Χ.Α: Η αγορά θέλει λίγο προσοχή – @ η τεχνική εικόνα (7) μετοχών και γ.δ.

Η αγορά θέλει λίγο προσοχή στις επόμενες συνεδριάσεις, καθώς εαν ο ΓΔ φύγει κάτω από τις 876 με 872 μονάδες θα σύρει ρευστοποιήσεις που μπορεί να τον φέρουν 3% χαμηλότερα

Εικόνα

ΕΛΧΑ…σε επιφυλακή για το 1,70

Εικόνα

ΕΧΑΕ….επιμένω σε αγορές από τα 4,50 έως τα 4,30 ευρώ…Το 2020 θα είναι έτος άκρως χρηματιστηριακό..

Εικόνα

ΚΕΚΡΟΨ….αυτή η τοξοειδής καθοδική πίεση έχει αρχίζει και με προβληματίζει. Προσοχή στη ζώνη στήριξης των 2,60 με 2,50 ευρώ.

Εικόνα

ΕΛΠΕ…έχασε σήμερα τη στήριξη στα 8,50 ευρώ και πάει πάλι να φλερτάρει με τη μακροπρόθεσμη ανοδική γραμμή στα 8,20 ευρώ.

Εικόνα

Ολυμπιακή Τεχνική…”ήμουν νιος και γέρασα”.. άντε πάλι κάτω από τα 2,30 ευρώ ..στο δρομολόγιο για τα 2,10

Εικόνα

ΑΔΜΗΕ…νοκ νοκ…με ακούει κανείς..???

Εικόνα

ΠΕΙΡΑΙΩΣ….δυσκολεύει λίγο η εικόνα μετά και τη χθεσινή καθοδική διάσπαση της βραχυχρόνιας ανοδικής γραμμής τάσης του περασμένου Αυγούστου.

Εικόνα

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΘΟΣ
Financial Market Analyst since 1989. Chartist Trader. Managing Global Accounts with strategy and math implementation. Email:[email protected]
.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.

Print Friendly, PDF & Email