(1) Χ.Α& Markets: Πολλά μικρά και μεγάλα ενδιαφέροντα (19/5)

Χ.Α& Markets:- Πολλά μικρά και μεγάλα ενδιαφέροντα

MΙΚΡΟΜEΣAIA ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ (50 με 150 εκατ. κ/φσης)

 • Ολες κι όλες , μόλις είκοσι δύο (22) εισηγμένες

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ γίνεται με βάση την τρέχουσα αποτίμηση τους και τα περιθώρια ανόδου – πτώσης και το ρίσκο που αναλαμβάνει ο εν δυνάμει αγοραστής των μετοχών τους σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές εκτιμήσεις μας.

ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

 • ΑΛΟΥΜΥΛ ΜΥΛΩΝΑΣ

ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ  ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

 • ΙΝΤΡΑΚΟΜ

ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

 • FLEXOPACK
 • ΠΛΑΙΣΙΟ
 • ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ

ΓΙΑ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΒΑΛ (ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ@liberal.gr): 

Άλλο ένα καλό αποτέλεσμα έρχεται να προστεθεί στην ροή των θετικών δημοσιεύσεων και μάλιστα μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα πλέον εντυπωσιακά σε διαφορά από την περυσινή χρήση. Τα αποτελέσματα της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ παρουσιάζουν ισχυρή αύξηση σε κάθε γραμμή ακόμα και αν αφαιρεθούν οι διαφορές αποτίμησης αποθεμάτων.

 • Πρόκειται ίσως για την πιο έμπρακτη απόδειξη αλλαγής πλεύσης της εταιρείας μετά τον εταιρικό μετασχηματισμό και μια από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών δεδομένου ότι η εταιρεία με την τωρινή της μορφή μετράει τέσσερις δημοσιευμένες χρήσεις.

Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ παρουσίασε κέρδη 34,8 εκατ. ευρώ στο ξεκίνημα του 2021 έναντι μόλις 900 χιλ. ευρώ πέρυσι. Η αλήθεια είναι ότι το περυσινό ξεκίνημα είχε επηρεαστεί από ζημιές αποτίμησης ύψους 12,6 εκατ. ευρώ ενώ η φετινή χρονιά έχει όφελος από τις διαφορές αποτίμησης 15,3 εκατ. ευρώ. Ακόμα και έτσι ωστόσο η διαφορά παραμένει συντριπτικά υπέρ της φετινής χρονιάς. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε ένα μόλις τρίμηνο η εταιρεία έδειξε καθαρά κέρδη όσο στο σύνολο του 2020! (28,5 εκατ. ευρώ).

Ο συνδυασμός ανοδικού όγκου και τιμών μετάλλων (χαλκός +38% Αλουμίνιο +14%) διαμόρφωσε τον κύκλο εργασιών στα 647,3 εκατ. ευρώ για α’ τρίμηνο του 2021, αυξημένο κατά 22,1% από τα 530,3 εκατ. ευρώ του α’ τριμήνου.

 • Οι όγκοι πωλήσεων στο αλουμίνιο είναι αυξημένοι κατά 11% αυξάνοντας γραμμικά τις πωλήσεις στα 292 εκατ. ευρώ ενώ στο κλάδο χαλκού η αύξηση σε όγκους είναι 8,3% το οποίο μεταφράζεται σε αύξηση τζίρου 33%. Συνδυαστικά οι δύο κλάδοι έχουν αύξηση όγκων 10,5% στους 134,4 χιλ. τόνους.

Τα συγκρίσιμα λειτουργικά κέρδη είναι αυξημένα κατά 28% στα 41,9 εκατ. ευρώ ενώ η αύξηση που εμφανίζεται στα δημοσιευμένα μεγέθη είναι 234%. Ο κλάδος αλουμινίου συνεισφέρει περί τα 25,8 εκατ. ευρώ στα προσαρμοσμένα λειτουργικά κέρδη εμφανίζοντας την υψηλότερη ποσοστιαία μεταβολή (+39%) μεταξύ των δύο βασικών κλάδων του ομίλου.

Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ δεν ξέχασε βέβαια το αγαπημένο της σπορ που είναι οι κεφαλαιουχικές επενδύσεις (30 εκατ. ευρώ) εμφανίζοντας αύξηση στο καθαρό δανεισμό της κατά 10% στα 687,25 εκατ. ευρώ.

 • Τα αποτελέσματα είναι υποστηρικτικά και κατεβάζουν το Ρ/Ε για τα προσδοκώμενα κέρδη χρήσης κοντά στις 9 φορές ενώ τα λειτουργικά κέρδη προς την επιχειρηματική αξία της εταιρίας διαμορφώνονται στις 7,5 φορές.

Η εταιρία έχει τις προϋποθέσεις για μια εντυπωσιακή χρονιά καθώς οι τάσεις της ζήτησης και στο δεύτερο τρίμηνο παραμένουν ισχυρές στις βασικές γραμμές της παραγωγής της. Προς το παρόν αναμένουμε την ετυμηγορία για την προσθήκη της εταιρίας στον FTSE-25 αφού μετά την αύξηση του free float πληρούνται τα κριτήρια ένταξης στον εν λόγω δείκτη στην επόμενη αναθεώρηση.

@11:20

BYTE: Είπαμε βρε παιδιά, αλλά όχι και έτσι… Κατοχύρωση κερδών στους ενωρίς επιβιβασθέντες σε ποσοστό 50%. Αφενός ας βγάζουν και οι επόμενοι και αφετέρου ξεφεύγει βραχυπρόθεσμα η κατάσταση. Η απάντηση αφορά αποκλειστικά και μόνον τους φίλους αναγνώστες μας που μας ρώτησαν και κανένα άλλο. Καθότι τα πάντα ρει και ουδείς μάγος στις αγορές…

@14:20

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ αλλά η συγκεκριμένη συγκαταλέγεται στις πλέον αξιόπιστες διαχρονικά παρουσίες του ελληνικού χρηματιστηρίου. Μόνον τα μερίσματα και οι επιστροφές κεφαλαίου που έχει διανείμει στους επενδυτές μετόχους της υπερκαλύπτουν την τρέχουσα αποτίμηση της στο ταμπλό.
Περί ΒΟΣΥΣ ο λόγος η μετοχή της οποίας αναμφισβήτητα έχει θέση στο κάθε επενδυτικό χαρτοφυλάκιο, αλλά εδώ είναι ξέρετε τι… Οι φίλοι μας όμως καλόν είναι να αρχίσουν να την κοιτάνε…  Απίστευτα ποιοτική και ελκυστική περίπτωση χωρίς το παραμικρό downside risk που στην περίοδο αυτή είναι για μας το πλέον σημαντικό πλεονέκτημα.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ότι η σχέση NETDEBT/ EBITDA είναι αρνητική (!!) η Book Value στα 2,4500 ευρώ και η πραγματική της πολύ περισσότερο. Ακολουθεί παρουσίαση ομίλου στο μεταμεσονύχτιο κεντρικό θέμα μας…
Στα 1,8300 ευρώ η τιμή της μετοχής της αυτή την στιγμή…
Στα 2,4200 ευρώ η τιμή της στις 31.12.2019 με τον γ.δ. στις 916 μονάδες…

@14:30

ΒΙΟΤΕΡ: Οι… παραπονιάρηδες να μην λένε ότι δεν μπορούν να ρευστοποιήσουν. Σήμερα αλλά και καθημερινά ζητούν δεκάδες χιλ. τμχ στο μείον, ενώ η μτχ έρχεται από τα 0,0800 – 0,1000 ευρώ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μόνον οι πωλητές… έξυπνοι, αλλά και οι αγοραστές που αναλαμβάνουν και το σχετικό ρίσκο.

@14:55

AΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΙΝΤΕΚ: Εμφανές ότι δεν θέλουν να ξεφύγει η τιμή και καλά κάνουν. Δεν είναι μόνον οι πωλητές πονηροί…
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Από τα πλέον ποιοτικά και ελκυστικά αποτιμημένα χαρτιά του Χ.Α. Η εν δυνάμει δυναμική του ομίλου υπόσχεται χωρίς υπερβολή το… “Τhe Sky is the Limit”. Θα δει το διψήφιο νούμερο, δεν ξέρουμε όμως ποιο θα είναι…
BIOΣK: Απλά, υπομονή… Με κ/φση 5 εκατ. δεν έχετε τουλάχιστον το downside risk.
ΤΑΜΠΛΟ: Εμφανώς κουρασμένο και κορασμένο… Πάντα όμως θα δίνει ευκαιρίες για να κρατά το κερδοσκοπικό ενδιαφέρον του σε μειωμένο βέβαια ρυθμό-βαθμό.

@16:50

LOGISMOS: Αντε πάλι, θα ησυχάσω από τις γκρίνιες σας… Που δεν έχετε υπομονή και αγωνιάτε, αγχώνεστε αν δεν κλείνει στο συν μια μτχ καθημερινά.. Και +11% και 1,1500 ευρώ και 60.000 κομάτια. Τι να πουν δηλ. οι μέτοχοι των ΕΛΠΕ, ΛΑΜΔΑ, ΠΕΙΡ κλπ κλπ;;; Άσχετα με τι κεφάλαια παίζονται, κινήσεις κοιτάμε και ανάλογα με τα κυβικά του καθενός. Αντιληπτόν;
ΑΛΜΥ – απάντηση: Ασχετα με το παρελθόν του μεγαλομέτοχου και επειδή ακριβώς είναι… γάτα (δικός σας ο χαρακτηρισμός) τι λέτε, με τέτοιο κλίμα θα μείνει πολύ εδώ κάτω η μτχ του; Με p/e 6 – πωλήσεις 240 εκατ. ευρώ και ebitda 25 εκατ. ευρώ, σχέση ev/ebitda 8,5 και με υψηλό μεν δανεισμό που εξυπηρετείται χωρίς πρόβλημα;; Θα ευνοηθεί τα μέγιστα από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης καθότι στα αντικείμενα δραστηριότητας του είναι Brand Name, διεθνώς αναγνωρισμένο.Τα ξέρουν αυτά οι μεγάλοι παίκτες των μικρομεσαίων, εξ ου και η νέα ανοδική διαφυγή της μτχ μετά ένα ολιγοήμερο διάστημα ανάπαυσης… Σε νέα υψηλά τώρα στα 1,8300 με 35 χιλ. τμχ.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Να κοιτάτε πάντα την διαφορά μεταξύ Bid + Offer στις μετοχές που έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους. Και να είσθε επιφυλακτικοί οι βραχυπρόθεσμα κινούμενοι…Στα μικρά χαρτιά αυτοί που τα παίζουν, ξέρουν το μετοχολόγιο απέξω κι ανακατωτά… Και παρακολουθούν καθημερινά τις μεταβολές των θέσεων. “Προηγμένα” πράγματα, οι παλαιοί τα γνωρίζουν.

MANOΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: «Οι προβλέψεις είναι πολύ δύσκολες, ειδικά όταν πρόκειται για το μέλλον». Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τα λόγια του Νιλς Μπορ (Νόμπελ Φυσικής 1922) ειδικά για τη φετινή οικονομική χρήση που όλα δείχνουν ότι είναι ικανή για όλα: Για το καλύτερο αλλά και για το πολύ καλύτερο!

 • Δεν ξέρω τι υπολόγισε η JP Morgan για να βγάλει την Ελλάδα ως την πιο ακριβή αγορά του πλανήτη πάντως αυτό που είπε είναι η μισή αλήθεια. Διότι σε μια αγορά που τα Διυλιστήρια, η Αεροπορία Αιγαίου και ο ΟΠΑΠ έρχονται με μια από τις χειρότερες χρήσεις όλων των εποχών το τελικό συνολικό αποτέλεσμα είναι απείρως απίθανο να σωθεί με Μυτιληναίο και ΟΤΕ.

Όσο για τις τράπεζες, οι τιτλοποιήσεις που έρχονται φτάνουν και περισσεύουν για να γράψει ο δείκτης ζημιές ακόμα και αν οι υπόλοιπες μετοχές επιστρέψουν σε κάποια υψηλή κερδοφόρα επίδοση. Πιθανότατα σε ένα πλήθος χιλιάδων εταιρειών που συνθέτουν τους δείκτες του MSCI ο συντάκτης της ανάλυσης δεν είχε το χρόνο να υπολογίσει προσαρμοσμένα κέρδη. Ακόμα και έτσι όμως έδωσε λόγους σε πολλούς να το ψάξουν και να ασχοληθούν με τις ελληνικές εισηγμένες.

 • Γεγονός είναι ότι οι μη επαναλαμβανόμενες εγγραφές προσφέρονται για τη δημιουργία εντυπώσεων, ειδικά όταν απουσιάζει η αναλυτική εικόνα των επιμέρους μεγεθών. Ακόμα και έτσι, ωστόσο, οι συντάκτες της ανάλυσης βλέπουν υψηλό ρυθμό κερδών ανά μετοχή ανεβάζοντας τα κέρδη στο +28%, +12% και +11% για τις χρήσεις 2021, 2022 και 2023.

Σε επίπεδο επικαιροποιημένου consensus ωστόσο παρατηρούνται σημαντικές αποκλίσεις:

Για το 2020 δεν έχουμε να πούμε και πολλά πράγματα πράγματι οι βασικές εταιρείες της Αγοράς διαπραγματεύονται με 58 φορές τα κέρδη τους. Ωστόσο, σε προσαρμοσμένο επίπεδο η Αγορά το 2021 βρίσκεται στις 18,5 φορές και 15,3 φορές το 2023. Οι 18,5 φορές του 2021 μπορεί να φαίνονται ένα απαιτητικό νούμερο, εκτιμήστε ωστόσο ότι για πολλές σημαντικές εταιρείες (ΟΠΑΠ, Aegean, Motor oil, Ελληνικά Πετρέλαια, Jumbo και κατασκευαστικό κλάδο) η χρονιά ξεκίνησε πριν από 20 ημέρες.

 • Για τους παρατηρητικούς η αύξηση των πωλήσεων αυτοκινήτων που ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή έδειξε στο τετράμηνο αλλά και τον Απρίλιο εντυπωσιακούς ρυθμούς αύξησης (+25% και +285%) οι οποίοι ωστόσο δεν μπορούν να θεωρηθούν οδηγοί της τάσης για το υπόλοιπο της χρονιάς. Οι πωλήσεις αυτοκινήτων δεν είναι μια τάση που αφορά μόνο τις αντιπροσωπείες και τις ενοικιάσεις, έχει άκουσμα στα καύσιμα, στα πρατήρια, τις παραχωρήσεις δρόμων, στις χρηματοδοτικές μισθώσεις και στις ασφάλειες. Επομένως, τα νούμερα χωρούν πολύ εξομάλυνση και θέλουν λίγο το χρόνο τους.

Είμαστε ακόμα μια αγορά μετοχών και όχι μια αγορά καθολικών ευκαιριών, αφού οι περισσότεροι κλάδοι δεν έχουν ούτε το ίδιο μέγεθος ούτε την ίδια έκθεση στις επιπτώσεις της πανδημίας. Από μια πλευρά αυτό είναι θετικό διότι στην πορεία της ανάκαμψης θα υπάρξουν ιδέες που θα πάρουν τη σκυτάλη από όσες εταιρείες φτάσουν σε ένα ώριμο στάδιο αποτίμησης. Η ελληνική οικονομία χαρακτηρίζεται από εποχικές διακυμάνσεις της ζήτησης και ως εκ τούτου – φέτος ειδικά – το δεύτερο εξάμηνο πιθανόν να έχει την ένταση της δραστηριότητας μιας ολόκληρης χρήσης. Το πόσο ακριβοί είμαστε (ή ήμασταν) τελικά σαν αγορά θα κριθεί στο τέλος της φετινής χρήσης.

 

(1) ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ και (2) ΧΑΡΑΚΟΛΟΓΙΟ από τον Θανάση Σταυρόπουλο

2.

Χθες, μετά από τρεις συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις, ο τίτλος του ΟΤΕ (-1,88%) ολοκλήρωσε τις συναλλαγές σε υψηλά 152 μηνών, ενώ σήμερα προχώρησε σε ελεγχόμενη διόρθωση. Εάν αυτή εκτονωθεί υψηλότερα των 14,60 ευρώ (σημερινό κλείσιμο), οι αγοραστές θα συνεχίσουν να έχουν σαν μεγάλο στόχο τα 17,00 ευρώ. Αντίθετα κλείσιμο χαμηλότερα των 14,60 ευρώ, μπορεί να φέρει περισσότερες κινήσεις “profit taking”, πιέζοντας τον τίτλος προς τα 14,00 – 13,95 (ημερήσιο “stop long”), 13,50 (gap), 13,30, 13,18 και 12,88 ευρώ (gap).

Επέστρεψαν οι αγοραστές στην μετοχή της TITC (+1,17%), πιθανότατα ενθαρρυνόμενοι και από την νέα έκθεση της Wood. Όσο ο τίτλος δίνει κλεισίματα υψηλότερα των 17,00 ευρώ, ο επόμενος, τεχνικός, στόχος των 18,30 ευρώ, δείχνει εφικτός για τους “buyers”. Επιστροφή με κλείσιμο χαμηλότερα των 17,00 ευρώ, μπορεί να δώσει πίεση προς τα 16,44 (ημερήσιο “stop long”), 15,30 και 14,60 ευρώ.

Αν και βρέθηκε να αναρριχάται μέχρι τα 15,23 ευρώ (+1,26%), στο τέλος “έμεινε από δυνάμεις” ο τίτλος της Μυτιληναίος (-0,27%) και μέσω των τελικών δημοπρασιών, ολοκλήρωσε τις συναλλαγές στο χαμηλό ημέρας. Θετική ένδειξη όσο δίνει κλεισίματα υψηλότερα των 14,70 ευρώ (εκθετικός ΚΜΟ 30 ημερών). Πρώτο, τεχνικά, ζητούμενο το κλείσιμο υψηλότερα των 15,82 ευρώ (ημερήσιο “stop short”) και μεγάλος στόχος των αγοραστών, η ζώνη των 16,00 – 17,00 ευρώ. Αρνητική έκπληξη με κλείσιμο χαμηλότερα των 14,70, μπορεί να δώσει ολισθηρή κίνηση προς τα 14,30 και 12,88 – 12,55 ευρώ.

1.

Τέσσερις οι συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις για την Τρ. Αττικής (-9,38%), αύξησαν συναλλαγές οι Logismos (+12,50%), Attica Group (-5,99%), Unibios (+4%), Interlife (-2,44%), Βογιατζόγλου (+1,12%), Μουζάκης (+6,99%) και ΑΝΕΚ (+9,20%), συνεχίζονται τα βραχύβια ανοδικά τινάγματα στην Frigoglass (-4,76%), σε νέα υψηλά 160 μηνών η Byte (+5,83%), επαναπροσεγγίζουν το ιστορικά υψηλότερο κλείσιμο Quest (+4,78%) και Κρι Κρι (+3,20%), ενώ συνεχίστηκαν οι τοποθετήσεις “διορατικών” χαρτοφυλακίων στην Space (+2,23%).

Βγήκε “bid” σε Sato (+3,13%) και Ελγέκα (+6,21%), τρεις οι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις για Κυριακούλη (+5,52%) και Ιντρακάτ (+5,52%), βγήκε αγοραστές ψηλότερα από την τιμή της νέας δημόσιας πρότασης στην Newsphone (+4,38%), επιστροφή αγοραστών σε Entersoft (+3,42%) και Ικτίνο (+1,77%), μετά από τρεις πτωτικές συνεδριάσεις αντέδρασε η Epsilon Net (+3,40%), το “bid” χαμηλότερα από το προηγούμενο κλείσιμο σε Κτήμα Λαζαρίδη (+6,08%), Χαϊδεμένο (+3,10%), Μινέρβα (+9,65%), Ναύπακτο (+2,22%), Doppler (+3,23%) και Revoil (+1,67%), κινήσεις κατοχύρωσης κερδών σε MIG (-8,50%), Έλαστρον (-2,19%), Παϊρη (-2,65%) και Εβροφάρμα (-0,43%), ενώ και σήμερα έδωσε παρουσία στην πλευρά των πωλητών, ο Εγχώριος Θεσμικός στα Πλ. Θράκης (+0,17%).

 • Brent oil rises to above USD 70!
Εικόνα
 • BITCOIN dips to lowest since Feb amid China crypto warning. People’s Bank of China reiterated that the digital tokens cannot be used as a form of payment.
Εικόνα

 • ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ, για να μην… ξεφεύγουμε: 
Related image
Υπάρχουν (3) ειδών «χρηματιστηριακοί προφήτες»:
 • Αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν…
 • Αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν ότι δεν γνωρίζουν…
 • Και αυτοί οι οποίοι γνωρίζουν ότι δεν γνωρίζουν, αλλά πληρώνονται αδρά για να προσποιούνται ότι γνωρίζουν.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.