Χ.Α: Οι φαντασιώσεις (;) ενός κατάσκοπου (29.3.2021)

  • Χ.Α: Οι φαντασιώσεις (;) ενός κατάσκοπου 

Μεγάλη Ισραηλινή εταιρεία στο cyber security εισηγμένη στο nasdaq, έχει σκοπό να μπει και την ελληνική αγορά και κοιτάζει εισηγμένα οχήματα της πληροφορικής. Σαν τοποθεσια για την έδρα, σκέφτεται την Θεσσαλονίκη, για να… πιάσει και τα Βαλκάνια (Αλβανία, Βόρεια Μακεδονια, Βουλγαρία).

  • Η ΕΥΔΑΠ τις επόμενες μέρες θα λύσει το θέμα με την ΕΥΔΑΠ ΠΑΓΙΩΝ γύρω στα 110 εκατομμύρια και θα βγάλει business plan όπου μέσα θα έχει και Ενέργεια. Το σημαντικότερο είναι, ότι κατασκοπεύοντας έμαθα ότι θα κάνει επιστροφή κεφαλαίου περί το ένα (1 ευρώ). Το έχει ζητήσει και ο Paulson για να πουλήσει όλα τα δικά του κομάτια σε Fund (ίσως και πάνω από τα 12 ευρώ) προκειμένου να τα τοποθετήσει όλα στην ΑΜΚ της Πειραιώς.
Οι Ιωάννου δεν θέλουν τον Αβαξ ψηλά, θέλουν να πάρουν φθηνά το ποσοστό της JP Overseas. Η Alvarez Μarsal σαν εκκαθαριστής το πουλάει. Αν είναι ψηλά, δεν θα μπορεί να το πουλήσει στους Ιωάννου φθηνά. Aν εμφανιστεί όμως τρίτος ενδιαφερόμενος;

Σ.Σ μ/μ: 

  • Οι Συνεργάτες του μ/μ καταθέτουν τις προσωπικές απόψεις – εκτιμήσεις τους.
  • Ο μ/μ δεν ασκεί καμμία λογοκρισία.
  • Ούτε όμως σημαίνει “σώνει ντε και καλά” ότι συμφωνεί με τις δικές τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.