Χαμόγελα Σαββίδη για το “Κόκκινο ποτάμι” – Το “ευχαριστώ” του Ρωσοπόντιου επιχειρηματία

Ο Ιβάν Σαββίδης αποθεώνει τους συντελεστές του σίριαλ «Κόκκινο Ποτάμι» και τους ευχαριστεί για την άψογη δουλειά τους, βάζοντάς τους ως Πόντιος δέκα με τόνο. «Σας ευχαριστούμε. Όλοι οι Πόντιοι σας βάζουμε 10′. Εύγε σας», γράφει ο ιδιοκτήτης του Open, Ιβάν Σαββίδης στον λογαριασμό του στο Instagram, αναρτώντας μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τους συντελεστές του σίριαλ, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής και σάρωσε στην τηλεθέαση, αφού έκανε μέσο όρο 29,8% στο γενικό σύνολο και 31,6% στο νεανικό κοινό.

Η ανάρτηση του Ιβάν Σαββίδη αναφέρει:

«ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ – ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ 10΄ – ΕΥΓΕ ΣΑΣ. Ιστορικά αληθείς, όμορφες εικόνες, άριστο παίξιμο, όμορφα Ποντιακά, άψογα γυρίσματα…

Αν και η συνέχεια, των άλλων επεισοδίων θα είναι ανάλογη, θα σας λέμε διαρκώς “ΜΠΡΑΒΟ”….
Η έναρξη, συγκλονιστική.

Ο χορός, στιγμές ΠΥΡΡΙΧΙΟΥ τέλειες, στις εικόνες της ΛΕΥΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ, ή αλλιώς της ΠΟΡΕΙΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ!
Τα γυρίσματα στην αγορά τέλεια.
Οι σκηνές πολέμου στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Οι σκηνές στο σπίτι.

Στην ΠΟΛΗ….
Όλα όμορφα για αρχή.
Νομίζω
Πάμε παρακάτω…
Ο ΠΟΝΤΟΣ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ…
Ζω και περιμένω να έρθει το κάτι παραπάνω….!!!
Αμήν και συν …Θεώ!»

 

View this post on Instagram

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ – ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ 10΄ – ΕΥΓΕ ΣΑΣ. Ιστορικά αληθείς, όμορφες εικόνες, άριστο παίξιμο, όμορφα Ποντιακά, άψογα γυρίσματα… Αν και η συνέχεια, των άλλων επεισοδίων θα είναι ανάλογη, θα σας λέμε διαρκώς “ΜΠΡΑΒΟ”…. Η έναρξη, συγκλονιστική. Ο χορός, στιγμές ΠΥΡΡΙΧΙΟΥ τέλειες, στις εικόνες της ΛΕΥΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ, ή αλλιώς της ΠΟΡΕΙΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ! Τα γυρίσματα στην αγορά τέλεια. Οι σκηνές πολέμου στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Οι σκηνές στο σπίτι. Στην ΠΟΛΗ…. Όλα όμορφα για αρχή. Νομίζω Πάμε παρακάτω… Ο ΠΟΝΤΟΣ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ… Ζω και περιμένω να έρθει το κάτι παραπάνω….!!! Αμήν και συν …Θεώ!

A post shared by Ιβάν Σαββίδης/Ivan Savvidis (@ivan_savvidis_) on