Χαμός με τον Τούρκο του ΣΚΑΙ και τη χυδαία χειρονομία μπροστά απο την Ελληνική σημαία

Oτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ κάλεσε στην Ελλάδα τον πρωταγωνιστή του σήριαλ “Φτερωτός Θεός” ο οποίος ονομάζεται Can Yaman και γεννήθηκε στην Τουρκία ενώ έχει ρίζες τόσο από την Αλβανία όσο και από τη Βόρεια Μακεδονία.

Ο ηθοποιός που σύμφωνα με το βιογραφικό του έχει και πτυχίο δικηγόρου βρέθηκε για δυο ημέρες στην Αθήνα, διέμεινε σε κεντρικό ξενοδοχείο και επισκέφθηκε την Ακρόπολη, έδωσε κάποιες συνεντεύξεις, ενώ φωτογραφήθηκε με πλήθος από θαυμάστριές του οι οποίες έσπευσαν τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο πάρτυ γνωριμίας μαζί του που έγινε στο Διόνυσος Zonars.

Oι φωτογράφοι τον ακολούθησαν σε κάθε του βήμα ακόμη και όταν επισκέφθηκε τον ιερό βράχο της Ακρόπολης όπου και τραβήχτηκε μια φωτογραφία η οποία μας έκανε να αισθανθούμε πολύ άβολα όταν την είδαμε. Ο ηθοποιός απαθανατίστηκε να υψώνει το μεσαίο του δάκτυλο με φόντο την ελληνική σημαία

H απάντησητου ηθοποιού

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο γοητευτικός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ και, μεταξύ άλλων, έδωσε την δική του απάντηση σε όσους έσπευσαν να τον κατηγορήσουν και να τον κρίνουν άδικα.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πώς δεν είναι μια εσκεμμένη κίνηση, αλλά για ένα καρέ που τον δείχνει λίγο πριν ολοκληρώσει την κίνηση του χεριού του για να επαναφέρει στη θέση τους τα γυαλιά του. Μάλιστα, έκανε αναπαράσταση της συγκεκριμένης κίνησης μέσα στο πλατό, δίνοντας τέλος στην όλη παραφιλολογία που ξέσπασε.

Χωρίς να θέλει να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα, αρκέστηκε μόνο στο να πει: «Τρελάθηκαν… Έχουν τρελαθεί όσοι νομίζουν ότι έκανα κάποια κακή κίνηση…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί: