Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά… (4 MAIOY 2022)

Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά…

@15:15

ΣΤΑ 200 εκατ. κ/φση η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας “χτικιό” για τους προδομένους επενδυτές-μετόχους της…
 • ΑΝΑ ΠΑΣΑ στιγμή μπορεί να εκδοθεί πλέον η απόφαση για τον πολυβασανισμένο λαό του Κέκροπα.
ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ 3μηνο από τον ΜΥΤΙΛ αύριο…
 • ΚΑΙ τα ΕΛΠΕ θα ξετρελάνουν με το δικό τους 3μηνο τους δικούς τους fans…
KANOYN χρήση της ρευστότητας τους οι υπομονετικά αναμένοντες, μέρες σαν και την σημερινή για να αρχίσουν τα ψώνια τους. Πλησιάζει και η 12η Μαϊου…

@15:35

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΕΠΣΙΛ: Είναι μέσα στις μετοχές που ρευστοποιεί ξένος θεσμικός προκειμένου – προφανώς – να κλείσει τις ξένες τρύπες που άνοιξαν οι μετοχικές αξίες του χαρτοφυλακίου του. Μπορεί να είναι και (2) οι θεσμικοί… Να ξέρετε ότι στην Wall Str τους έχουν αλλάξει τα φώτα πραγματικά και όχι μεταφορικά. Απίστευτες πτώσεις across the board…
 • INTΡΑΚΟΜ: Δεν θέλει καν ερώτημα… Δώρον τύχης… Μην επηρεάζεστε από τις… σοφιστείες των διαφόρων καφενόβιων.
ΙΝΤΡΑΚΑΤ: Μην ανησυχείτε, ο όμιλος την προστατεύει και θα την επαναφέρει. Κοιτάμε πλέον το μέλλον και όχι το παρελθόν. Και η δική της επαναφορά θα χαρίσει πολλά και στον όμιλο.
 • ΚΕΚΡΟΠΑΣ: Ευελπιστούμε σε θετική έκβαση, θα είναι κυριολεκτικά ατόπημα να αποδώσουν την γη στο αχαϊρευτο δημόσιο “ληστεύοντας” την εταιρεία που χάραξε την ρυμοτομία της περιοχής και την ανέδειξε προσφέροντας δικά της οικόπεδα χιλιάδων στρεμμάτων.

@16:45

ATTIKEΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ: Εξαιρετικός ο απολογισμός χρήσης 2021, αλλά που να βρεθεί… τρελός, να σου πουλήσει κομμάτια…
 • ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ: Κάθε πέρυσι και πολύ καλύτερα…
ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Η μοναδική μετοχή σε ολόκληρο το χρηματιστήριο που κινείται ανοδικά(!)…
 • ΦΙΕΡΑΤΕΞ: Φαβορί επιλογή για τους μικρούς, με p/e 7 και ev/ebitda 4,5!!

@16:25

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ: Σημαντικά βελτιωμένη η χρηματοοικονομική εικόνα του ομίλου, αισθητή η πρόοδος σε όλες τις τελικές γραμμές, κέρδη 15 εκατ. ευρώ (φανερά, γέλια) αλλά το ζητούμενον είναι τι θέλει να κάνει η Οικογένεια απέναντι στους επενδυτές-μετόχους της που τους ταλαιπωρεί εδώ και αρκετά χρόνια.
 • ΜΟΥΖΑΚΗΣ: Καλή η χρήση, σχεδόν +45% τα κέρδη στις 770 χιλ. ευρώ, υψηλά τα ίδια κεφάλαια αλλά γνωστές και οι ιδιαιτερότητες της εταιρείας που απορρέουν από την διαθήκη του αείμνηστου ιδρυτή της.
ΜΑΘΙΟΣ: Μείωσε σημαντικά τις ζημίες του που ευελπιστεί εφέτος να τις γυρίσει σε κέρδη. Παραμένει υψηλός ο δανεισμός.

@16:45

ΠΛΑΘ: Βαδίζει για 9η συνεδρίαση χωρίς θετικό πρόσημο και από τα 5,9000 στα… 4,5700 τώρα στην κ/φση των… 199,99 εκατ. ευρώ.
 • ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ από τα ψηλά ράφια προκαλούν.. Είτε προς το καλό, είτε προς το κακό… Θέμα καθαρά αυστηρών επιλογών η συνέχεια…
ΙΝΤΡΑΚΟΜ: Τον διπλασιασμό της τιμής της θα τον δούμε προσεχώς.Και δεν έχει σημασία, αν θα είναι σε ένα ή δύο χρόνια. Γιατί μιλάμε για διπλασιασμό τιμής… Πάντα με βάση το… “πλην λιμών, σεισμών και καταποντισμών”.

@16:55

ΜΥΤΙΛ: Βράχος, ενόψει και της αυριανής ανακοίνωσης του πρώτου τριμήνου
 • ΕΤΕ: Κλείνει την απόσταση και απειλεί να εκθρονίσει σε αποτίμηση την Eurobank – Μόλις 100 εκατ. η διαφορά
ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Κι άλλο μείον… Κι από τα 4,6700 στα 3,9400 σε χρόνο dt…
 • ΓΕΚΤΕΡΝΑ- απάντηση: Θα δείτε πως θα αντιδράσει όταν επισημοποιηθεί το deal της ΤΕΝΕΡΓΑ!
ΜΥΤΙΛ: Βράχος, ενόψει και της αυριανής ανακοίνωσης του πρώτου τριμήνου…
 • ΕΤΕ: Κλείνει την απόσταση και απειλεί να εκθρονίσει σε αποτίμηση την Eurobank – Μόλις 100 εκατ. η διαφορά
ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Κι άλλο μείον… Κι από τα 4,6700 στα 3,9400 σε χρόνο dt…

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

 • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

 • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.