Χ.Α: Mε τρία σήματα πώλησης να παραμένουν και ένα να ακυρώνεται (14/11)

ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ για τους νέους αναγνώστες μας, ότι ο μ/μ δεν έχει δικό του ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ καθότι είναι 100% υπέρ της ΣΧΟΛΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ και δεν πρόκειται φυσικά ποτέ των ποτών να αλλάξει αυτή την τακτική, προσέγγιση και πεποίθηση. Ούτε και πρόκειται να ανοίξουμε συζήτηση με το απέναντι στρατόπεδο. Δημοκρατία έχουμε, υπάρχει άλλωστε το ταμπλό, τα γραπτά κ.λπ κ.λπ.
  • Σεβόμενος όμως την επιθυμία πολλών χιλιάδων αναγνωστών** του – που είτε την ακολουθούν είτε την λαμβάνουν υπόψη τους – καθημερινά… αναμεταδίδει τεχνικές αναφορές και εκτιμήσεις από πηγές που έχουν αποδειχθεί ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ. Και τις οποίες είχε τσεκάρει επανειλημμένως πριν τις επιλέξει ως πηγή πληροφόρησης των αναγνωστών του.
(**ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ για το 2019: 11970 ημερησίως μοναδικοί αναγνώστες των στηλών της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ βάσει επίσημων στοιχείων της Google Analytics)

***OneSignal Push: Successfully sent a notification to 11970 recipients**

***(ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ)

  • ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ…

Θεόδωρος Σεμερτζίδης@http://new-economy.gr 

ΓΕΝ.ΔΕΙΚΤΗΣ: Επιτυχημένη προσπάθεια εξόδου από τα κρίσιμα τεχνικά επίπεδα έκανε χθες ο γενικός δείκτης, ολοκληρώνοντας πάνω από τον κινητό μέσο όρο των δέκα ημερών, με το σήμα πώλησης όμως να παραμένει, και με την αντίσταση να βρίσκεται στις 900 μονάδες (γραμμή ΑΒ), και την στήριξη στις 822,4 μονάδες (γραμμή ΓΔ). Ο δείκτης συσσώρευσης/διανομής έκλεισε με ελαφρώς θετική κλίση, με τον όγκο να διαμορφώνεται (16,3 εκατ. τεμάχια) κάτω από τον μέσο όρο των τριάντα ημερών (24,13 εκατ. τεμάχια).FTSE25: Βελτιωμένη η τεχνική εικόνα του δείκτη της μεγάλης κεφαλαιοποίησης, ο οποίος ολοκλήρωσε για ακόμη μία συνεδρίαση πάνω από τους κινητούς μέσους όρους των πέντε, δέκα, και πενήντα ημερών, με το σήμα πώλησης να ακυρώνεται, και με την αντίσταση να βρίσκεται στις 2.195 μονάδες (γραμμή ΑΒ), και η στήριξη στις 2.071 μονάδες (γραμμή ΓΔ).FTSEM: Ανεπιτυχής προσπάθεια αντιστροφής της πτωτικής του τάσης επιχείρησε ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, καθώς ολοκλήρωσε για ακόμη μία συνεδρίαση κάτω από τον κινητό μέσο όρο των πέντε ημερών, με το σήμα πώλησης να παραμένει, και με την προσοχή να στρέφεται στο εάν θα ανακόψει στην στήριξη την πτωτική του πορεία ή όχι. Ο όγκος διαμορφώθηκε (2,90 εκατ. τεμάχια) κάτω από τον μέσο όρο των τριάντα ημερών (3,94 εκατ. τεμάχια). Η αντίσταση βρίσκεται στις 1.247 μονάδες (γραμμή ΑΒ), και η στήριξη στις 1.162 μονάδες (γραμμή ΓΔ).

Μικρά κέρδη για τον τραπεζικό δείκτη, ο οποίος κατάφερε να ολοκληρώσει πάνω από τους κινητούς μέσους όρους των πέντε και δέκα ημερών, με το σήμα πώλησης να παραμένει, και με τον όγκο να διαμορφώνεται στα 9,47 εκατ. τεμάχια έναντι 16,73 εκατ. τεμαχίων του μέσου όρου των τριάντα ημερών. Η αντίσταση βρίσκεται στις 997,0 μονάδες (γραμμή ΑΒ), και η στήριξη στις 726,17 μονάδες (γραμμή ΓΔ).Η μετοχή της ΕΕΕ έκλεισε στα 28,93 ευρώ με κέρδη 5,09%, καταφέρνοντας να ολοκληρώσει πάνω από τον κινητό μέσο όρο των πενήντα ημερών, καθώς και να ακυρώσει το σήμα πώλησης, με την προσοχή στις επόμενες συνεδριάσεις να στρέφεται στην διάσπαση ή όχι του κινητού μέσου όρου των διακοσίων ημερών, όπου τις προηγούμενες φορές που το επιχείρησε δεν τα κατάφερε, με την αντίσταση να βρίσκεται στα 29,48 ευρώ, και η στήριξη στα 27,06 ευρώ.

Η μετοχή της LAMDA Development έκλεισε στα 7,55 ευρώ με κέρδη 5,59%, καταφέρνοντας να ολοκληρώσει πάνω από τον κινητό μέσο όρο των δέκα ημερών, με το σήμα πώλησης να ακυρώνεταικαι με την προσοχή στις επόμενες συνεδριάσεις να στρέφεται στο εάν θα καταφέρει να διασπάσει ανοδικά τους κινητούς μέσους όρους των πενήντα και διακοσίων ημερών ή όχι (7,577 ευρώ και 7,576 ευρώ αντίστοιχα). 

  • Η αντίσταση βρίσκεται στα 7,615 ευρώ, και η στήριξη στα 7,065 ευρώ. Ιδιαίτερης προσοχής χρίζει στις επόμενες συνεδριάσεις η συμπεριφορά της μετοχής, καθώς βρίσκεται στο όριο δημιουργίας «σταυρού του θανάτου», όπου ο κινητός μέσος όρος των πενήντα ημερών μπορεί να διασπάσει αυτόν των διακοσίων.

Η μετοχή της MLS έκλεισε στα 1,065 ευρώ με πτώση 4,05%, παραμένοντας κάτω από τους κινητούς μέσους όρους των πέντε και δέκα ημερών, καθώς και κάτω από το όριο της υπερπουλημένης ζώνης, με το σήμα πώλησης να διατηρείται, και με την αντίσταση να βρίσκεται στα 1,7748 ευρώ, και η στήριξη στα 0,7437 ευρώ.

Η μετοχή της Profile έκλεισε στα 3,55 ευρώ με πτώση 4,05%, ολοκληρώνοντας κάτω από τον κινητό μέσο όρο των πενήντα ημερών, με το σήμα αγοράς να διατηρείται, και με την αντίσταση να βρίσκεται στα 3,679 ευρώ, και η στήριξη στα 3,281 ευρώ.

Θεόδωρος Σεμερτζίδης, CEFA

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.