Χ.Α: Εχουν κι αυτά την δική τους ξεχωριστή σημασία…

ΡΕΒΟΙΛ και ΕΛΙΝΟΙΛ – δίπλα στα μεγαθήρια

 


ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ – ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ, δεν θα μας φανεί παράξενο αν το δούμε και στα 2750 δολάρια…


MAΣΟΠ: https://www.youtube.com/watch? v=4p822QjQizk 

Το κακό για τους μικροεπενδυτές της είναι, ότι η διοίκηση της εταιρείας αρνείται κάθε συζήτηση όσα κι αν της προσφέρουν…


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ 

H Obrela Security Ind, ένας από τους πρωτοπόρους στις υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας, ανακοίνωσε την είσοδο του επενδυτικού βραχίονα του Latsco Family Office, συμφερόντων Μαριάννας Ι. Λάτση, στο μετοχικό της κεφάλαιο.

  • Η επένδυση του Latsco Family Office ενισχύει περαιτέρω την θέση της Obrela Security Industries στον κλάδο και αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης προς μια ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο άκρως ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον της κυβερνοασφάλειας, επενδύοντας και στηρίζοντας εμπράκτως την αναπτυξιακή της στρατηγική.

μ/μ: Πολύ αξιόλογη εταιρεία η Obrela Sec. Η ανωτέρω κίνηση δείχνει την… όσφρηση μεγάλων ομίλων για ένα κλάδο που θα πρωταγωνιστήσει στα χρόνια που έρχονται. Σε ανύποπτο χρόνο είχαμε προϊδεάσει τους αναγνώστες μας. Επ αυτού, κάποιος μεγάλος της Πληροφορικής και όχι μόνον, έχει φροντίσει να πάρει περί το 10% σε εισηγμένη εταιρεία που ρίχνει του λοιπού το βάρος της κι αυτή στο cybersecurity μέσω 100% θυγατρικής της που έχει έγκαιρα ιδρύσει.