Χ.Α: Λίγα λόγια και σταράτα από τον… Λογικό (29 Μαρτίου 2021)

Χ.Α: Λίγα λόγια και σταράτα από τον… Λογικό

  • Kαλή σας εβδομάδα και Χρόνια Πολλά.
  • 1821-2021 Ίσως η χρονιά που είδα τις περισσότερες ελληνικές σημαίες σε μπαλκόνια και κτίρια, μια αχτίδα αισιοδοξίας για την πατρίδα μας.
Έτσι λοιπόν και η ΕΘΝΙΚΗ είχε την τιμητική της. Ξεχώρισε απ´όλες τις άλλες τράπεζες.
Πάμε στις μετοχές τώρα:-
1. ΜΥΤΙΛ Ήρεμα και ωραία θα περάσει και τα 14.
2. ΒΙΟΧΑΛΚΟ – Cenergy – ΕΛΧΑ νέα υψηλά για όλες.Τα χαρτιά σε μεγάλα παιδιά τώρα που ξέρουν αριθμητική και βάζουν τα μολύβια κάτω.
3. ΦΟΥΡΛΗΣ απαλλάχτηκε από το βάρος-άγχος των αποτελεσμάτων. Τα αφήνει πίσω και κοιτάει πιο πάνω με το άνοιγμα της αγοράς στο λιανεμπόριο.
4. ΕΥΔΑΠ Ήρθε η ώρα της. Σε μεγάλο discount έναντι της υπόλοιπης αγοράς. Θα πατήσει γκάζι και θα πούμε το… νερό νεράκι.
5. ΙΝΤΡΑΚΟΜ Αυτή την φορά θα ολοκληρώσει το έγκλημα. Πολύ φθηνή έναντι όλων.
  • Ο Λογικός…

Σ.Σ μ/μ: 

  • Οι Συνεργάτες του μ/μ καταθέτουν τις προσωπικές απόψεις – εκτιμήσεις τους.
  • Ο μ/μ δεν ασκεί καμμία λογοκρισία.
  • Ούτε όμως σημαίνει “σώνει ντε και καλά” ότι συμφωνεί με τις δικές τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.