ΝΟ.( 2 ) – Χ.Α & Markets: Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά (7.10.2020)

ΚΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΣΟΡΤΑΚΙΑ ΣΤΗΣ ΓΟΥΩΛ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΑΚΙΑ 

ΤΟΠ 21 σε άνοδο

ΤΟΠ21 ΣΕ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ

ΒΟΤΤΟΜ 21 ΣΕ ΠΤΩΣΗ

ΤΟΠ21 ΣΕ ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ


ΝΟ.1 

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΥΓΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ του ΕΚΗΒΟΛΟΥ…

  • Το ΤΑΙΠΕΔ, η Αττική Οδός και η… μετάφραση
Το επισυναπτόμενο κείμενο στο site του Ταμείου, όμως, είναι μόνο στην αγγλική γλώσσα. Αφελής η απορία μου, «γιατί όχι και στην ελληνική;», καθότι το έργο αφορά (κυρίως) τον Ελληνα φορολογούμενο, για να λάβω την απάντηση, πως «… δεν υποχρεούται για κάτι τέτοιο, καθότι η πρόσκληση απευθύνεται σε κοινό που έχει ως lingua franca την αγγλική…».Καλά με αυτό, ωστόσο, πώς θα μπορούσε να ενημερωθεί, συνακόλουθα να παρακολουθήσει την εξέλιξη της διαδικασίας, για παράδειγμα, ένας βουλευτής, ο οποίος δεν γνωρίζει την αγγλική ή ακόμη και ένας απλός φορολογούμενος-χρήστης της Αττικής Οδού;Απάντηση δεν έλαβα.Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ: Δεν θα έκανε δα και τόσο κόπο στους επιτελείς του ΤΑΙΠΕΔ να δημοσιεύουν τα κείμενά τους και στην ελληνική. Νισάφι…ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Βρε μάγκες, βαλθήκατε σώνει ντε και καλά να μας (απο)τρελάνετε;;;


 ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ μας…ΛΑΒΙΦΑΡΜ

Από την Οικονομική Έκθεση Α Εξαμήνου 2020:

“Σημειώνεται ότι το σύνολο των Ιδίων Κεφαλαίων του Ομίλου κατά την 30/06/2020 καθίσταται κατώτερο του μισού μετοχικού κεφαλαίου. Η Διοίκηση του Ομίλου εξετάζει τη δυνατότητα διενέργειας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί με εισφορά χρημάτων ή με εισφορά σε είδος το οποίο θα αποφασιστεί με γνώμονα το συμφέρον της Εταιρείας. Η σχετική απόφαση για τυχόν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα ληφθεί στο προσεχές διάστημα όταν οι συνθήκες την ευνοούν.”

ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ (ΑΜΚ) είτε με τον άλλο τρόπο (ΜΗΤΡΙΚΗ) θα βγει από την Επιτήρηση…

ΚΑΙ αμκ να κάνει, ακόμη καλύτερα για όσους πιστεύουν στην αναγέννηση του ομίλου.


ΣΣ μ/μ – ΠΕΡΙ ΔΟΜΙΚΗΣ (για Γιάννη από Κεφαλονιά και Σοφία από Μαρούσι)

Η εταιρεία έχει p/e 11, διαχειρίζεται άνετα το τραπεζικό της χρέος, διαθέτει ακίνητη περιουσία (ακόμη και στην ΚΥΘΝΟ), η λογιστική της αξία είναι στα 0,5000 ευρώ και η πραγματική της διπλάσια σύμφωνα με έγκυρους παράγοντες του κλάδου. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ καμμία σχέση – σύγκριση με τις προαναφερθείσες. Ο λόγος που είναι σε ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΠΕΣ ΒΓΕΣ.

  • ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ @3μμ
  • ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ BIDS
  • O μ/μ δεν σνομπάρει τους μικροεπενδυτές ούτε φυσικά και τα μικρά καλά έως εξαιρετικά – πάντα υποσχόμενα – χαρτιά.