Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό (02 Ιουνίου 2021)

Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό

ΑΒΑΞ: Η χαρά του trader. Θα γίνει η αύξηση; Πάρ΄τον κάτω. Δεν θα γίνει; (προς το παρόν εννοείται, γιατί ότι θα γίνει, θα γίνει) Να΄τον 10 λεπτά παραπάνω
ΛΑΝΑΚΑΜ: Στο +8 χθες, +8 και σήμερα! Τι James Bond και τι Μοσάντ!  Ή έχεις σωστούς κατασκόπους ή δεν έχεις. Στην καρδιά του City με μότο το: Come, come to ΛΑΝΑΚΑΜ
ΠΕΡΦ: Από τις Άγιες μέρες του Πάσχα σχεδόν ένα ευρώ κάτω. Μάλλον θα περιμένει να αντιδράσει του Αγίου Πνεύματος. Πάντως, τη δική της ανάσταση την έχει κάνει προ πολλού.
ΜΟΝΤΑ, ΜΑΘΙΟΣ: Συνέχισαν με την ίδια επιτυχία τη χθεσινή παράσταση. Όταν το κοινό ανταποκρίνεται, το έργο δεν κατεβαίνει από τη σκηνή
ΛΟΥΛΗ: Έφυγε από τη μέση ο Γερμανός για τους μεν, ο Αυστριακός για τους δε και τέθηκαν οι βάσεις για να γίνει του Κουτ..λούλη ο γάμος. Aufwiedersehen και να μας γράφετε αγαπητέ. Δεν πρόλαβε και το μέρισμα ο άνθρωπος. Η αποκοπή την Πέμπτη (0,057 καθαρό)
ΤΖΚΑ:  Μάλιστα. Με προσαρμοσμένη τιμή στα 2,35 έκλεισε στο +14,5% και όχι με 5 και 10 κομμάτια. Στις 4/6 αρχίζει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων. Είπαμε: Άλλαξαν οι καιροί
ΑΡΑΙΓ: Μία η άλλη μετοχή και δικαίωμα
ΙΚΤΙΝΟΣ Στη ζώνη 0,87 – 0,93 σχεδόν όλο το Μάιο. Ακριβώς στο μέσο όρο του διαστήματος έκλεισε με την έλευση του Ιουνίου
ΔΟΜΙΚΗ Με κίνητρο τα 300 χιλιόμετρα του ΒΟΑΚ (και παρά την παρουσία του ΠΘ :)) άγγιξε ακόμα και τα 72 λεπτά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης
ΜΟΗ Η ντίβα της υψηλής. Έγινε η πώληση στα 13,50 (βέβαια κάτι σαν Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει ήταν), αποφασίστηκε επανέναρξη αγοράς ιδίων και δόθηκε η απαραίτητη ώθηση στη μετοχή (+3,2 %)
ΕΤΕ: Σας τα γράφαμε και χθες. By far the best for the time being (στις τράπεζες εννοείται). Γιατί ως γνωστόν τα πάντα ρει. Ειδικά στο χρηματιστηριακό χώρο, το ως άνω απόφθεγμα έχει ιδιαίτερη αξία.

Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

  • Σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο Ζ.Κ
  • ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ, για να μην… ξεφεύγουμε:
Related image
Υπάρχουν (3) ειδών «χρηματιστηριακοί προφήτες»:
  • Αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν…
  • Αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν ότι δεν γνωρίζουν…
  • Και αυτοί οι οποίοι γνωρίζουν ότι δεν γνωρίζουν, αλλά πληρώνονται αδρά για να προσποιούνται ότι γνωρίζουν.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.