Χ.Α: Ετσι, μερικά σφηνάκια για τα παιδιά του διαδικτύου (by OAK)- Άνοιγμα Αγοράς πολύ γλυκανάλατο…

Σφηνάκια πρωινά – Από τον ΟΑΚ

  1. Άνοιγμα Αγοράς πολύ γλυκανάλατο…

2.       Κάποιοι που ξέρουν, εκμεταλλεύονται την πτώση για να αυξήσουν θέσεις. Μάλλον ο Δέλτα δεν επηρεάζει την εταιρία τους. Σε τουλάχιστον 2 χαρτιά  (το ένα στον κλάδο των πετρελαιοειδών) τα μηχανάκια έχουν πάρει φωτιά. Αλλιώς, δεν εξηγούνται οι αυτόματες πράξεις μετά τις κινήσεις αγορών που πραγματοποιούνται.

3.       Αλήθεια, αν ο Δ κλείσει την οικονομία πάλι πως θα επηρεαστούν τα αποτελέσματα σε σειρά εταιριών που είχαν έκρηξη κερδών στα 2 χρόνια του Covid; Εεεεε;;;

4.       ΜΠΕΛΑ, τα λέγαμε αλλά ο κ.Βακάκης μόνο άλλους ξέρει να κριτικάρει. Μια του φταίει η χώρα, μια του φταίνε τα ψηλά ναύλα. Αν μας  διαβάζει… Βρείτε ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, τώρα που έχετε και χρήματα και δομές και πελάτες. Μόνο η ιδέα απουσιάζει. Αρκετά με τα φτηνά κινέζικα.

5.       ΑΛΦΑ, καλά η διοίκηση δεν παίρνει 2-3 τηλεφωνάκια; 800 εκατομμύρια περίμεναν να αγοράσουν στην αύξηση και δεν πήραν. Τώρα από το ταμπλό, δεν είναι ευκαιρία;

6.       ΕΤΕ,  Να θυμίσω ότι έλαβε πρόσφατα μερικές εκατοντάδες εκατομμυρίων από την ασφαλιστική;;

7.       ΙΝΛΙΦ, με έκπτωση σχεδόν 50%. Να σχολιάσω ή να κράξω; Αλλά φυσικά, το καλό καλό δεν βλέπει. Οι ασφαλιστικές διεθνώς προσμετρώνται με βάση την NAV τους. Η βάση είναι το 1 δηλ. ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ = ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ.

8.       ΚΤΗΛΑ, κολλημένη στα υψηλά της. Καλά κρασιά.

9.       ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ Καιρός ήταν.  Φυσικά, όλη η αγορά κοιμάται ακόμα! Το Φ/Β της εταιρίας ισχύος 10 MW αξίζει από μόνο του περίπου 22-23 εκατομμύρια. Και προσθέστε πλέον και το ΒΙΟΑΕΡΙΟ που πήρε μπροστά. Οι business εδώ θα γίνουν στα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΡΟΙΚΕΙΑ της.

10.     ΡΕΒΟΙΛ με p/7 και του χρόνου μάλλον κάτω από 5! Πουλάτε παιδιά, γιατί δεν βρίσκουμε να αγοράσουμε. Ρε τι άλλο θα δούμε. 

11.     Αντε να το ξαναγράψουμε… Αφήστε τους δείκτες και κοιτάτε μετοχές με μέλλον και προοπτική… Μη μπαίνετε στο τρυπάκι τους!

Άντε και ένα ωραίο να κλείσει η μέρα, 

  • Ο μέτριος ασχολείται με το παρόν
  • Ο έξυπνος με το μέλλον
  • και ο ηλίθιος με τους άλλους.  

Φιλικά

ΟΑΚ