Χ.Α: Κλείστε τον σε κάνα μοναστήρι- Θα κάνει κανένα μπαμ ξαφνικά και κανείς δεν θα το πιστεύει!

(α) Από την φωνή της Λογικής: Κόντρα στις ξένες αγορές έδειξε δύναμη και αντοχές! Είναι τόσο σπάνιο που το κατάλαβαν όλοι. Πολύ σημαντικό για την συνέχεια.

1. Σταρ της εβδομάδας που έφυγε ΒΙΟΧΑΛΚΟ και ΠΛΑΘ – Η μεν πρώτη επιτέλους δείχνει το γίγαντα που ξυπνάει (έρχονται τα αποτελέσματα των θυγατρικών της, είσοδο στον Stoxx ) η δε δεύτερη άλλαξε πια κατηγορία και ψάχνουμε πόσα ψηλά ακόμα θα πάει.
2. ΟΠΑΠ ήρεμα και ωραία χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα στα 11,42€ και έχει δρόμο.
3. ΜΟΗ Καλά ακόμα στο ζέσταμα είναι, αλλά με εντυπωσιακό finish εβδομάδας που θα συνεχιστεί και στη τρέχουσα…
4. ΜΥΤΙΛ-ΟΤΕ: Τσιμέντο, σε μια δύσκολη εβδομάδα.
5. ΑΔΜΗΕ για γέλια, μόνο πωλητές μέχρι και οι κ@λόγριες (βάλτε α ή ω ανάλογα με τις προτιμήσεις σας) ακόμα τον σορτάρουν . Κλείστε τον σε κάνα μοναστήρι.

———–

(Β)- Από τον… Μυστήριο! Πλέον τα δυνατά χέρια φαίνεται ότι αγοράζουν η αγορά δεν καταλαβαίνει τίποτα σε αυτά τα επίπεδα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δούμε νέα υψηλά με οδηγό τις τράπεζες οι οποίες πλέον δίνει τον τόνο στην αγορά.

  • Ερωτηματικό αποτελεί ακόμα για την  Πειραιώς σε ποια τιμή θα γίνει η αύξηση με ολα τα βλέμματα να είναι στραμμένα εκεί.
  • Πάντως η στήλη πληροφορείται ότι η αύξηση αυτή επειδή έχει επενδυτικό χαρακτήρα και όχι αναγκαστική ανακεφαλαιοποίηση θα είναι σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από αυτά που περιμένουν όλοι.
  • Υπομονή μία εβδομάδα περίπου και μετά την Καθαρά Δευτέρα ο γρίφος θα λυθεί.
  • Ο Φουρλής θα κάνει κανένα μπαμ ξαφνικά και κανείς δεν θα το πιστεύει. Μακράν υποτιμημένος βάσει Value, όπερ και σημαντικότερον.