Χ.Α-3.9.2021: Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε (Νο.1)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα ερωτήματα περί ΕΞΟΔΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ από την ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ 

Δεν χρειάζεται να… κουραστούμε για να σας απαντήσουμε. Ο φίλος Στέφανος στο euro2day.gr είναι σκέτη εγγύηση…

ΣΙΔΜΑ- ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ: Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η επιστροφή της μετοχής της ΣΙΔΜΑ σε καθεστώς κανονικής διαπραγμάτευσης. Ο όμιλος εμφανίσει στο α’ εξάμηνο αξιοσημείωτα κέρδη και θετικά ίδια κεφάλαια. Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στη θυγατρική της Ρουμανίας.

ΕΣΥΜΒ- ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ: Θέμα χρόνου φαίνεται να αποτελεί και η έξοδος από την επιτήρηση για τους Ευρωσυμβούλους. Η δρομολογούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ) θα επαναφέρει σε θετικό πρόσημο τα ίδια κεφάλαια της, πέρα από τη συμβολή της φετινής κερδοφορίας.

*****

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ που ρωτάτε, θα δούμε στο μέλλον. Για μερικές, μάλλον θα είναι μακρυνό κι αν…

*****

ΣΙΔΜΑ: Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν κλπ κλπ… Τώρα δίνεται η ευκαιρία να μαζέψουν μερικά κομμάτια οι μικροεπενδυτές με ανώτατη τιμή τα 1,7500 με 1,8000 ευρώ. Πιο κάτω δεν δίνουν, απότι βλέπουμε εδώ κι αρκετές ημέρες. Οταν βγει από την Επιτήρηση, τα πράγματα θα αλλάξουν. Αλλά τότε… Μην ξεχνάτε ποιος είναι ο μεγαλομέτοχος και σε τι τζίρο/κέρδη μπορεί να προσβλέπει ενόψει όλων των υπό εκτέλεση έργων.

ΜΠΗΤΡΟΣ: Πραγματικά, είναι ένα πολύ καλό στοίχημα γιατί έχει την βοήθεια των δανειστών (τράπεζες) του. Μεγάλη υπόθεση αυτή… Μεγάλο ατού του το 25% που διαθέτει στην ΣΙΔΜΑ…