Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό (11.8.2021), περί Ρόζενμποργκ κι άλλων τινών!

  • Σε ένδειξη συμπαράστασης -και επειδή πρωί πρωί μας την είπε το αφεντικό (χοχοχο) αποκλειστικά θρη(υ)ν(λ)ικές οι σημερινές παρατηρήσεις

ΠΕΙΡ: Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα. Μεζεδάκια στην Eurobank, μεζεδάκια στην Πειραιώς. Καλά(;) όλα αυτά τα …προκαταρτικά, με το κυρίως πιάτο τι μέλλει γενέσθαι; Εδώ σας θέλω!

ΙΝΤΚΑ: (Ένας είναι ο πρόεδρος) Ανοδικά και σήμερα, πάνω από τα 2€

ΙΝΚΑΤ: Στο δρόμο προς την τιμή της μητρός

ΚΕΚΡ: Εκεί πέριξ των 2€ αν ρίξεις βελάκι, σίγουρα θα πετύχεις μετοχή του ομίλου

ΙΝΛΟΤ: Ο 50αρης είναι ένας νέος της εποχής τραγουδούσε ο Ζαμπέτας (χοχοχοχο)

UNIBIOS: (Λόγω γειτνίασης με την ευρεία έννοια με το επίνειο) Καλά τα 50, όπως και να το κάνεις όμως, μεγαλύτερες εμπειρίες αποκτάς στα 60

REDS: (λόγω ονόματος) Σαν να βρίσκει στήριγμα λίγο πάνω από τα 2,30

ΦΡΙΓΟ:(Το κόκκινο της coca cola γαρ) 6 λεπτά άνοδο –προς το παρόν- σε τρεις συνεδριάσεις δεν το λες και λίγο

ΝΑΥΠ: (είχε γραφεία ο σύνδεσμος μπροστά στο λιμάνι, πριν κάποια χρόνια τουλάχιστον) Φαίνεται να κάνει στήριξη στα 1,30, εκεί που πριν λίγους μήνες αγκομαχούσε στα 70 λεπτά

ΣΕΛΟΝΤΑ: Θα σας έγραφα κάτι για γάβρους, αλλά την έχουν βγάλει από το ΧΑΑ

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Ψάχνοντας για ευκαιρίες στο εκεί χρηματιστήριο μου πρότειναν τη μετοχή μιας κάποιας Ρόζενμποργκ  που κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου  με ευνοϊκούς όρους (5 νέες στη 1 παλιά)

Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

  • Και σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.