Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό- ΠΛΑΘ…ω κουλουράκια (16.7.2021)

ΠΛΑΘ..ω κουλουράκια με το 1 μπροστά. Σύντομα στις οθόνες σας (να ανοίξουν οι χειμερινοί πρώτα). Στα 2 € τέλη του ΄19, στα 3,80€ στο τέλος του ΄20 και στα  7,40 χθες. Απίστευτες αποδόσεις!

  • By the way, τέλη του ΄19 o ΓΔ βρισκόταν στις 916 μονάδες και χθες έκλεισε στις  863. Κάντε τη σύγκριση και αντιληφθείτε γιατί έχει μαλλιάσει η γλώσσα του μ/μ να λέει να παρακολουθείτε μετοχές και όχι δείκτες.
  • Τα εύσημα σε όσους έχουν κρατήσει τη μετοχή από τα χαμηλά της.  Είναι από τις περιπτώσεις που ακόμα και τα μπες – βγες αντενδείκνυνται

ΕΛΧΑ: Αρκετά κάτω  απ΄την τιμή του placement, χαμηλότερα κάθε ημέρα από τότε που έχασε το δυάρι. Ολοκλήρωσε στα 1,942€  Πολλές εκπτώσεις γίνονται βρε παιδί μου, πολλές εκπτώσεις

ΜΟΗ: Προσγείωση στα προ τριμήνου επίπεδα στα 13,52€

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Από τα 1,26  ξεκινάει σήμερα με αρχική τιμή δικαιώματος στα 0,23

ΠΡΕΜΙΑ: Προτεραιότητα στους παλιούς μετόχους  με τιμή αύξησης στα 1,44€ (1,5 νέες στη 1 παλιά)

ΤΖΚΑ: Σαν να φεύγουν σιγά – σιγά οι βιαστικοί της αύξησης που πήραν ακόμα και στα 2€ από τις αδιάθετες

ΕΚΤΕΡ: Και που πήρε το έργο στην Πάρο, τι έγινε; Πέρασε την ημέρα της ανακοίνωσης μια βόλτα από το 1,20 και από τότε διολισθαίνει και προσπαθεί ασθμαίνοντας να κρατηθεί στην περιοχή του  1,10. Αντε, έγραψε χθες τους τρεις άσους

ΠΑΙΡ: Φάνηκαν ανοδικές διαθέσεις προχθές λίγο πριν το κλείσιμο μετά από αρκετό καιρό. Δεν συνεχίστηκαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση. Υποχώρησε κατά ένα λεπτό και έκλεισε στα 1,04€

ΕΕΕ: Καλλωπίζει την εικόνα του κατά τα άλλα αντιπροσωπευτικού, το τελευταίο τριήμερο.

  • Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

Και σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο Ζ.Κ (Εκπρόσωπος της τερματικής Θύρας 13) 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.