Χ.Α: Λίγα λόγια και σταράτα από τον… Λογικό (18/19 Απριλίου 2021)

Χωρίς μεγάλες συγκινήσεις η εβδομάδα που πέρασε, μάλλον με υποαπόδοση σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν σε ξένες αγορές μετοχών και κρυπτονομισμάτων.

  • Παρατηρήσεις εβδομάδας και top 5 επιλογές.
1. ΟΤΕ 14,20€ και by far καλύτερος από τον ΟΠΑΠ στο relative trade. Μέσα σε 5 μήνες από σήμερα θα έχει μοιράσει ~1,10€ ανά μετοχή.
  • 2. ΕΥΔΑΠ Ούτε υποψία διόρθωσης υπό κανονικές συνθήκες. Ολη η δουλειά έγινε στο range 6,70-7,20 όπου μαζεύτηκε συστηματικά για μήνες.
3. CENERGY Πάρτε ένα κολλύριο να έχετε γιατί θα τρίβετε τα μάτια σας. Όσοι Ελβαλιώτες πήραν δωρεάν μετοχές μάλλον θα τις αυξήσουν παρά θα τις πουλήσουν.
  • 4. ΜΥΤΙΛ Κάθε εβδομάδα τον βρίσκουμε περίπου και 1 ευρώ πιο πάνω.
5. FRIGO Αναφορά για την προσπάθεια και μόνο, καθάρισαν και τον πωλητή. Η αποτίμησή της χαμηλή σε σχέση με τις υπόλοιπες, θα δει και πολύ πιο πάνω.
ΚΕΚΡΟΨ η ντροπή για το δικαστικό σύστημα και το ελληνικό δημόσιο, η γνωστή υπόθεση ΑΜΚ στα χαμηλά, το σενάριο αίσιας έκβασης της υπόθεσης των ακινήτων στο Ψυχικό και τέλος η νέα αναβολή απόφασης επ´αόριστον. Η Ντροπή με ένα Ν κεφαλαίο.

O Λογικός

Σ.Σ μ/μ: 

  • Οι Συνεργάτες του μ/μ καταθέτουν τις προσωπικές απόψεις – εκτιμήσεις τους.
  • Ο μ/μ δεν ασκεί καμμία λογοκρισία.
  • Ούτε όμως σημαίνει “σώνει ντε και καλά” ότι συμφωνεί με τις δικές τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.