Χ.Α: Λίγα λόγια και σταράτα από τον… Λογικό (5 Απριλίου 2021)

Χ.Α: Λίγα λόγια και σταράτα από τον… Λογικό

Κουτσή λόγω καθολικού Πάσχα αλλά ενδιαφέρουσα εβδομάδα.

Και αυτή που ξεκινά… αύριο, επίσης.

ΑΔΜΗΕ: Με κολλύριο στα μάτια είμαστε, γιατί τα τρίβουμε χωρίς ακόμα να πιστέψουμε ότι ανεβαίνει. Ακόμα στα 650εκ. κεφαλαιοποίηση είναι. Ίσως η αλλαγή του CEO να παίξει τον ρόλο της.
TITC: Αν δεν το καταλάβατε, βρίσκεται στα 16,30€. Ανεβαίνει γλυκά, ωραία, αθόρυβα.
ΕΥΔΑΠ:  7,77 Φουλ του 7 με… 10ρια. Περιμένουμε να ακούσουμε κάτι στην συνέλευση.
Το Ελληνικό γράφεται με 2 ΛΑΜΔΑ…
CENERGY: Ερχονται παραγγελίες για χιλιάδες χιλιόμετρα καλωδίων ακόμα… με full capacity για μεγάλο διάστημα τα εργοστάσια της. Ανεβαίνουν και οι παραγγελίες του σωληνουργείου …..θα ανέβει το «θερμόμετρο»
ΙΝΤΡΑΚΟΜ: Πάλι συγκέντρωσε βλέμματα και προσοχή. Πιο σοβαρή δείχνει η δουλειά αυτή την φορά.
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τελείωσε ο πωλητής, αύξησε τιμή και συναλλαγές την Πέμπτη και εύκολα στα 6€ ! Έτσι θα γινόταν, σε μία μέρα. Να θυμίσω πριν το κορωνοιό είχε γράψει και 8€.
Ο Λογικός

Σ.Σ μ/μ: 

  • Οι Συνεργάτες του μ/μ καταθέτουν τις προσωπικές απόψεις – εκτιμήσεις τους.
  • Ο μ/μ δεν ασκεί καμμία λογοκρισία.
  • Ούτε όμως σημαίνει “σώνει ντε και καλά” ότι συμφωνεί με τις δικές τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.