Χ.Α: Ονειρα και Πραγματικότητες ενός… Μυστήριου (Πέμπτη 13 Μαίου 2021)

Χ.Α: Ονειρα και Πραγματικότητες ενός… Μυστήριου (10 Μαίου 2021)

Κουίζ 1.
  • Ποιός είναι ο μεγαλύτερος market maker των κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως  που επηρεάζει τις αγορές χωρίς καμία ενόχληση από καμία εποπτική αρχή;
Και τώρα τα στοιχήματα του ΟΠΑΠ (συγνώμη του ελληνικού χρηματιστηρίου ήθελα να πω) προς όλους τους επενδυτές αλλά και προς την επιτροπή κεφαλαιαγοράς.
1. Πότε θα ανακοινώσει η ΙΝΛΟΤ την πιθανή συμφωνία με τους ομολογιούχους; Σε μία εβδομάδα, μέσα στον Ιούνιο η ποτέ;
2. Πότε θα υπογραφεί η συμφωνία της ΕΥΔΑΠ με το δημόσιο; Μέσα στο Μάιο, τον Ιούνιο η θα πάρει νέα παράταση;
3. Θα πετύχει η νέα δημόσια πρόταση της newsphone ; Ναι η όχι.
Ανάλογα με την απάντηση, ανάλογη και η πορεία των μετοχών.

Θα επανέλθουμε….

Ο φίλος σας ο…


Σ.Σ μ/μ: 

  • Οι Συνεργάτες του μ/μ καταθέτουν τις προσωπικές απόψεις – εκτιμήσεις τους.
  • Ο μ/μ δεν ασκεί καμμία λογοκρισία.
  • Ούτε όμως σημαίνει “σώνει ντε και καλά” ότι συμφωνεί με τις δικές τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.