Χ.Α: Ονειρα και Πραγματικότητες ενός… Μυστήριου (2 Σεπτεμβρίου 2021)

Χ.Α: Ονειρα και Πραγματικότητες ενός… Μυστήριου

Eurobank καταπληκτική συμπεριφορά, πολύ καλά αποτελέσματα και τα 0,90 με 1,00 ευρώ τα έχει στο τσεπάκι.
  • Η Εθνική πάντα υποτιμημένη, χρωστάει κίνηση.

ΜΟΗ: Γυρίζει το τιμόνι για τα καλά η διοίκηση, η μετοχή όμως δεν ακολουθεί. Αναμένεται αλλαγή ρότας και στο ταμπλό.

  • Frigoglass
(18 Απριλίου 2021):… Για τους πολύ θαρραλέους η μετοχή, αν έχει τελειώσει ο πωλητής είναι μία εταιρεία η οποία στέκεται σε αυτά τα επίπεδα (τότε… 0,0900 ευρώ) και μελλοντικά θα μπορούσε να δώσει τρελές αποδόσεις, αν και εφόσον πάει καλά το business plan και δούμε τη λειτουργική κερδοφορία κοντά στα 75 εκατ.ευρώ όπως λέει η διοίκηση.
(14 Ιουνίου 2021):… Ο,τι και να γίνει, ένας είναι ο δρόμος. Η μτχ της είναι πολύ φθηνή στα 0,1350 και τα ξαναλέμε όταν φτάσει στα 0,2000 ευρώ. Χθες έκελισε στα 0,1840…
  • Η Αγορά αθόρυβα πονηρά και με μυστικό τρόπο που σε κοιμίζει κάνει μία πλαγιοανοδική κίνηση που εύκολα σε πετάει έξω, ενώ δεν καταλαβαίνεις πώς ανεβαίνουν τα διάφορα χαρτιά. Το πιθανότερον είναι στην κορύφωση της ανοδικής κίνησης να σε βρει σίγουρα εκτός των διακιοπραξιών. Για αυτό φίλοι μου υπομονή και τα καλύτερα έρχονται… 1000 +on board

ΟΛΠ + ΟΛΘ: «Μη μου τους κύκλους τάραττε …» Ο πρώτος μάλιστα πέρυσι ίδια περίοδο διαπραγματευόταν στα 25,00 ευρώ. Χθες έκλεισε στο -2,32% στα 19,7800 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΟ: Θα πρέπει να αναλύουμε, να διαβάζουμε προσεκτικά τα αποτελέσματα, τις προοπτικές των εταιρειών…
  • Να αξιολογούμε κατά πόσον η αισιοδοξία, η απαισιοδοξία, οι εκτιμήσεις του κάθε επιχειρηματία, δημοσιογράφου ή οικονομικου site έχουν βάση αλήθειας.

Καθώς και το αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Και μετά, να αποφασίζουμε περί του πρακτέου.

  • Η αγορά δεν κάνει λάθος, τα πράγματα τα ζυγίζει αλλιώς και στο τέλος πέφτουμε όλοι έξω…

Αυτά για σήμερα μέχρι την επόμενη φορά… 

..

Ο φίλος σας ο…

 


Σ.Σ μ/μ: 

  • Οι Συνεργάτες του μ/μ καταθέτουν τις προσωπικές απόψεις – εκτιμήσεις τους.
  • Ο μ/μ δεν ασκεί καμμία λογοκρισία.
  • Ούτε όμως σημαίνει “σώνει ντε και καλά” ότι συμφωνεί με τις δικές τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.