Χαλκιδική: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού 22χρονης- Ένταλμα σύλληψης σε βοσκό

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 22χρονης. Οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για βοσκό, το μαντρί του οποίου βρίσκεται κοντά στο σημείο που δέχθηκε την επίθεση η νεαρή γυναίκα.

Οι αρχές είχαν βάλει  τον βοσκό στο κάδρο των υπόπτων αλλά δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Από την πρώτη στιγμή ο 57χρονος ισοβίτης, υπήκοος Αλβανίας και τρόφιμος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας, που συνελήφθη για την υπόθεση υποστήριζε ότι ήταν αθώος.

Η κατάθεση που φέρεται να έδωσε σωφρονιστικός υπάλληλος του καταστήματος κράτησης επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του καθώς όπως είπε, την ώρα που το θύμα καταγγέλει την επίθεση, ο 57χρονος βρισκόταν μαζί του. «Εκτελούσε εργασίες καθαρισμού υπό την επίβλεψή μου. Τον άφησα όμως και για λίγη ώρα μόνο του», δήλωσε ο υπάλληλος.

Αναμένονται τα αποτελέσματα από το δείγμα DNA του 57χρονου κατάδικου και αυτού που βρέθηκε στα νύχια της 22χρονης προκειμένου να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

«Με κράτησε από το κεφάλι και με χτύπησε», λέει η 22χρονη

«Ευτυχώς είμαι ζωντανή» είπε μιλώντας στο Mega η 22χρονη. «Είχα ξαπλώσει για ηλιοθεραπεία ανάσκελα. Όταν κάποια στιγμή γύρισα μπρούμυτα ένιωσα κάποιος να μου επιτίθεται. Με κράτησε από το κεφάλι και με χτύπησε. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα από όσα ακολούθησαν. Θα μπορούσα να μην βγω ζωντανή από όλο αυτό. Ελπίζω ποτέ καμία άλλη γυναίκα να μην βρεθεί στη θέση μου», είπε η ίδια.

Συγκλονισμένοι οι γονείς της ανέφεραν: «Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα σενάρια από την ιατροδικαστική εξέταση. Την χτύπησε και την βίασε. Έχει εκδορές στα πόδια, εκχυμώσεις στο πρόσωπο και ματωμένα χείλη», είπε η μητέρα του θύματος.

«Το παιδί έχει σβήσει τις μνήμες από τις δραματικές στιγμές. Θυμάται όμως, το πρόσωπό του, τα μαλλιά του και ότι είχε γαλάζια μάτια. Όταν έφυγε ο δράστης, έτρεξε σε ένα beach bar, υπό κατασκευή, ζήτησε βοήθεια», δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας.