυγή!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ABC News, το «σταυροδρόμι του κόσμου» (όπως είναι το παρατσούκλι της Τάιμς Σκουέρ στις ΗΠΑ) ήταν γεμάτο με τουρίστες και ντόπιους το βράδυ της Τρίτης, όταν ξαφνικά, γύρω στις 22.00, ακούστηκε μια σειρά από δυνατούς κρότους.

Βίντεο που δημοσιεύουν τα διεθνή ΜΜΕ δείχνουν χιλιάδες ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι, πιστεύοντας προφανώς ότι κινδυνεύει η ζωή τους.

 

Print Friendly, PDF & Email