Χ.Α: Οι επόμενες συνεδριάσεις κρίνονται σημαντικές, με έναν μεγάλο στόχο (14/8)

FTSE 25: Νέκρα σε συναλλαγές, αλλά και στα όρια κρίσιμων αντιστάσεων (για την αγορά συνολικά)
Σε ένα σύντομο σχόλιο σήμερα για τον FTSE 25, που έκλεισε την Πέμπτη στις 1.536,68 μονάδες. Αν και σίγουρα μιλάμε για μια νεκρή περίοδο από συναλλαγές, οι επόμενες συνεδριάσεις κρίνονται σημαντικές, με έναν μεγάλο στόχο. Έναν μεγάλο στόχο για όλη την αγορά.
Και αυτός είναι να διασπαστούν οι αντιστάσεις του FTSE 25 στα επίπεδα των 1.540 – 1.545 μονάδων, στα όρια των οποίων βρίσκεται ο δείκτης. Μια τέτοια διάσπαση θα έβαζε την αγορά σε ένα νέο ανοδικό trend, με το ΓΔ παράλληλα να διασπά τις αντιστάσεις στα τρέχοντα επίπεδα των 630 – 640 μονάδων.

 

Βέβαια για όλη αυτήν την κίνηση σίγουρα χρειαζόμαστε μια αύξηση των συναλλαγών, σίγουρα μεγαλύτεροι των τραγικών τζίρων των τελευταίων ημερών, 21 και 22 εκ ευρώ χθες και προχθές.
  • Τι σημαίνει μια τέτοια διάσπαση;
Μια είσοδο της αγοράς σε ένα νέο ανοδικό trend, με πρώτα περιθώρια ανόδου περίπου 5 με 7% από τα τρέχοντα επίπεδα.

http://www.greekfinanceforum.com/hunterfiles/hunter.html

  • Αποποίηση Ευθύνης

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω του Greek Finance Forum μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν ως πρόταση/σύσταση για αγορά, πώληση ή/και διακράτηση κινητών αξιών/χρεογράφων οποιασδήποτε κατηγορίας των αγορών χρήματος και κεφαλαίου. Ο χρήστης αποδέχεται ότι η χρήση του website του Greek Finance Forum δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση παρακίνηση για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης καθώς και ότι δεν μπορεί να αποτελέσει ή να θεωρηθεί ως επενδυτική συμβουλή από το website του Greek Finance Forum (website).