Χ.Α – Markets (Nο. 88 – μέρος 1) 29/4: Σχόλια, εκτιμήσεις, αναφορές

ΠΡΟΣΕΞΤΕ… ΑΝΩΜΑΛΙΑ: 

 • Σε λίγες ημέρες θα δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα πρώτου 3μηνου 2020 όμιλοι κολοσσοί στο επιχειρηματικό στερέωμα της χώρας και όχι μόνον (Coca Cola Hbc, OTE, ΤΙΤΑΝ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ)

Και έρχεται η κυρία ΒΥΤΕ (του κόσμου μάλιστα της… τεχνολογίας!!!) και σου ανακοινώνει ότι θα μάθουμε τα δικά της πεπραγμένα για το 2019 στις… 29/5. Χωρίς να μας έχει τουλάχιστον ενημερώσει για το τρίτο 3μηνο του 2019!!!

 • Η κυρία ΕΥΔΑΠ στις 30/5, ενώ η ΑΔΜΗΕ στις 13/5 πολύ αργότερα της ΔΕΗ(!!).
 • Δηλαδή πρέπει να πούμε και μπράβο στο ΚΤΗΛΑ που θα δώσει τα δικά του στις 6/5 (με κύκλο εργασιών 4ψήφιο!!);;
 • ΦΥΣΙΚΑ και δεν είναι οι μοναδικές, θα δούμε κι άλλες να τα δημοσιεύουν, ακόμη και στις 30/6!!!

ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ η στήλη θα πάψει να τις καλύπτει, να τις παρακολουθεί. Μέχρι να μάθουν να μας σέβονται. Τι ΙΟΣ τώρα και παραμύθια μπλέ…

 • ΟΙ… ΤΡΥΦΥΛΛΟΧΑΡΤΕΣ (εκ της Βάσιας Τριφύλλη) ΜΕΤΟΧΕΣ που παίζουν το ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ (εκπομπή που η κα Τριφύλλη παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία) δεν θα έχουν καμμία θέση ΕΔΩ…

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ να μάθουμε να αντιδρούμε και να μην λέμε … έλα τώρα μωρέ αδερφέ, Ελλάντα είναι εδώ…

 • Κι αν δεν μας έχουν ανάγκη μία φορά, εμείς δεν τους έχουμε ούτε δέκα. Για να πούμε το σωστό… Καμμία.

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ικανοποίηση ενημερώνουμε τους φίλους αναγνώστες μας, ότι ο μ/μ έχει καθιερωθεί πλέον ανάμεσα στα ΤΟP4 sites του χώρου μετά τα naftemporiki, capital και euro2day.

https://www.greek-sites.gr/categories/istoselides-epixeiriseis-oikonomia

 • ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την εμπιστοσύνη – προτίμηση που μας δείχνετε…
 • Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε πάντα το καλύτερο για την έγκυρη, υπεύθυνη και αποτελεσματική ενημέρωση σας.

Την κρίση δεν την φέρνει μόνο ο ιός…

Η κρίση έρχεται με μορφή Χιονοστιβάδας ανοικτών συμβολαίων Παραγώγων, Δημοσίου και ιδιωτικού χρέους, αρνητικών επιτοκίων και νομισματικής χρηματοδότησης. Αν δεν καούν όλα αυτά δεν βλέπουμε πραγματική οικονομία. Άρα, περιμένουμε μεγαλύτερο ΣΟΚ πέραν του ιού.

 • Έστω πχ ότι αύριο βρίσκουμε το τέλειο φάρμακο.
 • Τι θα γίνει όμως με τα αρνητικά επιτόκια, τον εμπορικό πόλεμο, τον αποπληθωρισμό την πτώση της ιδιωτικής ζήτησης, τα κρατικά ομόλογα, τις καταχρεωμένες τράπεζες;; εεε;;;

Το μπουρδελοκαζινιακό σύστημα θα σκάσει σαν Βεζούβιος. Είναι ορατό πια και στους πλέον αδαείς. Δεν υπάρχει ζήτηση, όταν οι λαοί χρωστούν την ζωή τους μαζί με την κόλαση και τον παράδεισο τους σε τράπεζες και εφορίες. Είναι και σχεδόν στην τρίτη ηλικία με ένα παιδί οι περισσότεροι. Όλη η Ευρώπη.

 • Η μετανάστευση δεν θα λύσει το πρόβλημα, θα το τινάξει στο αέρα μία ώρα αρχύτερα.
 • Όλος ο παλαιός δυτικός κόσμος στερείται ηγεσίας.
 • Κάτι υποτακτικούς του κόλου διαθέτει, πουλημένα ανθρωπάκια όλοι τους.
 • Η Κίνα είναι εγκάθετη και καταναγκαστικό καθεστώς χωρίς λήξη. Η Ρωσία τα ίδια .
 • Χωρίς Δημοκρατία στις κοινωνίες δεν βλέπουμε οικονομική εξυγίανση. Λέμε τώρα εμείς…
 • Αλλά δεν τελειώνει αυτή η κουβέντα.

ΤΑΜΠΛΟ – Χ.Α – ΤΑΚΤΙΚΗ: Αυξομειούμενη ρευστότητα (ποτέ κάτω όμως του 50% πλην εξαιρετικών καταστάσεων) και καραμπινάτα χτυπήματα. ΟΠΩΣ λχ τα χθεσινά με την μετοχή της Eurobank που το έχει παραξηλώσει το δικό της πουλόβερ… Και που λογικά θα συνεχίσει, τουλάχιστον για σήμερα.

!ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: Και +40% και μέρισμα καθαρό 5,6% – έγκαιρη η προειδοποίηση για τα υπερκέρδη του 2019… Και κάποιοι ξεφόρτωναν καραβιές κάτω και από τα 3,0000 ευρώ(!!)…

!ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ – ΧΘΕΣ για προχθές: Νωπή η παρουσίαση της από τον μ/μ και +30% τουλάχιστον έκτοτε σε διάστημα ολίγων συνεδριάσεων, (5) τον αριθμόν. Δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε… Στο 12μηνο υποχωρεί 3,03% με συναλλαγές 7,88 εκατ. τμχ και τζίρους 15,6 εκατ. ευρώ έχοντας διαπραγματευτεί μεταξύ των 1,2300 (πριν 5-6 εβδομάδες) με 2,4300 ευρώ, με μέσο όρο τα 1,9800 ευρώ. Αποτιμάται σε 84 εκατ. ευρώ στο 60% των ιδίων κεφαλαίων της. Κατοχυρώνονται σημαντικά βραχυχρόνια κέρδη και λογικό αυτό, αν και λίγοι περίμεναν ότι θα συνέχιζε και σήμερα με τόσον εντυπωσιακό ρυθμό λόγω της αντίστασης που έδειχναν οι χάρακες ότι υπήρχε στο… φρούριο των 1,8000 ευρώ. Και το οποίον κατελήφθη χωρίς την παραμικρά… αντίσταση.

!ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ – ΣΗΜΕΡΑ για χθες: Ευνόητον, ότι οι πιστοί φίλοι αναγνώστες του μ/μ είχαν ξεκινήσει να ρευστοποιούν από τα 1,6500 ευρώ, τα 1,7000, τα 1,7500 και 1,8000 ευρώ (Είπαμε, να βγάζουν και οι επόμενοι, αυτό είναι το ηθικά δίκαιον).

 • ΣΗΜΕΡΙΝΟΝ:…’Ομως πλέον να φροντίσουν να επανατοποθετούνται στις πτωτικές συνεδριάσεις, όταν και όποτε έρχονται. Δεν τελειώνουν εδώ τα ανοδικά όρια της μετοχής. Περισσότερα, μετά την δημοσίευση της χρήσης του 2019 όπου θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα από κάποια χρηματοοικονομικά μεγέθη που μας ενδιαφέρουν…
 • ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΤΙΜΗ ΜΕΤ.% ΤΖΙΡΟΣ € ΗΜ/ΝΙΑ
1,8800    -2,08% 172.517 28/04/2020
1,9200 8,84% 511.907 27/04/2020
1,7640 2,32% 278.000 24/04/2020
1,7240 5,90% 243.074 23/04/2020
1,6280 8,53% 118.160 22/04/2020
1,5000 7,91% 83.996 21/04/2020
1,3900 0,72% 17.303 16/04/2020
1,3800    -1,43% 18.054 15/04/2020
1,4000 1,45% 25.824 14/04/2020

ΑΝΑΦΟΡΕΣ – ΣΧΟΛΙΑ 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ(1): Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για κυρώσεις εναντίον της Κίνας μετά την σταδιακή επαναφορά της οικονομίας. Την κατηγορούν πλέον ανοιχτά για ελλείψεις προφύλαξης στο εργαστήριο της Γιουχάν απ’όπου ισχυρίζονται ότι διέρρευσε ο ιός, σκόπιμη παραπληροφόρηση χωρίς μέτρα πρόληψης και απόκρυψη πλέον των 2 μηνών στην αρχή για την επικινδυνότητα του ιού, συνεχίζοντας να κρύβει τα πραγματικά στοιχεία με αποτέλεσμα να έχει μολύνει όλο τον κόσμο. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Η Γαλλία ήδη δηλώνει έτοιμη.
Οι Γερμανοί λόγω πολλαπλών επενδυτικών συμφερόντων εκεί, θα ναι οι τελευταίοι και μάλλον ζημιωμένοι. Η νοοτροπία επενδύσεων των Δυτικών στην Κίνα, αλλάζει. Το ίδιο και η άκριτη παγκοσμιοποίηση. Ο ιός είναι και αιτία και αφορμή. Ο “πόλεμος” που θα ακολουθήσει θα είναι σφοδρός.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ(2): Με διάγγελμα ο Χαφτάρ αναλαμβάνει με τον στρατό τη διακυβέρνηση της Λιβύης υποστηριζόμενος από το κοινοβούλιο και υποσχόμενος κοσμικό κράτος. Αραβικά ΜΜΕ μεταδίδουν πληροφορίες περί… πραξικοπήματος” στην Λιβύη, με αφορμή διάγγελμα του στρατηγού Χαφτάρ, με το οποίο ανακοίνωσε την ακύρωση της συμφωνίας του ΟΗΕ από το 2015 με στόχο να τερματιστεί ο εμφύλιος πόλεμος. Αλλες διευκρινήσεις δεν υπήρξαν. Μινγουάιλ, ο Ερντο σκουπίζεται με τη πατσαβούρα λίρα.

 • Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ(3): Επεσε η τιμή των καυσίμων; Μη χαίρεστε αγαπούλες. Η λάβινγκ και κέρινγκ λατρευτή μας Ευρώπη βρήκε τη λύση της… μεγαλοδωρίας της στην αντιμετώπιση του ιού για να βγάλει τα σπασμένα. Θα τα φορολογήσει περισσότερο. Κι αυτά κι άλλα πολλά. Από κάπου πρέπει να βγουν οι κρατικές εγγυήσεις στις “παροχές” της Κομισιόν βλέπετε, διότι ένα φετίχ με την φορολόγηση το ‘χει. Χώρια που πρέπει να προικοδοτήσουν την πράσινη ανάπτυξη, που σημαίνει ότι η Γερμανία & δορυφόροι κάπως πρέπει να προωθήσουν οικονομικά τις ανεμογεννήτριές τους και τα ηλιακά τους. Στο ‘παν. Εσύ δεν κατάλαβες τον τρόπο. Πάλι από τη τσεπούλα μας θα περάσουν όλα.

****

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

– Λάβαμε μόλις τώρα (1:30 πμ) μήνυμα φανατικού φίλου αναγνώστη μας (όπως γράφει) με την παράκληση να το δημοσιεύσουμε σε αυτήν εδώ την στήλη (προφανώς λόγω αναγνωσιμότητας) και με την απαραίτητη διευκρίνηση ότι δεν είναι δικό του αλλά μόλις το είχε διαβάσει σε σημερινό άρθρο του capital, αναγνώστη σχολιαστή του.. ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ
 
https://www.capital.gr/forum/thread/6774590?messageId=6774590

Έγινε ένα μεγάλο λάθος σήμερα. Το ότι ανοίγουν τα σχολεία είναι και πάλι άκρως επικίνδυνο για τους μαθητές. Εκεί κάνει πάρτι, στην χειρότερη ίσως μορφή του, ο άλλος… ιός, ο ΜΟΝΙΜΟΣ ιός της χώρας: Η κορονοκόρη.

 • Ούτε παράταση έτους θέλουμε. Ούτε αναπληρώνουμε ύλη.
 • Ούτε άνοιγμα θέλουμε.
 • Ούτε τηλεκπαίδευση. “Επικυρώνει την ταξική επιλογή.”
 • Ούτε πως ανοίγει το λάπτοπ δεν ξέρουμε.
 • Ούτε λάπτοπ έχουμε.
 • Ούτε οι μαθητές έχουν.
 • Ούτε να μας τα παρέχετε δωρεάν θέλουμε.
 • Και είμαστε και στις ευπαθείς ομάδες.
 • Και φυσικά ούτε αξιολόγηση θέλουμε.
 • ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ.

Δείτε την εικόνα καλά. Όλος ο… ιός της χώρας σε μία εικόνα.

Και με τι φόντο εεε;;;…

Τέσσερα μαζεμένα καταγεγραμμένα κρούσματα κορονοκόρης. Χιλιάδες άλλα ξοπίσω. Φάρμακο ΠΟΥΘΕΝΑ. Εμβόλιο ΠΟΥΘΕΝΑ. Όλη η πανδημία που χτυπά την Ελλάδα χρόνια ολόκληρα και εμείς “μένουμε σπίτι” και τους κοιτάμε σαν μ@λ@κες, σαν υπνωτισμένοι.

Με φόντο την Βουλή των ανεπάγγελτων, της ατολμίας, της πολυνομίας, της απέραντης Αχρηστίας, του ρουσφετιού και των νεροκουβαλητών… το συνδικαλησταριό…

Εν μέσω πανδημίας, η παρέλαση της άρρωστης νοοτροπίας, ο Δημοσιουπαλληλισμός, άλλο ένα καταγεγραμμένο κρούσμα της αντίστασης της Αριστερής ιδεοληψίας στα αυτονόητα

Ο θρίαμβος της ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, με το ειδικό βάρος που της προσδίδει η “ιδιότητα” των πρωταγωνιστών. Αυτοί που πληρώνονται για να αξιολογούν καθημερινά τα Ελληνόπουλα αγωνίζονται για να μην αξιολογηθούν ποτέ οι ίδιοι.

Θαυμάστε τους!!!!!!!!

 • Αγέρωχοι. Απτόητοι. Αρχοντικοί. Ηρωικοί. Εμβληματικοί. Καταρτισμένοι. Ακριβοδίκαιοι.Λειτουργοί. Αγωνιστές. Υπερήφανοι. Προοδευτικοί……και πάνω απ’ όλα… ΔΑΣΚΑΛΟΙ… σε αγωνιστικές κινήσεις…

  Ιλιγγιώδης γαϊδουριά. Ακμάζουσα ξεδιαντροπιά. Επιβάλλεται άρση της μονιμότητας του ιού. Αυτός είναι ο μόνιμος ιός της χώρας.

Ο Αλέξης ο Ειλικρινής είχε δίκιο. Καλύτερα κλειστά. Πρώτα να κάνουμε το ΕΜΒΟΛΙΟ κατά του “ιού”. Πρώτα να πάνε ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ τα κρούσματα. Είναι επικίνδυνο για τα παιδιά.

Υ.Γ.Αν κάποιος κρίνει ότι είμαι εκτός θέματος να μοναστερώσει ελεύθερα. Κι αυτός που μοναστερώνει αξιολογείται για την κίνηση του. Δεν ξέρω όμως ποιο είναι τελικά το γα…ο (γαμήλιο εννοώ) το “θέμα”.

 • Έτσι εξάλλου αποδεικνύεται πως η “αξιολόγηση” υπάρχει παντού στην πραγματική ζωή. Στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωή ΠΑΝΤΟΥ. Στον μαγικό κόσμο του Έλληνα διορισμένου Δημόσιου Υπάλληλου ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ από τον μόνιμο πλέον… συνεργάτη της στήλης…

Φίλε Μικρομέτοχε, 

Μιλάμε σαν να γνωριζόμαστε χρονια !
Η επιτυχία σας να είστε στη πρώτη τετράδα (εύχομαι και πρωτιά)  έχει να κάνει με τη
σχέση, το σεβασμό και την ανταπόκριση στο κοινό που σας παρακολουθεί. Νιωθουν, ότι γνωρίζεστε πολλά χρόνια και συγχρόνως σαν να μη πέρασε μια μέρα μιας και από ότι διαπιστώνω διψούν για νέα με αναρτήσεις σας στο site…


ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ο φίλος αναγνώστης “ξαναχτύπησε” με νέο μήνυμα…
Μεγάλη τιμή μου κάνετε αν και το αντικείμενο το κατέχω αρκετά χρόνια


Σήμερα θα ήθελα με ένα ALERT δικο σας! και ένα ΣΟΣ δικό μου! να είναι το γεγονός που τις περισσότερες στιγματίζει την κακη και ανασφαλή   Ελληνικη Χρηματιστηριακή αγορά μα προπαντώς εκθέτει τις  Εποπτικές Αρχές  κατά βάση την  Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Πριν σας αναφέρω την εταιρεία για ευνόητους λόγους  θα είχα πλήρη κατανόηση να μην το δημοσιεύσετε.. (ΣΣ μ/μ: ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ αρκεί να είναι κόσμια)

 • Πρόκειται λοιπόν για την ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ 

Όλοι γνωρίζουμε την πολύπαθη εταιρεία και δεν θα σας αναλύσω το παρελθόν της.
Αυτό που έχει σημασία φτάνοντας στο θέμα μας δηλαδή αυτο που τις επόμενες μέρες θα μας απασχολήσει είναι ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ύστερα από εντολή του Εισαγγελέα έχει επιτέλους παραλάβει όπως και η Διοίκηση τις Κρετα Φαρμ (χθες το διέψευσε) το πόρισμα τις ελεγκτικής εταιρείας Deloitte.

 • Το πόρισμα όπου θα ήταν κατά δήλωση επίσημη της ΕΚ το έναυσμα για να κρίνει και να αποφασίσει την επαναδιαπραγμάτευση τις εταιρείας ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ στο Χρηματιστήριο.

Η απορία δεν είναι αν γίνει αυτό, όσο περισσότερο ότι γεννούν ερωτήματα που αφορά όλους τους φορείς ξεκινώντας από την ΕΚ όπως ότι αν δεν ήταν ο Εισαγγελέας να το ζητήσει τι θα γινόταν αυτό το πόρισμα ;

Το δεύτερο ερώτημα εφόσον το έχουν παραλάβει, γιατί δεν το ανακοινώνουν ρίχνοντας φως στο επενδυτικό κοινό με το τι λέει αυτό το πόρισμα;

Τρίτον, γιατί δεν θέτει ερωτήματα στους Δημοσιογράφους που επίσημα έγραψαν στα sites τους αν είναι ψεύδη και αν δεν είναι γιατί δεν θέτει ερωτήματα στη Διοίκηση της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ αν ισχύει η δεν ισχύει για την παραλαβή  του πορίσματος.

 • Για ευνόητους λόγους δεν σας αναφέρω όνομα Δημοσιογράφων, όμως ένα δημοσίευμα αναφέρει ότι ο νέος επιχειρηματίας κύριος Βιτζηλαιος κάνει πίσω και πλέον δεν βλέπει με καλό μάτι το μέλλον του με τη ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ. Μήπως εν τέλη οι λόγοι είναι το πόρισμα ;
  Μήπως έχουν γίνει πολύπλευρες παρανομίες που έχει να κάνει με τον ίδιο το Θεσμό των εμπλεκομένων στις υποθέσεις καθώς το πόρισμα και όλη η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη;

Φίλε Μικρομετοχε, ποιος θα προστατέψει τον Μικροεπενδυτή; Γιατί δεν εμφανίζεται επίσημα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να ανακοινώσει τι λέει αυτό το πόρισμα; Το ερώτημα να το θέσουμε αλλιώς… Η ΕΚ έχει κάποιο ιδιαίτερο λόγο που καθυστερεί να το δημοσιεύσει; Αν δεν μπορεί, από ποιον θα πρέπει να γνωστοποιηθεί; Από τον Εισαγγελέα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Απευθυνθείτε απ’ ευθείας στην Επ. Κ/φ. Η νέα πρόεδρος είναι εξαιρετικά δραστήρια και εξαιρετική νομικός, αλλά με τι να πρωτοπιαστεί και τι να πρωτοκάνει. Και το προσωπικό δεν φτάνει. Πιστέψτε με, δεν είναι εύκολο πράγμα να διαβάσεις ένα πόρισμα μίας τέτοιας υπόθεσης και να το δημοσιεύσεις ταυτόχρονα.
 • Τρέχουν καθημερινά δεκάδες διαδικαστικά ζητήματα, υπάρχουν θέματα που συνεχώς βγαίνουν στην επιφάνεια, σε πελαγώνουν πολλές φορές. Και σας τα λέω σαν σχετικός με όλα αυτά και που πολλές φορές έχω γράψει ουκ ολίγα.
 • Αλλά όταν έρχομαι στη θέση τους, τους νοιώθω όλους τους μη… “μονιμάδες” και τους καταλαβαίνω.
 • Και να ήταν μόνον τα Folli και η ΚΡΕΤΑ τι καλά που θα ήταν. Μπορώ να σας κατονομάσω αρκετά άλλα σαν κι αυτά της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ, αλλά θα κάνουμε ζημιά και όχι καλό στον Θεσμό. Κατά καιρούς τα έχουμε αναλύσει και οι αναγνώστες μας είναι – αν μη τι άλλο – ενήμεροι. 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

 • Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

 • Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

 • μ/μ