Χ.Α-22/7: Λίγο πριν το κλείσιμο της συνεδρίασης***

@16:30

ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ τους αυτοί που πούλησαν τρομοκρατία – με το γιαλαντζί ντολμά επεισόδιο το οποίο σκηνοθέτησαν και έπαιξαν τρομολαγνικά χθες το μεσημέρι με τις αερομαχίες πάνω από το Καστελόριζο και τις λοιπές μπουρδολογίες τους – την έκαναν και με το παραπάνω.

ΒΛΕΠΕΤΕ, η πλειοψηφία των ελλήνων “επενδυτών” υποφέρει από άκρατο μαζοχισμό, τρέφεται αποκλειστικά με φούμαρα και αναπτύσσεται καταναλώνοντας όλων των ειδών τις μιζέριες και καταστροφολογίες.

ΦΥΣΙΚΑ, δεν δίνουμε δεκάρα τσακιστή για την πάρτη τους ούτε γι αυτούς που επηρεάζονται συμμετέχοντας εν τη αγνοία τους στα υποτιμητικά παιχνίδια τους. Έγκλημα γι αυτούς έτσι και ανεβαίνει το Χ.Α, όργια αντατιμητικής κερδοσκοπίας φαντασιώνονται και ανάθεμα αν ξέρουν ονομαστικα πάνω από 15 άντε 20 εισηγμένες.  Αλλά αφού βρίσκουν, καλά να τους τα κάνουν.

Η ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και πάντα θα φροντίζει να επιβραβεύει όσους την αγαπούν, την παρακολουθούν και την μελετούν εις βάθος. Οι υπόλοιποι – όπως το έχουμε γράψει πολλάκις – δεν έχουν καμμία τύχη. Αποδεδειγμένον άλλωστε και στατιστικώς.


ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ: Καλή σας μέρα Ελληνάρες μου! Λοιπόν τα είπατε όλα στα σχόλια που διάβασα. Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι τούτο. Αφού το τούρκικο σήριαλ με τα μεμέτια το έχουμε δεί τόσες φορές, γιατί κάθε φορά το παίζουμε και το ξαναπαίζουμε; Και εμείς τα χανούμια γιατί το βλέπουμε και το ξαναβλέπουμε;

  • Αν καταλάβατε το χθεσινό επεισόδιο ήταν η γνωστή navtex για σεισμικές έρευνες σε μια περιοχή νοτιοδυτικά Καστελόριζου – νότια Κρήτης και Βόρεια Κύπρου. Και που είναι το παράξενο και έγινε όλος αυτός ο σαματάς;
  • Εντάξει, μας τα έχουν πρήξει χρόνια ολόκληρα με τις διεκδικήσεις τους. Και όσο και αν δεν μας αρέσει ο όρος “αμφισβητούμενα ύδατα” που χρησιμοποίησε η αμερικανική διπλωματία είναι η πικρή αλήθεια.
  • ‘Ετσι ήταν και θα είναι τα νερά αυτά του Αιγαίου για να περιφέρονται οι φρεγάτες και τα αεροπλανοφόρα τους. Αν όντως θέλαμε ένα σαφέστερο καθεστώς γιαΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα θα έπρεπε πριν από όλους να το ξεκαθαρίζαμε με τους τούρκους. Ημουν νιός και γέρασα. (ΥΠΟΓΑ – ΜΙΧΑΛΗΣ- εκηβόλος)

Ε, ΡΕ ΚΑΤΙ ΕΠΕΝΔΥΤΑΡΑΔΕΣ: Ρωτούσαν τους αντικρυστές αν έχει κανένα λόγο που ανεβαίνει σήμερα η ΙΝΤΡΑΚΟΜ!!  

ΤΑΪΣΤΗΚΑΝ για τα καλά σήμερα οι πιστοί της ΠΕΡΦ αφού μπορούσαν και αγόραζαν μέχρι το -9% και τα 3,8400 ευρώ(!!). Αυτές είναι κινήσεις εις βάρος των ελλειποβαρών σε ουσία. Ας πρόσεχαν.

  • ΕΤΕ: Από το -3,2% στο +3,2%
  • ΑΛΦΑ: Από το -3,2% στο +1,9%
  • ΕΥΡΩΒ: Από το -4,2% στο +2,4%
  • ΠΕΙΡ: Από το -4% στο +3%
  • ΛΑΜΔΑ: Από το -0,9% στο +5,4%
  • ΓΔ: Από το -1,2% στο +1%
  • ΔΤΡ: Από το -3,2% στο +2,5%

***ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ στους καθημερινούς αναγνώστες μας και σε κανένα άλλο.