Χ.Α & Markets 04.11.2020: Πολλά μικρά και μεγάλα ενδιαφέροντα(;)

ΜΟΗ: Απέχει από το υψηλό της για το 2020 σχεδόν 160%(!!)

ΕΛΠΕ: Απέχουν από τα υψηλό τους για το 2020 σχεδόν 110%(!!)

ΜΟΗ + ΕΛΠΕ: Και δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα, για το 2020 τουλάχιστον…

ΙΝΤΡΑΚΟΜ – ΙΚΤΙΝΟΣ – ΦΟΥΡΛΗΣ: Τα ξένα funds εξακολουθούν να κατέχουν σημαντικό αριθμό τεμαχίων και μάλιστα 7ψήφιο. Οι εν δυνάμει ισχυροί αγοραστές το γνωρίζουν και δεν βιάζονται γιατί έχουν γνώση περί του αποθηκεύματος (του υπόλοιπου δηλαδή). Κάποια στιγμή θα βγάλουν ισχυρές ανοδικές διαφυγές.

ΛΑΜΔΑ: Οι πολλοί την πάτησαν… Βιάστηκαν πολύ, (εξ)απατήθηκαν. Στα τρέχοντα επίπεδα των 5,0000 τώρα και όμως την…φοβούνται! Εξαφανίστηκαν και οι αναλυτές που την (εξ)υμνούσαν και έδιναν τιμές στόχου στα ουράνια.


ΠΕΡΦΟΡΜΑΝΣ: Να είσαι τώρα επενδυτής-μέτοχος της και να βλέπεις εταιρείες του κλάδου της αρκετά υποδεέστερες της βάσει μεγεθών/αποτίμησης να κάνουν πάρτι στο ταμπλό, όσο νάσαι αισθάνεσαι κάπως… περίεργα. Καταγράφεται στα πολύ κατά της διοίκησης, ο απαξιωτικός – συγκριτικά πάντοτε – τρόπος με τον οποίο χειρίζονται της προς τα έξωξεν εικόνα της μετοχής, αλλά και τον επικοινωνιακό τρόπο του ομίλου γενικότερα. Καμμία σχέση με τις αντίστοιχες των ΕΝΤΕΡ, ΠΡΟΦ, ΕΠΣΙΛ. Μοιάζει κάτι σαν το Φως με το Σκοτάδι.


ΑΒΑΞ – ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ: Σημείο κλειδί το … 23,77% – Αν δεν γίνει η μεταβίβαση η μτχ πολύ δύσκολα θα αντιδράσει.


ΚΑΙΡΟΜΕΖ: Ό,τι ώρα το θελήσουν, το κλειδώνουν για πλάκα. Για την ώρα πάντως κινούνται εντελώς παραπειστικά. ‘Αλλωστε τα 0,1200 θα απέχουν αρκετά από τα υψηλά των 0,1430 ευρώ (16.10.2020) και ακόμα περισσότερο από την τιμή εισαγωγής στα 0,1900 ευρώ.


Η ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ, της Υπενθύμισης, ω Υπενθύμηση: Καλόν είναι να επισημάνουμε στους πολύ καλόπιστους μικροεπενδυτές των αγορών ότι απέναντί τους έχουν μία ξεχωριστή κάστα ανθρώπων… Αυτήν δηλαδή των μεγαλομετόχων και ταυτόχρονα διοικούντων τις εταιρείες με τις μετοχές των οποίων οι μικροεπενδυτές κατατρίβονται για τον άλφα ή βήτα λόγο. Αυτοί είναι και οι αντίπαλοί τους…

 • Κι αυτό, γιατί κοιτάνε μόνον την πάρτη τους και πως θα εκμεταλλευτούν το οτιδήποτε θα τους φέρει κέρδος ανεξαρτήτως αν κάποιος άλλος χάνει ή καταστρέφεται. Αυτή είναι η μοναδική σκέψη, αυτή είναι η κινητήριος δύναμη κάθε σκέψης και κίνησής τους. Το πως θα τα αρπάξουν από παντού.

Βέβαια, το παρήγορο είναι ότι τουλάχιστον στο ελληνικό χρηματιστήριο (το πιο αθώο από όλα τα υπόλοιπα και μιλάμε πολύ σοβαρά) υπάρχουν αρκετοί επιχειρηματίες (μειοψηφία φυσικά) που δεν κυριαρχούνται από ταπεινά ελατήρια και οι οποίοι αξίζουν για να ασχολείται κανείς μαζί τους.


ΣΧΟΛΙΟ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΤΡΑΣ: Ο παράγοντας της πανδημίας θα εξακολουθεί, για αρκετό διάστημα να αποτελεί ανασχετικό παράγοντα στην εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας. Καθώς όμως η πανδημία μπορεί -ήδη από σήμερα- να έχει ένα ορατό τέλος, θεωρούμε ότι η ανασχετική του δράση στο Χρηματιστήριο δε θα διαρκέσει για μεγάλο ακόμη διάστημα, αφού, η χρηματιστηριακή αγορά της Αθήνας -όπως σε μεγάλο βαθμό έχουν κάνει αρκετές από τις κυριότερες διεθνείς αγορές- σύντομα θα αρχίσει να προεξοφλεί το τέλος του και την περίοδο της οικονομικής ανάπτυξης που θα ακολουθήσει.


ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

 • ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ: 31,25 εκατ. ευρώ
 • ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ: 4,4200 ευρώ
 • ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ – ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ: 35,8 εκατ.
 • ΣΧΕΣΗ P/BV: 0,87
 • ΒΟΟΚ VALUE: 5,0600 ευρώ
 • P/E 2020: 12 (εκτιμώμενο)
 • EV/EBITDA 2020: 7 (εκτιμώμενο)
 • ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ: 19,2 εκατ. ευρώ
 • ΤΑΜΕΙΑ: 9,7 εκατ. ευρώ
 • ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ: 9,5 εκατ. ευρώ
 • ΔΕΙΚΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ: 0,26
 • ΝΕΤDEBT/EBITDA: 2,1 (9μηνο)

Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕ: Αποτελέσματα 9μηνου, πάντα από τους πρώτους στην ενημέρωση στην ενημέρωση


ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ

 • ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ: 58,5 εκατ. ευρώ
 • ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ: 2,3300 ευρώ
 • ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ – ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ: 21,45 εκατ. ευρώ
 • ΣΧΕΣΗ P/BV: 2,7
 • ΒΟΟΚ VALUE: 0,8540
 • P/E 2020: 13 με 14 (εκτιμώμενο)
 • EV/EBITDA 2020: 9 (εκτιμώμενο)
 • ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ: 11,9 εκατ. ευρώ.
 • ΤΑΜΕΙΑ: 2,88 εκατ.
 • ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ: 9
 • ΔΕΙΚΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ: 0,41
 • ΝΕΤDEBT/EBITDA: περί το 1,5.

 


ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΑΡΘΡΟ του Δημ. Τζάνα: Ο προηγούμενος μήνας, ο Οκτώβριος, άφησε το έντονα αρνητικό του αποτύπωμα στις Διεθνείς Αγορές, με τους δείκτες τόσο στη Wall Street, όσο και στα Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια να καταγράφουν μεγάλες μονοψήφιες απώλειες (στο -9% το Χ.Α.), ενώ διψήφια (ύψους 10%) ήταν και η υποχώρηση της τιμής του Πετρελαίου.

 • Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του γενικευμένου φόβου, εξαιτίας του αυξανόμενου αριθμού κρουσμάτων, λόγω της πανδημίας, που αναγκάζει αρκετές Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις (Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, ανάμεσά τους) να υιοθετήσουν ακόμη και το γενικό lockdown, για να αποφύγουν τα χειρότερα.

Με την επιστροφή των περιορισμών να ακυρώνει την ανάκαμψη στις Οικονομίες και να οδηγεί σε ύφεση για το 4ο τρίμηνο του 2020, μετά από την πρόσκαιρη ανάκαμψη που καταγράφηκε στο 3ο τρίμηνο σε σχέση με το 2ο (+33,1% στις ΗΠΑ, +12,7% στην Ευρωζώνη).

 • Στην Ελλάδα, το δυσμενές σκηνικό, λόγω του κορωνοϊού, συμπληρώνεται από δύο ακόμη αρνητικούς παράγοντες: Τον γεωπολιτικό κίνδυνο, καθώς η Τουρκική επιθετικότητα δεν ανακόπηκε ούτε από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε τη Σμύρνη, αλλά και τη Σάμο, με τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Μ. Πομπέο να κάνει πάλι την παρέμβασή του.

Επιπλέον, οι δρομολογούμενες εξελίξεις στην Τράπεζα Πειραιώς, στο βαθμό που ο SSM αρνηθεί την καταβολή των τοκομεριδίων προς το ΤΧΣ, οδηγούν σε σειρά εξελίξεων, με πρώτη εκείνη της Κρατικοποίησης της Τράπεζας, λόγω της έκδοσης νέων μετοχών με Δικαιούχο το ΤΧΣ.

 • Παραμένει έτσι υψηλός βαθμός αβεβαιότητας, σε σχέση με το ενδεχόμενο απρόβλεπτων εξελίξεων και για άλλες συστημικές Τράπεζες, ενόψει της πιθανολογούμενης αύξησης των μη εξυπηρετούμενων δανείων, στις συνθήκες της πανδημίας.

Ταυτόχρονα, λιανικές πωλήσεις, βιομηχανικές παραγγελίες, πληθωρισμός και κυρίως ο πολύπαθος κλάδος των Υπηρεσιών, καταγράφουν επιδόσεις που επιβεβαιώνουν τη βαθιά ύφεση της Ελληνικής Οικονομίας, με τα πακέτα στήριξης να επανέρχονται.

 • Τα παραπάνω δεδομένα έχουν ήδη διαμορφώσει εντεινόμενο κύμα ρευστοποιήσεων των Ξένων funds στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, που ήταν ήδη €564 εκατ. στο 9μηνο και τώρα πιθανόν κοντά στα €700 εκατ., με ορατό το ενδεχόμενο να φτάσουν το €1 δισ. για ολόκληρο το 2020 !

Με τον Γενικό Δείκτη να κινείται πλέον κάτω από τις 600 μονάδες και με το πλαγιοκαθοδικό σενάριο να συνιστά το πιθανότερο ενδεχόμενο, για το επόμενο διάστημα, παρά την αντίδραση του τελευταίου τριημέρου στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου, με το Ελληνικό Χρηματιστήριο να προσπαθεί να συγχρονιστεί με το θετικό momentum των Διεθνών Αγορών, αλλά με τη ζώνη των 582 – 585 μονάδων, να συνιστά, πλέον, ισχυρό “οχυρό” αντίστασης.

 • Ολοκληρώνεται σήμερα η εκλογική διαδικασία στις ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάϊντεν αποτελεί το ακλόνητο φαβορί, αλλά βασικό ζητούμενο παραμένει η ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακήρυξης νέου Προέδρου το ταχύτερο δυνατό, καθώς η συντήρηση συνθηκών αμφισβήτησης επί μακρόν, θα προκαλέσει αναταράξεις στις Αγορές.

Επιθυμητό λοιπόν σενάριο για τις Αγορές είναι εκείνο που είτε ο Τραμπ, είτε ο Μπάϊντεν, θα πετύχουν εκλογική επίδοση, που δεν μπορεί να προσβληθεί από τον Αντίπαλό τους.


ΑΝΤΡΕ ΚΟΣΤΟΛΑΝΙ:

 • Μια κακή αλλά πραγματική είδηση μου είναι προτιμότερη από μια καλή αλλά λανθασμένη. Γιατί με την πρώτη ξέρω που βρίσκομαι, ενώ ή δεύτερη μπορεί να με παραπλανήσει.
 • Για τους αναποφάσιστους χρηματιστές οι τιμές είναι είτε πολύ υψηλά είτε ακόμη ψηλότερες. Οπότε, είναι είτε ήδη πολύ αργά είτε ακόμη πολύ νωρίς για να μπουν στο χρηματιστήριο.

Η γνώμη ενός χρηματιστή δεν είναι ποτέ σταθερή. Το ίδιο χαρτί στην ίδια τιμή θα το θεωρήσει τη μια φορά πολύ υψηλό και την άλλη πολύ χαμηλό, ποτέ όμως κάνοντας αντικειμενικές σκέψεις. Αυτό εξαρτάται συχνά από το αν έχει κοιμηθεί καλά, από το αν υποφέρει από κάποιο πόνο ή απλώς από τα νεύρα του – δηλαδή από λόγους οι οποίοι δεν
έχουν καμιά σχέση με το χρηματιστήριο. Γι’ αυτό το λόγο οι περισσότεροι χρηματιστές δεν μπορούν να είναι αντικειμενικοί.

 • Κατά την αγορά πρέπει να έχεις φαντασία, κατά την πώληση σοφία.
 • Το βράδυ πρέπει να έχεις την ιδέα, το πρωί την κρίση και το μεσημέρι να παίρνεις την απόφαση.
 • Το χρηματιστήριο, δηλαδή η χρηματαγορά, είναι στην ουσία ένα θέατρο στο οποίο παίζεται συνέχεια το ίδιο έργο, αλλά πάντοτε με διαφορετικό τίτλο.

ΧΑΡΑΚΟΛΟΓΙΟΝ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεύτερη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση για την μετοχή της Jumbo (+9,68%), που κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο, στον απόηχο των ανακοινώσεων για τις πωλήσεις Οκτωβρίου και 10μηνου.

 • Ο τίτλος στο τελευταίο καθοδικό κύμα δεν απείλησε την ισχυρή στήριξη στα 11,50 ευρώ και στην προσπάθεια αντίδρασης, άφησε πίσω του τις πρώτες αντιστάσεις στα 12,18 και 12,70 ευρώ. Αν συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο οι αγοραστές, η αμέσως επόμενη αντίσταση εντοπίζεται στα 13,49 ευρώ, ενώ ανοδική διαφυγή θα δώσει και ημερήσιο σήμα επανατοποθετήσεων.

Τρεις οι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις για τον τίτλο της ΔΕΗ (+1,43%), που σήμερα κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο, αλλά υποχώρησε από το υψηλό ημέρας των 5,02 ευρώ (+2,45%).

 • Έχει σαν πρώτο ζητούμενο το κλείσιμο υψηλότερα των 4,97 – 5,04 ευρώ, προκειμένου να αναβληθούν τα σενάρια για πιθανή υποχώρηση προς τα 4,60 και 4,21 ευρώ. Από την περιοχή των 3,85 ευρώ, διέρχονται οι δύο ΚΜΟ 200 ημερών. Ανοδική διαφυγή πάνω από τα 5,04, θα δώσει κίνηση προς τα 5,29 (ημερήσιο “stop short”) και 5,52 – 5,62 ευρώ (ακραία αισιόδοξο σενάριο).

Δύο ανοδικές και μία αμετάβλητη, στις τελευταίες τρεις συνεδριάσεις, συμπλήρωσε η μετοχή του ΑΔΜΗΕ (+2,59%), η οποία κινήθηκε χωρίς να έλθει σε επαφή με το αρνητικό πρόσημο.

 • Έχει σαν πρώτο ζητούμενο το κλείσιμο υψηλότερα της ζώνης 2,22 – 2,24, ενώ για την σχετική αποκατάσταση της διαγραμματικής εικόνας, θα ήθελε κλείσιμο υψηλότερα των 2,285 ευρώ (ημερήσιο “stop short”). Το αισιόδοξο σενάριο, δείχνει να εξαντλείται στην περιοχή των 2,315 ευρώ. Σε περίπτωση επιστροφής των πωλητών, οι πρώτε στηρίξεις στα 2,03, 1,97, 1,902 (gap) και 1,85 ευρώ.

Δίπλωσε τις ανοδικές συνεδριάσεις και ο τίτλος του ΟΠΑΠ (+4,43%), που κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο, στην προσπάθεια αντίδρασης από τα πρόσφατα χαμηλά επτά μηνών. Για την σχετική βελτίωση της τεχνικής εικόνας, θα ήθελε κλείσιμο υψηλότερα των 7,37 ευρώ, προκειμένου να κινηθεί προς τα 7,80 και 8,20 ευρώ (ημερήσιο “stop short”). Για την ραγδαία επιδείνωση, αρκεί κλείσιμο χαμηλότερα των 6,80 – 6,45 ευρώ.


 • Θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα λάθη σας

Να κρατάτε ημερολόγιο. Και να γράφετε τις πράξεις σας και τις σκέψεις σας για την αγορά. Κυρίως όμως, τις πράξεις σας. Τί αγοράσατε και τί πουλήσατε. Σε ποιά τιμή αγοράσατε και πουλήσατε. Πόσες προμήθειες πληρώσατε. Και γιατί κάνατε τη συγκεκριμένη πράξη. Ποιά ήταν τα στοιχεία της εταιρίας και της μετοχής όταν αποφασίσατε να κάνετε την πράξη; Τί διαβάσατε ή τί ακούσατε και από ποιούς το διαβάσατε ή το ακούσατε. Τί περιμένατε από την πράξη αυτή. Αν επιβεβαιωθήκατε ή διαψευσθήκατε. Τί πράξατε σωστά, ή ποιό ήταν το λάθος σας.

 • Το να κρατάτε “επενδυτικό ημερολόγιο”, από μόνο του, θα σας συγκρατήσει από αρκετές παρορμητικές αποφάσεις σας. Και είναι βέβαιο ότι θα αποβεί μία από τις καλύτερες ενέργειές σας κατά την “περιπλάνησή σας” σ’ αυτό το χώρο. Και το πιο διδακτικό.

Οι άνθρωποι κάνουμε λάθη. Συχνά, κάνουμε τα ίδια λάθη, όμως, το καταλαβαίνουμε αφού το κάνουμε. Στο χώρο του Χρηματιστηρίου, τα λάθη κοστίζουν. Όταν μάθετε να κοιτάτε προς τα πίσω και να κάνετε την αυτοκριτική σας, είναι βέβαιο ότι θα διορθώσετε πολλά από τα λάθη που κάνετε σήμερα.

 • Παράλληλα, θα μάθετε καλύτερα τις μετοχές με τις οποίες ασχολείστε, ενώ θα αξιολογείτε καλύτερα τις πηγές σαςΔημιουργήστε το σε ένα φύλλο excel. Έτσι, θα μπορείτε να ανατρέχετε εύκολα σε κάποια συγκεκριμένη πράξη, αλλά και να εκμεταλεύεστε όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής.

 • ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η οποία έχει συσταθεί σύμφωνα με την παρ. 7.1.3 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και αποτελείται από τα ακόλουθα εκτελεστικά μέλη:
 • Σωκράτη Λαζαρίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο Χρηματιστηρίου Αθηνών,
 • Νικόλαο Πορφύρη,  Επιτελικό Διευθυντή Μετασυναλλακτικών Υπηρεσιών & Διεθνών Δραστηριοτήτων και
 • Νικόλαο Πιμπλή, Δικηγόρο, Νομικό Σύμβουλο ΔΣ Χρηματιστηρίου Αθηνών,

καθώς και από τα μη εκτελεστικά μέλη:

 • Αθανάσιο Αρβανίτη, Επικεφαλής του Τομέα Διαχείρισης Διαθεσίμων & Χρηματαγορών του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς,
 • Νικόλαο Βέττα, Γενικό Διευθυντή του ΙΟΒΕ,
 • Κίμωνα Βολίκα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.,
 • Αθανάσιο Κουλορίδα, Δικηγόρο, Επίκουρο Καθηγητή Δικαίου Εταιρειών και Κεφαλαιαγοράς στο Οικovoμικό Παvεπιστήμιo Αθηvώv και Πρόεδρο της ΕΝΕΙΣΕΤ,
 • Θεοφάνη Μυλωνά, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. και Πρόεδρο της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών,
 • Γεώργιο Πολίτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της EUROXX Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ,
 • Αθανάσιο Σαββάκη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και
 • Γεώργιο Σεραφείμ, κάτοχο της έδρας Charles M. Williams στο Harvard Business School, συγκροτήθηκε σήμερα σε Σώμα και εξέλεξε Πρόεδρο αυτής τον κ. Σωκράτη Λαζαρίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Με την ανωτέρω νέα σύνθεση διευρύνεται η αντιπροσωπευτικότητα και εκπροσώπηση των φορέων της χρηματιστηριακής αγοράς στην Επιτροπή, ώστε, στο πλαίσιο της αλληλεξάρτησης των πρωτοβουλιών που προτίθεται σε κάθε φάση υλοποίησης της στρατηγικής του να προωθήσει ο Όμιλος, να διαμορφωθεί ένα χρήσιμο forum για την ανταλλαγή απόψεων και τον εμπλουτισμό της γνώσης και των κατευθύνσεων του Ομίλου, αλλά και μεταφοράς των πρωτοβουλιών του Ομίλου προς το οικοσύστημα.
Ακολούθως, η Διοικούσα Επιτροπή, αποφάσισε, σύμφωνα με την παρ. 7.1.3 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας της, και τη στελέχωση των υπό-Επιτροπών αυτής ως εξής:
 • Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών θα αποτελείται από τα ακόλουθα εκτελεστικά μέλη: Σωκράτη Λαζαρίδη, Νικόλαο Πορφύρη και Νικόλαο Πιμπλή
 • και από τα μη εκτελεστικά μέλη: Αθανάσιο Σαββάκη, Κίμωνα Βολίκα, Θεοφάνη Μυλωνά και Γεώργιο Πολίτη.

Η Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων θα αποτελείται από τα ακόλουθα μέλη: Σωκράτη Λαζαρίδη, εκτελεστικό μέλος και από τα ακόλουθα ανώτατα στελέχη του Ομίλου: Μιχαήλ Ανδρεάδη, Επιτελικό Διευθυντή Λειτουργίας και Ανάπτυξης Αγορών, Νικόλαο Πορφύρη, εκτελεστικό Μέλος, Κωνσταντίνο Καρανάσιο, Αναπληρωτή Επιτελικό Διευθυντή Μετασυναλλακτικών Υπηρεσιών και Γεωργία Μουρλά, Αναπληρώτρια Επιτελική Διευθύντρια Σχέσεων με Εκδότριες. Πληροφορίες για τις αρμοδιότητες των παραπάνω Επιτροπών είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών.


ΤΙΜΕΣ – ΣΤΟΧΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ GR invest.gr – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ/ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020
______


ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Δημοσιεύει τα αποτελέσματα γ’ 3μηνου/ 9μηνου πριν την έναρξη της συνεδρίασης 

 • ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

ΒΕΤΑ ΑΧΕΠΕΥ


ΟΡΤΙΜΑ ΒΑΝΚ


 

ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ – ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ 
…….


https://www.euretirio.com/plithorismos-zitisis-demand-pull-inflation/

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.