Χ.Α: Λίγα λόγια και σταράτα από τον… Λογικό (30+31 Μαίου 2021)

Χ.Α: Λίγα λόγια και σταράτα από τον… Λογικό

Το μόνο βέβαιο είναι ότι υπάρχει πια ξεκάθαρα τοποθέτηση πιο μακροπρόθεσμων μεγάλων παικτών στην ελληνική αγορά, πράγμα που φαίνεται από το συστηματικό μάζεμα των χαρτιών. Το ενδιαφέρον θα εξαπλωθεί αναγκαστικά σε όλες τις ποιοτικές μετοχές του ΧΑΑ.
1. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ το πιο αξιόπιστο χαρτί των τελευταίων χρόνων. Με ισχυρό μέτοχο που σέβεται την μετοχή του και τους υπόλοιπους μετόχους, έκανε την κρίση ευκαιρία και γιγάντωσε πραγματικά. Για όλους τους πιστούς είναι ο Βαγγέλης από τους λίγους εισηγμένους που το μικρό του όνομα είναι και το όνομα της μετοχής του.
 2. ΜΠΕΛΑ Δεύτερο παράδειγμα εισηγμένης με υποδειγματική συμπεριφορά όπως ο Μυτιληναίος. Υποδειγματική συμπεριφορά και σε trading action.
3. ΟΤΕ Με μέρισμα και επιστροφή κεφαλαίου πάντα στο top επιλογών μας.
4. ΒΙΟΧΑΛΚΟ Με τέτοιες αποδόσεις των θυγατρικών της η τιμή της μετοχής πολύ χαμηλότερα των προσδοκιών, θύμα υποτιμητικής κερδοσκοπίας η οποία συμβαίνει το τελευταίο δεκάλεπτο της κύριας διαπραγμάτευσης και εντείνεται στην ευαίσθητη ώρα των δημοπρασιών κλεισίματος. Υπομονή αν την θεωρείται γερασμένη όπως παίζει να ξέρετε …τα γερασμένα άλογα σκοτώνουν …
5. ALPHA BANK Η παραπληροφόρηση από τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά ειδησιογραφικά sites έχει καταντήσει αηδία! Την ημέρα του -30% χάθηκαν 70εκ. μετοχές οι μισές από αυτές στο απόλυτο 0,868€ . Η τραπεζική μετοχή από την οποία το επενδυτικό κοινό παραδοσιακά περιμένει πολλά.
O Λογικός

Σ.Σ μ/μ: 

  • Οι Συνεργάτες του μ/μ καταθέτουν τις προσωπικές απόψεις – εκτιμήσεις τους.
  • Ο μ/μ δεν ασκεί καμμία λογοκρισία.
  • Ούτε όμως σημαίνει “σώνει ντε και καλά” ότι συμφωνεί με τις δικές τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.