Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά… (8.9.2020)

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Την διεστραμμένη, αρρωστημένη κοκ τραπεζική επενδυτική διαστροφή η αγορά την πληρώνει για πολλοστή φορά. Τι τραπεζικός δείκτης, τι γενικός δείκτης και τα λοιπά. Μία αηδία σκέτη. Χειρότερη περίπτωση και από αυτούς του κινήματος με τις μάσκες- COV-IDIOTS!

  • Μάλιστα, ούτε καν μπορείς να τους συγκρίνεις. Ρήμαξαν τους δείκτες, διαστρέβλωσαν την πραγματικότητα, ξεφτύλισαν το Χ.Α αλλά εκεί οι προύχοντες, πιστά προβατάκια στις άνωθεν εντολές. με το κοπάδι να ακολουθεί πιστά. Ντροπή.

ΑΛΛΟΣ ο ρόλος των τραπεζών, όπου και εκεί τα έκαναν μαντάρα αλλά δεν φταίνε γι αυτό μόνον αυτές. Τις έσφαξαν με τις αποφάσεις τους οι τότε κρετίνοι. ΟΜΩΣ δεν είναι δυνατόν μία κάστα 4 μετοχών να καταδυναστεύει όλες τις υπόλοιπες.

ΕΙΠΑΜΕ, αφού δεν γινόταν να τις βάλεις σε ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ας περιόριζαν στο ελάχιστο την επιρροή τους στην υπόλοιπη αγορά. Να έστελναν το σωστό μήνυμα. Αλλά φευ… Κάθε λίγο και λιγάκι τις επέστρεφαν σε πρωτεύοντα παράγοντα. Αν είναι δυνατόν κι όμως…

ΗΡΘΕ τώρα και η αποδεδειγμένα ανίκανη, η άβουλη -αν μη τι άλλο – κυβερνητική οικονομική κατευθυντήρια ομάδα και δένει για τα καλά το γλυκό-σκέτο δηλητήριο.

ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και τους χάρακες να τις χαρακώνουν!!! Έλα Θεέ και Κύριε, πιστοί κι αυτοί στις εμμονές τους. Όχι βέβαια ότι είναι άμοιρος ευθυνών και ο μ/μ μη τυχόν και δυσαρεστήσει τους τραπεζόφιλους φίλους του.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Για ακόμα μία φορά ο τραπεζικός δείχνει την αδυναμία του και έρχεται αντιμέτωπος με το ημερήσιο στοπ του. Κατοχύρωση του 320 σε κλείσιμο μας δίνει έξοδο. Το επίπεδο είναι σημαντικότατη στήριξη…