Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά… [email protected]:30

ΔΕΗ: Μέχρι το 6άρι, δεν ασχολούμαι. Μετά, βλέπουμε. Ταπεινή μου άποψη.

ΚΑΛΑ το αποκαλούν αρκετοί επενδυτές, ως το… ΧΑΑμένο. Γλυτώνουν έτσι κι όλα τα υπόλοιπα. Με μία λέξη το κάλυψαν.

  • Χαμένοι φυσικά και όσοι ορκίζονταν για την αναγέννηση του ΧΑΑμένου.

ΑΛΦΑ – απάντηση: Δεν ανησυχούμε, κάθε άλλο μάλιστα.

ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ: Για ακόμα μία φορά τα επίπεδα 1550 και 648 σε ftse και ΓΔ αντέχουν. Θυμίζουμε, ότι το εβδομαδιαίο stop στο short στον ΓΔ είναι το 648 και στον ftse το 1555 (κλείσιμο εβδομάδας)

ΤΑΚΤΙΚΗ: Κάθε μέρα τσιμπολογάμε, από τις γνωστές σε όλους μας μετοχές. Ανάλογα με την έμπνευση και με την προτίμηση του καθενός. Πάντα τοις μετρητοίς και πάντα σε πτωτικά γυρίσματα τους.
ΚΕΚΡΟΠΑΣ: Γνωστόν πόσον… χασάπης είναι ο market maker…Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει.

ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΩΡΑ: 


ΩΡΑΙΑ το έχουν στήσει το έργο, μεγάλοι ηθοποιοί όλοι τους. Μόνον ο γάλλος δεν έχει πάρει πρέφα την δουλειά._________________________________

Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά… [email protected]:40

SARANTIS – ΕΚΘΕΣΗ, PANTELAKIS SEC: * H1 net profit grew 15% y-o-y to EUR15.6m (broadly in line), thanks to solid domestic trading, cost savings, and a highly unexpected 3.5x y-o-y spike in Poland EBIT, driving group total 42% higher y-o-y to EUR22.3m.* Including cEUR13m lease liabilities, H1 net debt doubled up y-t-d to EUR42m, on EUR20m capex and higher WC needs.

  • ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΥΔΕΤΕΡΗ και τιμή στόχος 7,9000 ευρώ που αποτιμά τον όμιλο στα 550 εκατ. ευρώ, απόλυτα λογικό αλλά η αγορά έχει πάντα τους δικούς της κανόνες και Θέλω…

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ:


FORTHNET- Απάντηση: Ούτε εμείς βγάλαμε νόημα από την ανακοίνωση! Πολύ φοβούμεθα ότι ακόμη κι αν τηλεφωνήσετε στο γραφείο μετόχων της εταιρείας δεν θα ξέρουν να σας τα κάνουν κατανοητά. Οπότε, γιατί να ασχοληθεί ο ιδιώτης επενδυτής με μία μτχ ιδιαίτερα υψηλού ρίσκου;;

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ:


DEH VS ADMIE- Elias Zacharakis


INΛOT – απάντηση: Οι αναγνώστες μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι από το +30% (αν προκύψει φυσικά) αρχίζουν οι κατοχυρώσεις κερδών. Η εταιρεία ανακοινώνει το απόγευμα το 6μηνο της, που δεν θα είναι – εννοείται – καλό. Η μτχ έφτασε να δίνει μέχρι 90% δύο φορές μάλιστα…

  • Βέβαια εδώ έχουμε να κάνουμε με ξεχωριστή περίπτωση, οπότε ο καθένας ανάλογα με τις αντοχές και τις εμπνεύσεις του κινείται ελεύθερα. Αλλά επαναλαμβάνουμε τέτοιες αποδόσεις σε τέτοιες εποχές δεν αφήνονται στην τύχη. Το πολύ πολύ, τρέχουμε το κέρδος μας με όσες μτχ αυτό μεταφράζεται.

ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ: Εχουμε γράψει ότι παριστάνει την ψόφια γάτα στο ταμπλό. Μπορεί να είναι υπό επιτήρηση αλλά το “Μαγαζί” είναι νοικοκυρεμένο, κερδοφόρο (ιστορικό P/e 11), με δανεισμό εξυπηρετούμενο και με δεδομένο το ενδιαφέρον τρίτων λόγω ΒΟΑΚ και εντοπιότητας που μετράει πάρα πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ, για μία εταιρεία που δεν χρωστάει της Μιχαλούς και αποτιμάται σε 4,5 εκατ. στο μισό της ΒΟΟΚ περίπου…

  • Η Γενική Συνέλευση (ΧΘΕΣ) έλαβε γνώση του κατασκευαστικού πλάνου δημοσίων έργων της εταιρείας καθώς και των νέων συμβάσεων που έχει υπογράψει από την 1/9/2019 έως και σήμερα μεμονωμένα ή σε κοινοπρακτικό σχήμα, συνολικού ύψους 10.537.300 € πλέον ΦΠΑ, με αναλογία κατά την συμμετοχή της σε ποσό 8.513.800 €.
  • Καθώς επίσης, ότι η εταιρεία έχει αναδειχτεί Ανάδοχος και αναμένεται η Πρόσκληση για την υπογραφή συμβάσεων κατασκευής δημοσίων έργων, συνολικού ύψους 3,6 εκατ. € πλέον ΦΠΑ.
  • Επίσης, εκκρεμεί η διεξαγωγή αποτελεσμάτων για την ανάδειξη Αναδόχου, που συμμετείχε πρόσφατα η εταιρεία σε διαγωνισμούς δημοσίων έργων προϋπολογισμού άνω των 25 εκατ. €.
  • Ερχεται και ο ΒΟΑΚ, όπου κάτι θα… τσιμπήσει 100%.
  • BOOK VALUE: 0,4920 ευρώ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ

PERFORMANCE / ENTERSOFT, EPSILON NET: Για κλάματα η αντιμετώπιση της μετοχής από την Διοίκηση και τους μεγαλομέτοχους της… Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τις άλλες δύο. Οι μικροεπενδυτές της ΠΕΡΦ αισθάνονται κάπως… περίεργα. Σαν… κύριοι!

  • ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ: 17 εκατ. έναντι… 52 εκατ. και 35 εκατ. αντίστοιχα. Για γέλια οι άνθρωποι και κρίμα.