Χ.Α- Μέρος1: Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά… (14.9.2021)

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: Πρέπει πάντα να είμαστε συνετοί και προσεκτικοί στις βραχυπρόθεσμες κινήσεις μας.

  • ‘Αλλωστε, το μυστικό που χωρίζει το ΖΗΝ από το ΕΥ ΖΗΝ δεν είναι παρά μερικές λογικές κινήσεις στο ταμπλό σε χαρτιά στα οποία μπορούμε να προσεγγίσουμε τα δρομολόγια τους με μεγάλες πιθανότητες επιτυχούς επιβίβασης και αποβίβασης.
  • Και μάλιστα σε διάρκεια έτους. Αυτό το καθημερινό ή το κάθε λίγο και λιγάκι “μέσα έξω” δεν οδηγεί πουθενά.
ΙΝΛΟΤ: Με απόδοση 300% στο 3μηνο και χωρίς να εγκλωβίζει, λογικό είναι οι παντογνώστες- ξερόλες να έχουν ζαλιστεί στο ήδη παραζαλισμένο μυαλό τους. Οι αναγνώστες του μ/μ απολαμβάνουν ήδη ένα +600% έως και +300% στη χειρότερη.
  • Εχουν κλειδώσει τουλάχιστον το 75% των κερδών τους και μπορούν να απολαμβάνουν την συνέχεια, ακόμη κι αν έχαναν τα κεφάλαια που άφησαν μέσα στη μτχ. Μικρή σημασία θα έχει γι αυτούς. Αλλωστε, δεν πρόκειται να χάσουν και τίποτα, ίσα ίσα μάλιστα.
ΦΡΙΓΟ: Πήρε κι αυτή τον δρόμο της. Στο +230% και πάει λέγοντας…
  • ΣΣ: Ο μ/μ κάνει σχολιασμό επί των ήδη πεπραγμένων (του) και δεν σεναριογραφεί, ούτε κάνει απολογισμό εκ των υστέρων. Λάθη μπορεί να κάνουμε, αλλά αυτά είναι σταγόνα στον ωκεανό συγκριτικά με τα σωστά.

Η ΟΥΣΙΑ για τον επενδυτή είναι τι έχει η τσέπη του στο Χ.Α. Πόσα έβαλε δηλαδή, πόσα έβγαλε και τι έχει ακόμη. Ολα τα άλλα, είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

  • ΕΛΑΣΤΡΟΝ: Για τις… κρύες νύχτες του χειμώνα. Σετάκι με το… Των φρονίμων τα παιδιά κλπ. (Τώρα που το ξεκουράζουν, πριν την επόμενη ανοδική διαφυγή του…)
ΙΝΛΟΤ(Ι): Και κάτι τελευταίο για τους βαθειά νυχτωμένους. Το μυστικό δεν κρύβεται στην πιθανολογούμενη ένταξη στην Wall Street της θυγατρικής της στις ΗΠΑ. Αυτή θα είναι απλά το κερασάκι στη τούρτα.
  • ΔOMIKH ΚΡΗΤΗΣ: Στην κατασκευή τεχνικών δημοσίων έργων  έχει ανεκτέλεστο έργου 20,4 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ, με αναλογία κατά την συμμετοχή της 17,1 εκατ. Επίσης έχει αναδειχτεί Ανάδοχος και αναμένεται η Πρόσκληση για την υπογραφή συμβάσεων κατασκευής δημοσίων έργων, συνολικού ύψους 24,7 εκατ. πλέον ΦΠΑ.