Χ.Α (1): Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά – Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

H καλύτερη επίθεση ξεκινάει από την άμυνα…

Οσοι προνοούν για ρευστότητα, απολαμβάνουν την συνέχεια…

Θα μας τρελάνουν με τους πομπώδεις τίτλους, … “Γκρεμίζεται η αγορά”, “Εξαφανίστηκαν οι αγοραστές”, και λοιπές γραφικότητες.

  • Είναι, γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να σας πουν, μήπως ξέρουν άλλωστε; Οι χρηματιστηριακοί συντάκτες – γνώστες του αντικειμένου μετριούνται στα δάκτυλα της μίας χειρός.

Στο -1,20% ο Παρανοϊκός δείκτης… Το -0,30% ανήκει στην ΕΕΕ που έκοψε σήμερα το εκ 0,6400 ευρώ ευρώ μέρισμα της. Μέρισμα έκοψαν και οι SPACE (0,08) kai BYTE (0,032).

  • SPACE: Μας κορόϊδευαν στα 1,00 και 1,50 ευρώ (αδειάζει ο μ/μ τα χαρτιά του!!!,  έγραφαν οι πανάσχετοι!!).Εχουν εξαφανιστεί προ πολλού… Και ξεπούλησαν και ξεφτυλίστηκαν οι παντογνώστες.

ΙΝΤΡΑΚΟΜ: Πόσο έχει αλλάξει η συμπεριφορά της…

  • ΙΝΛΟΤ: Μπήκε σε δράση η εκτέλεση του plan C… Ξέχασαν τις ειρωνείες και σε λίγο θα μας γράφουν ότι επαληθεύτηκαν!! Πόσο εύκολα ξεχνάνε βρε παιδιά…

ΛΑΝΑΚΑΜ: Κάποιος ειδήμων σχολίασε ότι η εταιρία για να σωθεί πούλησε το ακίνητο της στην Πειραιώς και δεν φταίει ο καύσωνας (δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα σε αυτόν). Και μη χειρότερα…

  • ΛΑΝΑΚΑΜ(Ι): Για να ξέρετε, έχει γίνει κρούση στην διοίκηση της εταιρείας για Deal μεγατόνων. Και εναπόκειται σε αυτήν να απαντήσει, αν είναι σε θέση να το αναλάβει-εκτελέσει. Οι ενδιαφερόμενοι είχαν κάνει έρευνα αγοράς για εταιρεία με χρηστή διοίκηση και γνώστες του αντικειμένου (e-shop) που θέλουν να αναπτύξουν σε Ελλάδα και γειτονικές χώρες.

Ουμπέρτο Έκο: «Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν δικαίωμα λόγου σε λεγεώνες ηλιθίων που άλλοτε δεν μίλαγαν παρά μόνο σε καφενεία»

REVOIL: Bid 10.000 μετοχών στα 1,3800 ευρώ…

  • MIA επιχειρηματική είδηση χθες πέρασε στα ψιλά… Προσοχή σε ΚΡΙ ΚΡΙ και στη μικρούλα Εβροφάρμα… “Κινδυνεύουν” να γίνουν προσεχώς στόχοι προσέγγισης που μπορεί να φτάνει μέχρι και σε επιθετική εξαγορά!!