Χ.Α- Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά…(01-10-2020)

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ, για να μην… ξεφεύγουμε: Υπάρχουν (3) ειδών «χρηματιστηριακοί προφήτες» σύμφωνα με τον Burton Malkiel:

  • Αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν…(Γι αυτό και ότι γράφουμε πιο κάτω, μπορούν να προκαλούν γέλιο εν ευθέτω χρόνω…)
  • Αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν, ότι δεν γνωρίζουν…
  • Και αυτοί οι οποίοι γνωρίζουν ότι δεν γνωρίζουν, αλλά πληρώνονται αδρά για να προσποιούνται ότι γνωρίζουν.
ΠΕΡΦ: Παιδιά μην μαλώνετε… Η μετοχή δόθηκε στα 2,6000 ευρώ και έφτασε 5,8000 ευρώ. Δεν μπορεί να ανεβαίνει συνεχώς. Μιλάμε για μία απόδοση ούτε καν τριμήνου 120% και πολύ άνετα 100%. Οι φίλοι μικροεπενδυτές του μ/μ έχουν πολλάκις “διδαχθεί” από το +30% και μέχρι το +100% (όταν φυσικά κάτι τέτοιο προκύπτει) να παίρνουν όλα τα κέρδη τους και να τρέχουν αριθμό μετοχών (αν το θέλουν) ίσα με τα κέρδη που αποκόμισαν. Να το απολαμβάνουν δηλαδή.
  • Αν δεν έχετε διαβάσει τις οδηγίες που έχει δώσει κατά επανάληψη ο μ/μ στους φίλους του μικροεπενδυτές, καλύτερα να μην σχολιάζετε γράφοντας – το ολιγότερον – ασυναρτησίες.

PERFORMANCE: Τα αποτελέσματα ήταν όντως εντυπωσιακά, πόσο μάλλον αν τα συγκρίνουμε με τις άλλες του κλάδου βλέποντας και τις αποτιμήσεις τους… Η μέρα με την νύχτα. Κυριολεκτικά… ‘Εγιναν τώρα όλοι ειδικοί.

ΠΛΑΚΡ: Κλείδωσε η χαρτάρα.. Και τι δεν μας είχαν “σούρει” για την συγκεκριμένη. Στους περισσότερους – βλέπετε φίλοι μας – αρέσουν τα παραμύθια, τα παραμυθάκια, τα “μούπες-σούπες” και τα λοιπά ρέστα, γι΄αυτό κατέληξαν και ρέστοι στα χαρτοφυλάκια τους. Και δεν το γράφουμε εμείς, τα γράφουν τα επίσημα κιτάπια του Χ.Α.
Χ.Α: Εχει και υπηρεσίες που είναι καταπληκτικές, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
  • Εμείς, χωρίς το athexgroup.gr δεν θα μπορούσαμε να σας ενημερώσουμε – βοηθήσουμε!
ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Μόλις 2,5 εκατ. ευρώ μέχρι στιγμής ο τζίρος στα τραπεζικά χαρτιά.
….
ΣΧΟΛΙΟ: Παιδιά, μην ασχολείστε με τον μ/μ. Τζάμπα χάνετε τον χρόνο σας προσπαθώντας να τον συκοφαντήσετε κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία που σας παρέχει το διαδίκτυο (έτσι νομίζετε, όμως μπορούμε να έχουμε αμέσως τα πλήρη στοιχεία σας, αλλά δεν ασχολούμεθα).
  • Η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια (και δεν είναι λίγα) μιλάει από μόνη της. Ο μ/μ είναι “Ευαγγέλιο” για πολλές χιλιάδες καλοπροαίρετων Ελλήνων επενδυτών. Δεκάρα δεν δίνει τσακιστή για εμπαθή σχόλια, που σφύζουν από ζήλεια και φθόνο.
  • Παντελής αδιαφορία και περιφρόνηση σε όλους εκείνους τους κακοήθεις, σε όλες τις θλιβερές μειοψηφίες. Αρκούν και με το παραπάνω τα δεκάδες χιλιάδες μηνύματα που έχει λάβει από τους αναγνώστες του όλα αυτά τα χρόνια. Αλλωστε Νο.1 είναι σε επισκεψιμότητα, μακράν ο 2ος… Και η απόσταση όλο και μεγαλώνει.