Χ.Α- Markets (Nο.67- 1) 01/4: Πολλά ενδιαφέροντα(;) σχόλια, εκτιμήσεις και αναφορές

ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΛΟΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ…

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ ΕΠΕΝΔΥΤΗ!

Απόφαση για δίμηνη παράταση στην υποχρέωση δημοσίευσης αποτελεσμάτων των εισηγμένων εταιρειών λαμβάνει η κυβέρνηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ύστερα από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, που έκρινε ότι υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα και πρακτικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
 • Πιο αναλυτικά, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι εισηγμένες εταιρείες εξαιτίας της πανδημίας και των μέτρων αντιμετώπισης του COVID-19, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, προβλέφθηκε στο άρθρο 8 της ΠΝΠ «Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις» (ΦΕΚ 75/Α’/30.3.2020), η παράταση κατά δυο μήνες η δημοσίευση αποτελεσμάτων εισηγμένων.

Πιο αναλυτικά, παρατείνεται έως την 30ή Ιουνίου 2020 το περιθώριο για τη δημοσιοποίηση των ετήσιων οικονομικών εκθέσεων των εισηγμένων εταιρειών του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2019. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναγνωρίζει ότι οι παρούσες συνθήκες δύναται να επηρεάσουν ουσιωδώς την ικανότητα των εισηγμένων εταιρειών να δημοσιοποιήσουν τις οικονομικές τους εκθέσεις στα χρονικά περιθώρια που τίθενται από το νόμο 3556/2007 (δηλαδή έως 30 Απριλίου 2020).

ΣΧΟΛΙΑ:

ΠΩΣ ο ΟΤΕ, η ΕΕΕ, ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ (κυρίως αυτές, λόγω τεράστιας ακτίνας δραστηριοτήτων), ο ΤΙΤΑΝ, τα ΕΛΠΕ, η ΜΟΗ, ο ΟΛΠ, η Frigoglass, ta EXAE, οι ΦΟΥΡΛΗΣ, AUTOHELLAS, AEGEAN AIRLINES αλλά και η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ, PAPERPACK, MERMEREN, ELVALHALKOR κ.α. τα έχουν ήδη δημοσιεύσει (οι περισσότερες πολύ ενωρίτερα της 31ης Μαρτίου) και στις άλλες πρέπει να τους δοθεί ένα έξτρα 2μηνο;

 • ΔΗΛΑΔΗ για την πορεία του τρίτου τριμήνου 2019 θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και 9 μήνες(!!!!!) για να την μάθουμε; Δόξα τω Θεώ, γεμάτοι όλοι τους από Pc είναι. Η δουλειά μπορεί να γίνεται και εκτός γραφείου… Το πολύ πολύ ας έκοβαν τις σάλτσες και να δημοσίευαν την ουσία. Τι να τις κάνουμε τις 200σέλιδες (τουλάχιστον) οικονομικές εκθέσεις τους; Αρκούσε μία ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ κι αργότερα ας δημοσίευαν το… ΑΦΗΓΗΜΑ τους. Αλλά που μυαλό…

ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ οι αρμόδιοι; Σε τίποτα μαμελούκους**;

Αν και τους αδικούμε τους τελευταίους, θα είχαν καλύτερη αντιμετώπιση από τους έλληνες Ιθαγενείς, γιατί θα τους σεβόντουσαν, αν μη τι άλλο, από φόβο.

** Οι Μαμελούκοι κατάγονταν από τον Καύκασο, την Κριμαία και την Γεωργία.

Τους έκλεβαν Τούρκοι και Ιουδαίοι έμποροι και τους μεταπωλούσαν στους πασάδες της Αιγύπτου ως σκλάβους. Οι σκλάβοι αυτοί, οι οποίοι κατείχαν μια ιδιαίτερη θέση στη μεσαιωνική αραβική κοινωνία της Αιγύπτου, με την πάροδο του χρόνου ισχυροποιήθηκαν και στη συνέχεια έβγαζαν ακόμα και σουλτάνους.

Ανάμεσά τους υπήρχαν Ιουδαίοι, Κούρδοι, Κιρκάσιοι, Σλάβοι, Αλβανοί και Ελληνες, όλοι εξισλαμισθέντες. Διοίκησαν τη χώρα του Νείλου από το 1250 έως την οθωμανική κατάκτησή της το 1517. Η περίοδος αυτή αποκλήθηκε Σουλτανάτο των Μαμελούκων της Αιγύπτου. Παρέμειναν, όμως, ισχυρότατοι σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της οθωμανικής κυριαρχίας.

ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ (ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!!!)

Σε κάθε περίπτωση όμως, η Επιτροπή κεφαλαιαγοράς εφιστά την προσοχή σε όλες τις εισηγμένες εταιρίες ότι θα πρέπει:

– Να δημοσιοποιούν το συντομότερο δυνατό κάθε σημαντική πληροφορία σχετική με τις επιπτώσεις από την εξάπλωση του COVID-19, στα θεμελιώδη οικονομικά μεγέθη τους, στις προοπτικές ή στη χρηματοοικονομική τους κατάσταση, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις διαφάνειας που προβλέπει ο Κανονισμός για την Κατάχρηση της Αγοράς.

 • Τονίζεται ότι οι εισηγμένες εταιρίες εξακολουθούν να εμπίπτουν στις υποχρεώσεις γνωστοποιήσεων που προβλέπονται στο άρθρο 17 του Κανονισμού για την Κατάχρηση της Αγοράς και πρέπει να ενημερώνουν το επενδυτικό κοινό, το συντομότερο δυνατόν, αναφορικά με οποιαδήποτε εσωτερική πληροφόρηση τους αφορά άμεσα.

-Να προβαίνουν σε επιβεβαίωση ή διάψευση ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών από τρίτο, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν αισθητά την τιμή των χρηματοπιστωτικών μέσων ή την τιμή των συνδεδεμένων με αυτά.

 • ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ – ΕΣΤΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ – θα πρέπει αυτόματα να αποκλείονται από το επενδυτικόν ενδιαφέρον των ιδιωτών επενδυτών.
 • ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εμείς σε αυτήν εδώ την στήλη, θα τις βγάλουμε από αυτές που παρακολουθούμε, αναλύουμε και σχολιάζουμε… Όποια κι αν είναι αυτή.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ, για να μην…ξεφεύγουμε: 
Related image
Υπάρχουν (3) ειδών «χρηματιστηριακοί προφήτες»:
 • Αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν…
 • Αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν ότι δεν γνωρίζουν…
 • Και αυτοί οι οποίοι γνωρίζουν ότι δεν γνωρίζουν, αλλά πληρώνονται αδρά για να προσποιούνται ότι γνωρίζουν.

ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ, ήρεμες τοποθετήσεις σε μετοχές που υποαποδίδουν εδώ και μερικά χρόνια (ΤΙΤC, αλήθεια πόσο τραγική η διοίκηση του πάλαι ποτέ πανίσχυρου αυτού ομίλου), ψοφίμια τα περισσότερα περιφερειακά χαρτιά σε τέτοιο βαθμό που μας βάζουν σε σκέψεις για το αν αξίζει να ασχοληθούμε ξανά μαζί τους.

 • Πρέπει κάποια στιγμή να τιμωρούμε αυτούς που πρέπει. Τώρα φάνηκε πανηγυρικά η γύμνια τους, να διαλύονται οι μετοχές τους και να μην …ξοδεύουν έστω 2 με 3 χιλ. ευρώ να τις στηρίξουν. Πόσο μάλλον που στις αμοιβές τους είναι τόσο large.
 • Το μυαλό τους, πώς να πάει ακόμα πιο κάτω η τιμή για να μαζέψουν τα κομμάτια και όταν έρθει ο καιρός να ξαναρχίσουν τα παιχνιδάκια τους. Η Black List της στήλης γεμίζει από ονόματα…Θα τους γράφουμε ονομαστικά, ένα προς ένα τα παλληκάρια της πεντάρας.

ΕΥΡΩΖΩΝΗ: Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα 9 κράτη και όσα πιθανώς τα ακολουθήσουν, είναι σε θέση να κάνουν την Γερμανία να κάνει μια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα σε όσα nein έλεγε ως τώρα. Διαθέτουν από μόνα τους σχεδόν το 60% του ΑΕΠ της ευρωζώνης. Aρκεί να τολμήσουν να προχωρήσουν σε όσα ζητάνε. Στην ουσία έτσι θα σώσουν ΚΑΙ τους λαούς τους ΚΑΙ την Ευρωζώνη.

 • Η Γερμανία ΜΟΝΟ από βούρδουλα καταλαβαίνει. Οι δήθεν αρχές της είναι μόνο πρόσχημα για να αποτελειώσει τους υπόλοιπους. Δεν θα μετατρέψει (ξανά) την Ευρώπη σ’ένα απέραντο νεκροταφείο.
 • ΔΕΝ θα τολμήσει όμως να κάνει τίποτε, αν καταλάβει ότι χάνει την ευρωζώνη. Γιατί χωρίς αυτήν ξέρει καλά ότι δεν θα αξίζει μία ως παγκόσμια οικονομική-εξαγωγική δύναμη.
 • Αν όμως οι 9 συμβιβαστούν και πάλι, τότε θα είναι άξιοι της τύχης τους, με την ευρωζώνη σε σίγουρο σπιράλ θανάτου.

ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ:

 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Κ/φση 590 εκατ. ευρώ στη τιμή των 1,3520 (ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΧΘΕΣ: 15,4%)
 • ΑΛΦΑ: Κ/φση 1,08 δισ. εκατ. ευρώ στη τιμή των 0,7010 (ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΧΘΕΣ: 10,5%)
 • ΕΤΕ: Κ/φση 1,13 δισ. ευρώ στη τιμή των 1,2390 (ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΧΘΕΣ: 7,75%)
 • ΕΥΡΩΒ: Αποτιμάται σε 1,46 δισ. ευρώ στη τιμή των 0,3950 (ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΧΘΕΣ: 12%

ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ(1) – Απλά σας το μεταφέρουμε αφού ελάχιστη σημασία δίνουμε στις εκθέσεις, σε αντίθεση με τον Ειδικό Συνεργάτη μας που τις έχει σαν Ευαγγέλιο. Διαφορά αντίληψης, αλλά έχουμε δημοκρατία.

Σε μείωση των προβλέψεών της για τις ευρωπαϊκές τράπεζες προχώρησε η Goldman Sachs, προβλέποντας μείωση των καθαρών κερδών τους στην τριετία κατά 120 δισ. ευρώ, τετραπλασιάζοντας τις εκτιμήσεις της για τον αντίκτυπο της πανδημίας του κορωνοϊού στην κερδοφορία τους. Οι βασικοί παράγοντες που οδήγησαν την αμερικανική τράπεζα να αναθεωρήσει τις προβλέψεις της, περιλαμβάνοντας και τις ελληνικές τράπεζες, είναι:

 • το σημαντικά αυξημένο πιστωτικό κόστος
 • οι πιο αδύναμες προοπτικές στα έσοδα (χαμηλότεροι όγκοι δανείων, ποσοστά εσόδων-περιθωρίων, προμήθειες)
 • το γενικά σταθερό κόστος.

Οι τράπεζες που θα επηρεαστούν το περισσότερο, σύμφωνα με την Goldman Sachs, είναι οι τράπεζες με χαμηλά επίπεδα κερδοφορίας όπως οι ελληνικές, οι γερμανικές και οι ιταλικές.

ALPHA Bank: Το υψηλότερο κόστος κινδύνου και οι πιο αδύναμες προοπτικές για τα έσοδα που προκαλεί η κρίση λόγω του κορωνοϊού την οδηγούν να προβλέπει πλέον αρνητικά κέρδη ανά μετοχή (EPS) για το 2020 σε 0,39 ευρώ και 0 ευρώ για το 2021, ενώ κόβει τις εκτιμήσεις της για τα EPS για τα επόμενα δύο έτη κατά 3%, με αποτέλεσμα να προχωρά σε μείωση της τιμής-στόχου για την τράπεζα στο 35,3% ή 1,3400 ευρώ από 2,07 ευρώ.

 • ΣΣ: Μας φθάνει και μας περισσεύει ένα +90%… Σούπερ ευχαριστημένοι θα είμαστε.

ΕΤΕ ΒΑΝΚ: Μειώνει τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη ανά μετοχή κατά 64% για το 2021 και κατά 2% για τα επόμενα χρόνια. Για το 2020 τοποθετεί τα κέρδη ανά μετοχή στα 0,31 ευρώ αυξημένα κατά 24% λόγω του κεφαλαιακού κέρδους ύψους 500 εκατ. ευρώ από τις θέσεις της σε ελληνικά κρατικά ομόλογα και στα 0,11 ευρώ για το 2021. Ως αποτέλεσμα κόβει την τιμή-στόχο 11,9% ή στα 2,22 ευρώ από 2,52 ευρώ.

 • ΣΣ: Μας φθάνει και μας περισσεύει ένα +80%… Σούπερ ευχαριστημένοι θα είμαστε.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Για τους ίδιους λόγους, αρνητικά κέρδη ανά μετοχή το 2020 και το 2021 στα -0,69 ευρώ και στο -0,05 ευρώ αντίστοιχα, ενώ μειώνει τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη ανά μετοχή για τα επόμενα έτη κατά 3%. Και για την Πειραιώς μειώνει την τιμή-στόχο 22% ή στα 1,31 ευρώ ευρώ από 1,68 ευρώ.

 • ΣΣ: Εδώ μας τα χαλάει, με την τιμή τώρα να είναι υψηλότερη… Αλλά δεν συμφωνούμε καθόλου, μα καθόλου μαζί της…

EUROBANK: Προβλέπει επίσης μείωση στα κέρδη ανά μετοχή το 2020 στα -0,03 ευρώ και το 2021 στα 0,03 ή μείωση 69%.Τοποθετεί την τιμή-στόχο στα 0,6900 ευρώ από 0,80 ευρώ πριν ή 13,8% χαμηλότερα.

 • ΣΣ: Μας φθάνει και μας περισσεύει ένα +75%… Σούπερ ευχαριστημένοι θα είμαστε.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς διαπραγματεύεται με P/B (τιμή προς λογιστική αξία) 0,1 φορές τα κέρδη του 2020 και Ρ/Ε (τιμή προς κέρδη) 2,6 φορές, βάσει της πτώσης της μετοχής από την αρχή του έτους κατά 59%, ευθυγραμμισμένη με την πτώση του τραπεζικού δείκτη κατά 60%. Αυτά αναφέρουν μεταξύ πολλών άλλων σε σχετική αναφορά τους οι αναλυτές της JP Morgan που δίνουν τιμή στόχου τα 4,2000 ευρώ (στα…1,3520 τώρα) με σύσταση overweight (!!!!,αν είναι ποτέ δυνατόν, με εν δυνάμει τριπλασιασμό της τιμής και να δίνεις αυτή την σύσταση!!)

 • Η JP Morgan θεωρεί ότι η πρόσφατη ανακοίνωση της DG Comp για πιο ελαστικό πλαίσιο όσον αφορά στις κρατικές χορηγήσεις θα δημιουργήσει περιθώρια για πιθανές συζητήσεις αναφορικά με το νόμο για την αναβαλλόμενη φορολογία καθώς και τα CoCos ύψους 2 δισ. ευρώ της τράπεζας, εξέλιξη που ενδέχεται να οδηγήσει σε πιο φιλικές λύσεις για τους μετόχους μεσοπρόθεσμα.

ΑΛΦΑ: Στα 2,5000 ευρώ η τιμή στόχος των ιδίων αναλυτών για την μετοχή της (στα.. 0,7010 ευρώ τώρα). Οπως ανέφεραν χθες διαπραγματεύονται σε 0,2 φορές τα εκτιμώμενα ίδια κεφάλαια του 2020 και 4,4 φορές τα κέρδη (P/E) μετά τη μείωση της τιμής κατά 59% από την εμφάνιση της επιδημίας και τις ανησυχίες τις τελευταίες εβδομάδες.

ΣΧΟΛΙΟ Μ/Μ: Παιδιά της Jp Morgan, ας φτάσουν στα 1,8000 και στα 1,0000 ευρώ αντίστοιχα και σας χαρίζουμε τα υπόλοιπα…ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΜΗΝΥΜΑ: Κέρδη περισσότερα κατά 420 εκατ από το 2018, αλλά από τα 420 τα 300 είναι “μη επαναλαμβανόμενα”

Τα κέρδη από χρηματοοικονομικές πράξεις και λοιπά έσοδα διαμορφώθηκαν σε €240 εκατ. το 2019 έναντι ζημιών ύψους €71 εκατ. το 2018, ενσωματώνοντας μη επαναλαμβανόμενα κέρδη σχετιζόμενα με την αντικατάσταση της Συμφωνίας Ανταλλαγής Επιτοκίων (IRS) με Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου (€65 εκατ.), την πώληση του ξενοδοχείου “Grand Hotel” (€30 εκατ.), καθώς και την πώληση κρατικών ομολόγων (€207 εκατ.)

ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ στην ΕΧΑΕ με τον τίτλο να κλείνει στο ελάχιστο της ημέρας στα 3,3700 ευρώ με απώλειες 7,42%. Στο ΣΥΝ δόθηκαν 60 χιλ. κομμάτια… (Την έχουν “ξεκοιλιάσει” με τις συνεχείς επιστροφές κεφαλαίων και τα μερίσματα που διανέμουν κάθε λίγο και λιγάκι)…ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ: ΗΠΑ, Κίνα, αλλά και όλες οι μεγάλες οικονομίες με δικές τους κεντρικές τράπεζες προωθούν δραστικά μέτρα στήριξης των οικονομιών τους… Επομένως εάν η Ευρώπη δεν ακολουθήσει θα βρεθεί πολλές δεκαετίες πίσω από τους υπόλοιπους με τεράστια ανεργία, κατάρρευση της οικονομίας και του παραγωγικού ιστού και μεγάλη υστέρηση στο διεθνή ανταγωνισμό.

 • Εδώ μιλάμε για μια πανδημία που συμβαίνει μια φορά στα 100 χρόνια με τρομακτική οικονομική επίπτωση σε όλους. Επομένως λογικά λύση θα βρεθεί γιατί συμφέρει στους πάντες. Υποθέτω ότι θα είναι…υβριδική.
 • Σ’αυτά έχουν φαντασία οι Ευρωπαίοι. Θα είναι φαντάζομαι κάτι σαν ευρωομόλογο αλλά δεν θα είναι ακριβώς ευρωομόλογο, θα περνάει από τον ΕΣΜ & από εκεί ΕΚΤ αλλά χωρίς πιστωτικές γραμμές & μνημόνια & να δούμε τους όρους που θα θέσουν.

Διαφορετικά οι Γερμανοί ξέρουν ότι Γαλλία-Ιταλία-Ισπανία κλπ μπορούν να προστρέξουν σε μεγάλο δανεισμό μέσω των τραπεζών τους από την ΕΚΤ στο έκτακτο πρόγραμμα των 750 δις και να γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους δημοσιονομικούς κανόνες και τα συναφή, οπότε χάνεται η μπάλα του ελέγχου από τα Γερμανά.

 • Απαντες δουλεύουν πυρετωδώς επ’αυτού τώρα για να είναι έτοιμοι για την Σύνοδο Κορυφής στις 7 Απριλίου… μετά τα σχετικά Γαλλικά που θα ανταλλάξουν. Στο μεταξύ διαρρέουν ένθεν κακείθεν, πόσο “αμετακίνητοι” είναι. Μη δίνετε σημασία… είναι το σύνηθες προσφιλές σπορ. Λέω εγώ τώρα..
 • ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

 • Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

 • Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.
 • ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

 • μ/μ