Χ.Α – 26 Σεπτεμβρίου 2018: Επιλογές και Επισημάνσεις

ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙ Χ.Α ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ: Παρανοικές καταστάσεις αυτές που παρακολουθούμε καθημερινά στην αγορά του Χ.Α., απόρροια κινήσεων ψυχοπαθών ατόμων που ζουν σε ένα δικό τους κόσμο πλήρως αποκομμένο από αυτόν της πραγματικότητας και των υπολοίπων αγορών… Και να το αναλύσουμε, τζάμπα χρόνο θα χάσουμε…

 • Οι νοήμονες άλλωστε δεν χρειάζονται τις σχετικές (επ)εξηγήσεις.
 • Με την πλειοψηφία των υποχρεωτικά παρατηρητών (αφού έτσι τους ανάγκασε μία σειρά εμμονών και αψυχολογήτων ενεργειών τους κόντρα σε κάθε έννοια χρηματιστηριακής λογικής) να λοιδωρούν και να ειρωνεύονται τα πάντα χωρίς να κοιτάζονται στον καθρέπτη τους.

Η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΡΙΑ ΤΩΝ “SHORT”:  Wall Street το όνομά της που ξεπάστρεψε όλη την συνομοταξία των ψυχάκηδων που τζογάρουν πάνω σε ενδεχόμενη α(πο)τυχία των άλλων, για να καταλήγουν πολλές φορές στον κουβά των σκουπιδιών…

 • Η Wall Street τους έδωσε ένα πολύ γερό μάθημα, που θα έχουν να το θυμούνται για την υπόλοιπη ζωή τους.
 • Ταυτόχρονα, εξέθεσε ανεπανόρθωτα όλους εκείνους τους γραφικούς (παράγοντες, αναλυτές, δημοσιογράφους της καλής ώρας αλλά και της συμφοράς) που είτε ιδιοτελώς είτε αφελώς προσπάθησαν να καθοδηγήσουν επενδυτές, μικρομετόχους, αναγνώστες κ.λπ κ.λπ.
 • Αυτά σε γενικές γραμμές, γιατί πάντα θα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: Τώρα που δημοσιεύονται τα αποτελέσματα χρήσης 2017 σε εντατικότερο ρυθμό, με ιδιαίτερη ικανοποίηση καταγράφουμε την εξαιρετική πορεία αρκετών μη εισηγμένων στο ελληνικό χρηματιστήριο εταιρειών.

 • Κάτι που δείχνει ότι κόντρα σε θεούς και δαίμονες η ιδιωτική πρωτοβουλία εξακολουθεί να κάνει θαύματα, όταν υπάρχει όραμα και μεράκι για δημιουργική δουλειά.
 • Περιττό να αναφέρουμε, το πόσο πολύ θα άλλαζε η όλη εικόνα του Χ.Α. αν διαπραγματευόντουσαν σε αυτό οι μετοχές των περί ου ο λόγος εταιρειών και ομίλων, ακόμα και οι μισές.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: TΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ αλλά μάλλον εκφράζουν τον ενδόμυχο πόθο τους και τίποτα παραπάνω… ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…

Ο κατασκευαστικός κλάδος το 2018 αναμένεται να κινηθεί σε τροχιά ανάκαμψης, καθώς η δημοπράτηση νέων μεγάλων έργων υποδομής τη διετία 2018-2019, είναι ικανή συνθήκη για να διατηρήσει την ανοδική πορεία που ξεκίνησε το 2016.

 • Σημειώνεται ότι η ετήσια άνοδος της αγοράς των κατασκευαστικών επιχειρήσεων ανήλθε το 2016 σε 9% ενώ το 2017 σε 4,9%.
 • Συνολικά εκτιμάται ότι η δημοπράτηση νέων έργων υποδομής, είτε αυτών που χρηματοδοτούνται από τις δημόσιες επενδύσεις είτε αυτών που υλοποιούνται με την μορφή παραχωρήσεων και συμπράξεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ)
 • Σε συνδυασμό με τις αναμενόμενες ιδιωτικές επενδύσεις, θα βοηθήσουν τον κλάδο των κατασκευών να καταγράψει σημαντική άνοδο στο μέλλον και μεγέθη όπως αυτά που διατηρούσε πριν από την πολύχρονη κρίση και ύφεση.

Ήδη η επενδυτική δραστηριότητα σε ολοκληρωμένες ιδιωτικοποιήσεις και παραχωρήσεις για τις οποίες η διαδικασία αδειοδότησης των επενδυτικών σχεδίων βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ή ολοκληρώνεται (Ελληνικό, Περιφερειακά Αεροδρόμια, Αστέρας Βουλιαγμένης κ.α.) προσφέρουν μια νέα δυναμική στην εξέλιξη της αγοράς των κατασκευών.

 • Η κατασκευαστική αγορά στην επόμενη πενταετία αναμένει την εκκίνηση σημαντικών έργων, όπως : • Οδικά: Έργα αναβάθμισης και επέκτασης του συνολικού οδικού δικτύου σε όλη την ελληνική επικράτεια, Διαγωνισμός Ηλεκτρονικών – Αναλογικών – Δορυφορικών Διοδίων, ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης), Επεκτάσεις Αττικής Οδού, Επεκτάσεις Μωρέας, Γραμμή U4 Μετρό.

• Σιδηροδρομικά: Έργα αναβάθμισης και επέκτασης υφιστάμενων σιδηροδρομικών υποδομών σε όλη την ελληνική επικράτεια. • Λιμενικά: Έργα επέκτασης και βελτίωσης λιμένων σε όλη την ελληνική επικράτεια. • Τηλεπικοινωνιακά: Επενδύσεις όλων των μεγάλων παρόχων κινητής τηλεφωνίας σε δίκτυα οπτικών ινών και δίκτυα νέας γενιάς (NGA) στην ελληνική επικράτεια.

 • • Έργα Διαχείρισης Απορριμμάτων Δυτικής Αττικής και Μακεδονίας. • Έργα Αστικής Ανάπλασης και Κοινής Ωφέλειας όπως Νοσοκομεία, Σχολικές μονάδες. • Δίκτυα Φυσικού Αερίου και Δίκτυα Ηλεκτρικής Ενέργειας όπως γραμμές μεταφοράς ενέργειας, smart grid, smart metering. • Real Estate: Κατασκευαστικά έργα πολυτελών ξενοδοχείων, πολυτελών εξοχικών κατοικιών και κτιρίων γραφείων υψηλής ποιότητας.
 • ΥΨΗΛΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ (άνω των 500 εκατ. ευρώ)

!ALPHA [email protected],2300 και κ/φση 1,9 δισ. ευρώ: Η ALPHA BANK είναι μακράν η ισχυρότερη κεφαλαιακά τράπεζα σε επίπεδο CORE TIER I και έχει μακράν τα ποιοτικότερα ίδια κεφάλαια δηλαδή το DTC (Differed Tax Credit – Αναβαλλόμενος Φόρος) είναι το μικρότερο ποσοστό ως προς το CET I Capital. Στην ALPHA είναι 38%, στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ 62% στη EUROBANK 72% και 81% στην ΕΘΝΙΚΗ με βάση στοιχεία α’ εξαμήνου 2018.

!ΤΕΝΕΡΓ@6,3900 ευρώ – διψήφιος ο στόχος για τον μ/μ: Σήμερα θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα 6μήνου. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς… μάγος. Και φυσικά δεν αποκλείεται να έχουμε ξανά κι άλλο δωράκι. Υπενθυμίζουμε, ότι πριν λίγους μήνες επέστρεψε 0,2200 ευρώ ανά μετοχή. Για να δούμε αυτή την φορά…

 • ΥΓ: Υπερέχει στο ταμπλό της ΓΕΚΤΕΡΝΑ κατά 190 ολόκληρα εκατ. ευρώ(!!)…
 • ΥΓ2: Τόσα σχεδόν αξίζει ο Ελλάκτωρ που βλέπει την δική του στα 256,7 εκατ. ευρώ
 • ΥΓ3: Με τους μεγαλομέτοχους τους να έχουν πληρώσει προ ολίγων μόλις εβδομάδων από 2,0000 μέχρι 2,1500 ευρώ ανά μετοχή που τώρα βρίσκεται στα… 1,4500 ευρώ.
 • ΥΓ4: Φαντασθείτε, να τα έχουν δανειστεί τα κεφάλαια ή στη καλύτερη των περιπτώσεων μεγάλο μέρος τους…

!ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΧΑΛΚΟ – απάντηση αλλά και επανάληψη: PLACEMENT στη ΒΙΟΧΑΛΚΟ με τις τιμές στα τωρινά επίπεδα δεν μπορεί να γίνει. “Τζάμπα” ο όμιλος δεν δίνει τα χαρτιά του… Πρέπει να ανέβει σημαντικά η τιμή της μετοχής για να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο.

 • ΤΟ PLACEMENT θα γίνει -όταν το αποφασίσουν- σε θυγατρική εταιρεία κι αυτό για να μπορέσει να εισέλθει στο Club των 25. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ του ομίλου είναι η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, δηλαδή η ΕΛΒΑΛ. Κάτι που γράφαμε κι από άλλα μετερίζια εδώ και πολλά, πολλά χρόνια σε εποχές παντοδυναμίας των Σιδενόρ και Χαλκόρ.
 • ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ:Της… μοδός και δεν θα μπορούσε να έλλειπε ο όμιλος από το… πάρτι. Μπορεί να μην υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στον ορίζοντα, αλλά όταν κι αν γίνει δεν θα αφορά την μητέρα…
 • ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Οι πωλήσεις της Ελβάλ στις ΗΠΑ αντιστοιχούν περί το… 5% του συνολικού κύκλου εργασιών της.
 • ΜΕΣΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ (150 με 500 εκατ. ευρώ)

!CENER: Ήταν μία καλή εφεδρεία-ευκαιρία όταν έτρεχαν τα άλλα κι αυτό τα κοίταζε από τα χαμηλά των 1,0800-1,1000 ευρώ πριν λίγες μόλις ημέρες

!ΚΡΙ ΚΡΙ-απάντηση: Με τον ρυθμό που τρέχει η κερδοφορία του ομίλου, τα εξαιρετικά προιόντα του και την εν δυνάμει περαιτέρω δυναμική του δικαιολογείται το premium που απολαμβάνει. Μέσα σε 7 συνεδριάσεις κέρδισε άλλο ένα ολόκληρο ευρώ, ανεβάζοντας καθημερινά το ιστορικό της υψηλό. Απλά, δεν υπάρχει…!!!

!ΔΕΗ: Τα πάντα θα κριθούν από το τι έχουν μέσα στο μυαλό τους για την δική της περίπτωση. Τραγικό ανέκδοτο εννοείται η όλη συμπεριφορά της, θυμίζει γενικά ένα μπάχαλο κακοδιοίκησης και ζαμανφουτισμού. Και ας είναι – υποτίθεται – ελεύθερη ιδιωτική επιχείρηση!

!ΑΤΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Προφανώς δεν ικανοποίησε με το 6μηνο της, αλλά και τα προβλήματα που παραμένουν στο κλάδο της… Μόνον αν υπάρξει ξένο ενδιαφέρον για την μετοχική της σύνθεση θα σηκώσει κεφάλι…

 • ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ (από 50 μέχρι 150 εκατ. ευρώ)

!ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Και ενδιαφέρον να υφίσταται από τον ΟΠΑΠ όπως μας λέτε ότι έγραψε καθημερινή εφημερίδα τι θα αλλάξει εκτός από μία πρόσκαιρη αναλαμπή; Χρειάζεται τεράστια προσπάθεια για να ορθοποδήσει με τα νυν χρηματοοικονομικά της μεγέθη…

!ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: Ανεξάρτητα του τι 6μηνο θα ανακοινώσει η μετοχή της είναι MUST για τα σοβαρά επενδυτικά χαρτοφυλάκια…

 • ΜΙΚΡΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ (από 15 μέχρι 50 εκατ. ευρώ)

!ΑΒΑΞ: Στα 32 εκατ. ευρώ η νυν αποτίμηση του στο ταμπλό σε μία… αποθεωτική κίνηση της… αποθέωσης μετοχικού ακτιβισμού εκ μέρους των κκ μεγαλομετόχων του ομίλου που γράφουν την δική τους ιστορία με… χρυσά γράμματα στο πάνθεον της αντίστοιχης, ελληνικής χρηματιστηριακής ιστορίας.

!ΕΛΤΡΑΚ: Συνεχίζεται η κατηφόρα, με την τιμή της στα 2,0400 και στο -28,4% από την αρχή του 2018 στην κ/φση τώρα των 28,7 εκατ. ευρώ. Από την ημέρα που άλλαξε η κεφαλή της διοίκησης δεν σήκωσε κεφάλι…

!ΚΛΜ-απάντηση: Τι να σας πούμε, με αποτίμηση… 23,3 εκατ. ευρώ; Τόσο αξίζει το καλό της ακίνητο και ακόμα παραπάνω. ‘Ισως και αρκετά μετά την μεγάλη αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας στην περιοχή του οποίου βρίσκεται (ΕΡΜΟΥ)…

 • ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ (μέχρι 15 εκατ. ευρώ)

!ΕΚΤΕΡ- απάντηση: Ταβάνι για την εποχή το υψηλό της προ μερικών εβδομάδων στα 1,2500 με 1,2800 ευρώ. Αργότερα, βλέπουμε…

!ΠΠΑΚ-απάντηση: Η μτχ έπιασε ταβάνι, εξ ου και το stop στην ανοδική πορεία της.

!ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ-απάντηση: Μην περιμένετε και πολλά πράγματα, αφού αν δεν θέλει ή δεν βοηθήσει την μετοχή του ο μεγαλομέτοχος αυτή δεν σηκώνει κεφάλι στον αιώνα τον άπαντα προκειμένου περί του Χ.Α.


ΑΝΑΦΟΡΕΣ – ΑΡΘΡΑ

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ – ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: Η ικανότητα μιας εταιρίας να παράγει υψηλές ταμειακές ροές, της δίνει την δυνατότητα να χτίζει ταμειακά διαθέσιμα σε περιόδους ωρίμανσης και να κινείται πιο γρήγορα σε επίπεδο υλοποίησης επενδύσεων.

• Από την άλλη πλευρά οι ελεύθερες ταμειακές ροές (Λειτουργικές μείον Επενδυτικές) αποτελούν το βασικό εργαλείο αποτίμησης μιας εμποροβιομηχανικής εταιρίας.
• Όσο πιο ισχυρές είναι τόσο μεγαλύτερη είναι η αξία της επιχείρησης.
• Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ακόμα και οριακά ζημιογόνες εταιρίες να έχουν υψηλή αποτίμηση σε εγχειρήματα εξαγορών και συγχωνεύσεων λόγω του δυνατότητας να παράγουν συστηματικές ελεύθερες ταμειακές ροές.Οι ταμειακές ροές είναι ο βασικότερος δείκτης υγείας μιας επιχείρησης. Επίσης η εξέλιξη τους αποτελεί ένα καλό πρόδρομο δείκτη για το τι συμβαίνει αλλά και για το τι πρόκειται να συμβεί στην λειτουργία της εταιρίας την επόμενη χρονιά.
• Όπως πολλές φορές θα έχετε διαβάσει από αυτή την στήλη οι λειτουργικές ταμειακές ροές αποτελούν το οξυγόνο μιας επιχείρησης.
• Ενδεχομένως οι περισσότεροι επενδυτές να προσανατολίζονται στην τελική γραμμή όταν κοιτούν έναν ισολογισμό..
• Ωστόσο οι πιο διορατικοί εστιάζουν περισσότερο στην εξέλιξη των ταμειακών ροών και δη αυτών που προέρχονται από λειτουργικές δραστηριότητες.

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ (2): Το να μελετά κανείς τις ταμειακές ροές σε ελληνικές επιχειρήσεις χρήζει ειδικών ικανοτήτων.
• Και τούτο, διότι η απόκλιση μεταξύ λογιστικής και ταμειακής εγγραφής μπορεί στην Ελλάδα να ξεκινάει από το μηδέν και να ξεπερνά ακόμα και τα τρία χρόνια!
• Το φαινόμενο αυτό σχετίζεται με την φύση της δραστηριότητας της κάθε εταιρίας. Για παράδειγμα εταιρίες όπως ο ΟΠΑΠ, η ΕΧΑΕ ή έχει σχεδόν άμεση καταγραφή του εσόδου ως ταμειακή ροή.
• Στις εταιρίες διύλισης η πώληση προϊόντων στα πρατήρια έχει ταχύτητα είσπραξης 15 ημερών…
• Ενώ σε όσες εταιρίες έχουν μεγάλο βαθμό έκθεσης του πελατολογίου τους σε σουπερ μάρκετ ο χρόνος είσπραξης μπορεί να υπερβεί και τις 100 ημέρες.

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ(3): Οι μεγάλες χρονικές αποκλίσεις στις πληρωμές και τις εισπράξεις είναι ικανές να τινάξουν στον αέρα ακόμα και την πιο κερδοφόρα δραστηριότητα.
• Κάθε επιχείρηση έχει να αντιμετωπίσει περιοδικά σταθερά έξοδα τα οποία έρχονται συστηματικά σε προσδιορισμένες χρονικές στιγμές
• Χωρίς την δυνατότητα σημαντικής μετάθεσης τους σε χρόνο που να αντιστοιχεί ταμειακά με τις πληρωμές όπως π.χ. τις αμοιβές των υπαλλήλων, τα ενοίκια ή το ΦΠΑ.


ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ στο http://grinvest.gr

GR invest.gr

Τιμές Στόχοι 

ΤΙΜΕΣ – ΣΤΟΧΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

CITI GS BOFA MS JPM DB UBS CS WOOD
ΑΛΦΑ 1.87 2.40 1.25 2.10 2.00  2.00  2.70
ΕΤΕ 2.09 2.76 2.89  0.30 2.70  0.38
ΕΥΡΩΒ 0.95 1,03 1.19 1,05  0.78 0.97 1.40
ΠΕΙΡ 2.57 3.25  2.00 2.95  2.70 4.10
ΕΕΕ  28.86 30.84 30.90
ΟΠΑΠ 10.60 11.60
 ΟΤΕ 15.00  13.30 14.00 15.00 14.10 12.90 11.20 10.70
 ΤΙΤΚ 22.90  25.00
ΜΠΕΛΑ 13,50  17.00  16.80
ΜΟΗ 13.50 26.00  20.90 24.00 26.50 25.64
ΕΛΠΕ 5.30 4.89  4.50 8.50 10.15
ΦΦΓΚΡΠ  22.60 20.00
ΜΥΤΙΛ 11.50 13.00
ΔΕΗ 2.38
EXAE 5.40
ΕΛΛΑΚΤΩΡ
ΓΕΚΤΕΡΝΑ
ΤΕΝΕΡΓ
ΛΑΜΔΑ
ΑΡΑΙΓ 6,50 8.70
ΦΡΛΚ 6.74
ΣΑΡ 14.10
ΓΡΙΒ 9.11
ΟΛΠ 24,00

 

NBG SEC EFG SEC PIRAEUS SEC ALPHA FIN IBG EUROXX HSBC  BETA AXIA
ΑΛΦΑ 2.20 1.90 2.36 2.60 2.43  2.57 2.60
ΕΤΕ 3.20  2.20 2.55 0.39  0.35  0.29 0.36
ΕΥΡΩΒ  0.78  0.90 1.22 1.20 1.25 1.19
ΠΕΙΡ 2.50 2.50 4,81 3,90  3.20 4.59
ΕΕΕ  23.00 29.00
ΟΠΑΠ 9.10 10.70 10.80 11.20 13.30 10.80 11.00 9.50
ΟΤΕ 13.50 14.10 12.00  14.35 13.50 15.30 12.10
ΤΙΤΚ  22.00 19.00 24.20 27.00
ΜΠΕΛΑ  18.20 18.00  21.00 17.00  21.00 20.00 16.50
ΜΟΗ 22.20  25.00 22.00 21.90 23.20 24.00
ΕΛΠΕ 9.90  9.30  8.45 8.40 10.00
ΦΦΓΚΡΠ 23.00 22.50 18.20  28.50  22.00 26.00 29,00
ΜΥΤΙΛ 13.50 13.50 14.10 13.20 12.40  13.50 13.30
ΔΕΗ  5.10  4.00 2.50 2.10
EXAE  5.00  4,90 4.80 4.60 6.10
ΕΛΛΑΚΤΩΡ 2,00 3.30  2.00
ΓΕΚΤΕΡΝΑ  3.00 4.70
ΤΕΝΕΡΓ 6.50 7.20 6.50
ΛΑΜΔΑ  8,30 7,80
ΑΡΑΙΓ  10.50 7.40  9.90  10.00  11.25  9.50  10.00
ΦΡΛΚ  6.30 6.50 6.50  7.10 7.60
ΣΑΡ 15.00 7.10
ΓΡΙΒ  10,00 10,70
ΕΥΔΑΠ  5.40 6.30
ΙΝΛΟΤ  1.19 1.20
ΑΝΕΜΟΣ 1.35  2.30
ΚΡΙ 3.70
ΟΤΟΕΛ 32.30
ΠΛΑΙΣ 4.20

 

 • Επεξήγηση Συμβόλων: OP: OutPerform, UP: UnderPerform, OW: OverWeight, EW: EqualWeight, N: Neutral, ACC: Accumulate, H: Hold, R: Reduce
ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2018
Ημερομηνία
Αλλαγής
Οίκος Μετοχή Νέα Τιμή
Στόχος
Νέα
Σύσταση
Προηγ. Τιμή
Στόχος
Προηγ.
Σύσταση
24/09/2018 EFG SEC MOH 25,00 ΒUY 21,80 ΒUY
24/09/2018 GS ΠΕΙΡ 3,25 Ν 3,40 Ν
24/09/2018 GS ΕΥΡΩΒ 1,03 Ν 1,04 Ν
24/09/2018 GS ΕΤΕ 2,76 Ν 2,90 Ν
24/09/2018 GS ΑΛΦΑ 2,45 ΒUY 2,50 ΒUY
24/09/2018 WOOD MOH 25,64 ΒUY 23,78 ΒUY
20/09/2018 ALPHA FIN ΕΥΡΩΒ 0,90 Ν 1,05 Ν
20/09/2018 ALPHA FIN ΠΕΙΡ 2,50 Ν 3,50 Ν
20/09/2018 ALPHA FIN ΕΤΕ 2.55 Ν 3,40 Ν
19/09/2018 PIRAEUS ΕΥΡΩΒ 0,78 Ν 0,81 Ν
19/09/2018 PIRAEUS ΕΤΕ 2,20 Ν 3,00 Ν
19/09/2018 PIRAEUS ΑΛΦΑ 1,90 ΟP 2,29 ΟP
19/09/2018 PIRAEUS ΜΠΕΛΑ 18,00 ΟP 17,00 OP
19/09/2018 PIRAEUS ΦΡΛΚ 6,50 ΟP 6,00 OP
19/09/2018 PIRAEUS EXAE 4,70 N 5,00 N
 18/09/2018  EFG  ΕΛΠΕ 9,3  ΒUY 7,20  ΒUY
18/09/2018 EFG ΠΕΙΡ 2,50 Η 3,80 Η
18/09/2018 EFG ΑΛΦΑ 2,20 ΒUY 2,65 ΒUY
14/09/2018 IBG MOH 23,20 ACC 21,50 ACC
14/09/2018 BOFA ΕΥΡΩΒ 1,19 N 1,17 N
14/09/2018 BOFA ΠΕΙΡ 2,00 UP 3,23 UP
14/09/2018 BOFA ΕΤΕ 2,89 N 3,10 N
14/09/2018 BOFA AΛΦΑ 1,25 UP 1,60 UP
11/09/2018 DB ΕΥΡΩΒ 0,78 Η 0,95 Η
11/09/2018 DB ΠΕΙΡ 2,16 Η 2,90 Η
11/09/2018 DB ΕΤΕ 2,70 ΒUY 3,20 ΒUY
11/09/2018 DB ΑΛΦΑ 2,00 ΒUY 2,50 ΒUY
10/09/2018 CITI ΕΥΡΩΒ 0,95 ΒUY 1,17 ΒUY
10/09/2018 CITI ΠΕΙΡ 2,57 Η 3,99 Η
10/09/2018 CITI ΕΤΕ 2,09 Η 3,20 Η
10/09/2018 CITI ΑΛΦΑ 1,87 ΒUY 2,68 ΒUY
04/09/2018 BOFA MOH 20,90 N 20,10 N
31/08/2018 UBS MOH 24,00 ΒUY 22,00 ΒUY
30/08/2018 WOOD TITK 25,00 ΒUY 27,00 ΒUY
30/08/2018 HSBC ΕΥΡΩΒ 1,25 ΒUY 1,02 Η
30/08/2018 HSBC ΕΤΕ 0,29 Η 0,32 ΒUY
30/08/2018 HSBC ΑΛΦΑ 2,43 ΒUY 2,70 ΒUY
30/08/2018 HSBC ΠΕΙΡ 3,20 Η 3,40 ΒUY
08/08/2018 IBG TITK 19,00 R 22,00 N
07/08/2018 IBG ΙΝΛΟΤ 1,20 ΒUY 1,20 Ν

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.

Print Friendly, PDF & Email