Χ.Α: Λίγο μετά το κλείσιμο της σημερινής συνεδρίασης (Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022)

ΠΡΟΣΟΧΗ και μάλιστα μεγάλη: Καμμιά φορά, ένα πρόσωπο μπορεί να αλλάξει την μοίρα πολλών, μπορεί να αναγεννήσει κάτι το “ημιθανές”, μπορεί να φέρει ελπίδα και προσμονή για πολύ καλύτερες μέρες. Και το συγκεκριμένο, έχει το ΚΝΟW HOW στην νιοστή.

 • ΑΣ μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την μπατανόβουρτσα! Οι δικές μας της ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ δεν έχουν σεντ τσακιστό σε τραπεζικό δανεισμό, ενώ τις περιμένουν δουλειές με φούντες και όχι μόνον. Οι άλλες, στο ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, χρωστάνε τα άντερα τους ενώ έπαιζαν και παίζουν με βάση τις Πωλήσεις τους στο 2024 και 2025, γιατί από κέρδη… πάπαλα. Λογικό ήταν και είναι, να πέσει χοντρή βούρτσα για να καθαριστεί η βρωμόσκονη στα πατώματα τους. Αυτά.

ΠΑΡΑ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ που χάρισαν και φυσικά χαρίζουν πολλές δεκάδες μετοχών, δείχνουν εξαιρετική συμπεριφορά στα τερματικά μας. Ποια να πρωτοαναφέρω; ΤΗΝ CENER, τον ΟΤΕ, τον ΟΠΑΠ, τον ΜΥΤΙΛ, την ΚΟΥΕΣ, την ΟΤΟΕΛ, την ΒΥΤΕ, την ΠΕΡΦ, την ELGEKA, τις ΕΠΣΙΛ (υπερκέρδη που δικαιολογούσαν 100% την διόρθωση που είδαμε), ΕΝΤΕΡ, ΠΡΟΦ, την εκπληκτική ΛΑΒΙ των τελευταίων εβδομάδων κλπ κλπ…

 • ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ σώνει ντε και καλά, επειδή διορθώνει από τα μετεωρικά υψηλά της η WALL STR πρέπει να ξαναχαντακωθεί το ελληνικό χρηματιστήριο, ειλικρινά ξεπερνά το φτωχικό μυαλό μου.

ΤΑΜΠΛΟ:

ΓΔ: Μ΄αρέσει που χθες με την  -εσφαλμένη όπως τελικά αποδείχθηκε-  είδηση ότι το ΧΑΑ δεν θα λειτουργούσε σήμερα, στενοχωρηθήκαμε που δεν θα χαιρόμαστε την άνοδο! Κούνια που μας κούναγε… Προσωπικά πάντως, είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος. Σιγά σιγά γίνεται η αγουρίδα μέλι.

Να δω την ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ να ανεβαίνει και τι στο κόσμο (για ένα καλό φιλαράκο κσι όχι μόνον). Κάτι δείχνει το σημερινό, αλλά ας μην την ματιάσουμε – ακόμη δεν ξεκίνησε… Στην ΜΟΝΤΑ τους την είχαν στημένη στη τελευταία δημοπρασία και με δικά τους κομμάτια την έστειλαν στο -8,5% (εβαλαν δηλ. αρκετά τμχ γι αγορά στο -8,5% και πέταξαν πάνω τους μερικά τεμάχια… ούτε καν 400 ευρώ… Λογικά, αύριο θα πάρουν απάντηση.

 • ΔΕΗ: Οι καλοί οι καπετάνιοι στην φορτούνα φαίνονται… Για να δούμε λοιπόν.
 • ΑΣΚΟ: Τον τάδε κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς. Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα.
 • REDS: Σας είχαμε προειδοποιήσει για το τεράστιο premium και στο να μην δίνετε βάση στα σχετικά αβανταδόρικα… Οσο και να μην ισχύει στο χρηματισαρτήριο το 1+1 = 2, δεν παύει να έχει την σημειολογία του.
 • ΑΔΜΗΕ-απάντηση: Εχουμε εξηγήσει περί τινος πρόκειται. Και δεν έχουμε όρεξη για… τσακωμούς (γέλια). Ο,τι γράφει λοιπόν το ταμπλό.
 • ΕΛΤΟΝ: Λες, δεν έχει κι άλλο κάτω κι όμως… Μεγάλη απογοήτευση και την (εξ)υμνούσαμε βάσει δεδομένων. Αλλά ο τούρκος της έκανε ζημιά.
 • ΙΝΚΑΤ: Με άνοδο 3,38% έκλεισε την τελευταία μέρα… απροσάρμοστη. Προσαρμοσμένη τιμή αύριο 2,0500

 • ΚΕΚΡ: Πέρασαν δυο ημέρες και ακόμα δεν μάθαμε την απόφαση της σύγκλησης της επιτροπής του Α.Π. Ο χιονιάς θα φταίει…

 • ΟΛΥΜΠ: Λέτε η …τρίτη του κλέφτη να ήταν και η τελευταία;

 • ΚΥΡΙΟ (απάντηση): Να θυμάστε απλά τι συνέβη στις ΠΠΑΚ, ΠΡΟΦ, SPACE, KYΡΜ και σε δεκάδες ακόμη. Εδώ θα είμαστε… Και δεν είμαστε εμείς για τις εντυπώσεις, παρά μόνον για την ουσία και την κατάληξη – αποτέλεσμα της κάθε… εμμονής μας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Διαβάστε τώρα τι μου έγραψαν φίλοι αναγνώστες σε ελεύθερη μετάφραση… “Αφού δεν τις έχεις σε υπόληψη γιατί ξεκινάς μαζί τους τα ημερήσια πινακάκια σου;”

 • Αντιλαμβάνεστε με τι σατανάδες πάω και μπλέκω. Αφήστε που δεν έχουν πάρει χαμπάρι την έγκαιρη αλλαγή γραμμής του μ/μ απέναντι τους, είναι κι από πάνω και περίεργοι σαν κάτι Κατινούλες στις παλαιές, ωραίες ανθρώπινες γειτονιές μας…

ΛΑΒΙΦΑΡΜ: Σπάνε πλάκα ώρες ώρες με τους υποτιμητές ή με αυτούς που θέλουν να την… παγώνουν στο ταμπλό. Ετσι και σήμερα, που τους (ξανα)έστειλαν για τσάϊ (ληγμένο, εννοείται)

ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ για την CENER και τις χαρές που αφειδώς σκορπάει στους φανατικούς φίλους της. Εφτασε σε κ/φση την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ(!!!), μάλιστα την ξεπέρασε σήμερα για 1η φορά στην ιστορία τους με βραχεία μεν κεφαλή, αλλά την καβαλίκεψε στην κατάταξη. Ζηλεύουν τώρα οι της ΕΛΧΑ, αλλά έχει ο καιρός και γι αυτούς γυρίσματα. Καμαρώνει και η ΜΗΤΕΡΑ.

 • AYTH THN ΩΡΑ@18:25

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ 

 • Με λίγα λόγια και σταράτα… 

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ με τους δείκτες, τους χάρακες και τις λοιπές να μην γράψω καλύτερα τι… Πρέπει κάτι να γράφουν, να δικαιολογούν την ύπαρξη τους…

 • ΦΥΣΙΚΑ, αυτό δεν αφορά τους επαγγελματίες που διαχειρίζονται τεράστια κεφάλαια…

Κοιτάμε μετοχές, μεγάλες, μικρές, μεσαίες και μικρούλες αρκεί να έχουν κάτι να μας πουν…

ΑΦΗΣΤΕ τους να σας παίζουν τους σπουδαίους, τους δήθεν και τους έτσι… Αρκεί να μην σας επηρεάζουν στις αποφάσεις σας.

ΠΡΟΦ: Εκεί στην ΑΛΦΑ ΦΑΙΝΑΝΣ τώρα την θυμήθηκαν; Στα ουράνια;;

ΠΕΡΦ: Αυτή ήδη βγάζει τα κέρδη του 2023 της ΠΡΟΦ και αποτιμάται 15% χαμηλότερα….

ΜΟΤΟ: Επιβεβαίωσε την ισχυρή στήριξη των 2,0000 -2,0500 ευρώ…

ΜΟΤΟ: Ναι, αυτή που την άδειαζε ο μ/μ στους ανίδεους αναγνώστες και σε όσους επηρεάζει… Στα 1,4000… Κι άλλη φάπα…

ΚΥΡΙΟ: Εδώ να δείτε, τι έχει να γίνει όταν φύγει από την μέση ο ανασταλτικός παράγων. Με κ/φση 11 εκατ.ευρώ, όταν ακόμα και το πιο χειρότερο management σε αυτές τις συνθήκες θα την είχε στα διπλά και βάλε. Ισως εκεί στον όμιλο, να έχουν βρει τον τρόπο ή μάλλον τον μήνα που τρέφει τους τέσσερις.  Και ο νοών νοείτω…

ΔΕΗ: Δεν έχει σταματημό ο κατήφορος…

ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ: Δεν αλλάζει τίποτα: Hit + Run για καιρό ακόμη… Και πάντα μακρυά από τις εκθεσιαζόμενες, όνομα και μη χωριό.

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ δεν είμαι προληπτικός, τυχερό μου νούμερο μάλιστα το… 13. Αλλά όταν μία συγκεκριμένη ΑΧΕ βγαίνει με πανηγυρτζίδικες εκθέσεις – τιμές στόχου κλπ, την Αγορά την παίρνει και την σηκώνει, ένα πράγμα… Φοβερόοο…. ΑΝΤΙΔΕΙΚΤΗΣ 1000%.

ΜΕ ΑΥΤΑ που βλέπουμε καθημερινά να συμβαίνουν γύρω μας, να είμαστε ευχαριστημένοι που το Χ.Α όχι μόνον ανοίγει, αλλά κυλάει και η κορδέλλα του…

ΟΤΕ και ΟΠΑΠ: Τα δύο σκυλιά του πολέμου, με τον δεύτερο να έχει επενδυτές – μετόχους με αρνητικό κόστος κτήσης!

ΕΛΛΑΔΟΣ: Το ίδιο με τον ΟΠΑΠ και το αρνητικό κόστος κτήσης. Δεν έκαψε κανένα από τους πιστούς της, κάνει και τα δρομολόγια της κάθε χρόνο…

ΚΟΥΕΣ + ΟΤΟΕΛ Τι δίδυμο κι αυτό, σκέτη κόλαση. Ειδικά η 1η…

ΟΛΠ: Η κίνηση της μετοχής αποδεικνύει στο 100% της, την έλλειψη επενδυτικής παιδείας που κατακλύζει το Χ.Α απ΄άκρου εις άκρον.

ΜΥΤΙΛ: Βρε παιδιά πριν ενάμισι χρόνο είχε 6,5000 ευρώ. Ελεος, τι το περάσατε το ΧΑ; Κέντρο διανομής μαρουλιού, κέντρο φιλανθρωπίας;

 • Πέστε το και σε μας, να καταλάβουμε πως σκέπτεστε; Τι περιμένετε; Να κάθεστε αραχτοί και άνετοι; Και να σας τα στέλνουν με το ΙΒΝ, να μην σηκώνεστε καν; ΕΛΕΟΣ…
 • Η σημερινή συνεδρίαση σε αριθμούς

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ και ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ και ΔΙΑΦΟΡΑ…

ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΠΟΙΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ 

ΠΩΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΟΙΕΣ ΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ 

ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ