Χ.Α- (19/10/2021): Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά

Ι-Ι-Ι: 

Θα μείνουν… παγωτό και θα κάνει και ψύχρα. Ο πράσινος έγραφε σχετικά πριν λίγες ημέρες, (όταν η αμφισβήτηση έκανε αισθητή – ξανά – την παρουσία της στα ιντερνετικά επιχειρηματικά και κυρίως χρηματιστηριακά στέκια) στη στήλη του τα εξής…

Αν και πράσινος, διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με την Παιανία που αν και… καταπράσινη περιοχή επιλέχθηκε από τον Μέγα Σώκρατες για να εγκαταστήσει τον όμιλο του. Να ξέρετε λοιπόν, ότι είναι αποφασισμένος να τον επαναφέρει ψηλά, πολύ ψηλά.

  • Η δε διάδοχος κατάσταση προπονείται από τον ίδιο προσωπικά σε καθημερινή βάση στον ελεύθερο χρόνο του. (Να ξέρετε ότι πρώτος πάει και είναι αυτός που σβήνει τα φώτα φεύγοντας!!). Δεν μπορούν βέβαια να αγγίξουν -έστω- τις κεραίες του εγκεφάλου του, αλλά αρκεί να τους μεταδώσει ένα 25% της εγκεφαλικής ουσίας του για να συνεχίσουν στα βήματα του όταν εκείνος αποφασίσει να αποσυρθεί.

Στο δια ταύτα λοιπόν, μετά τον πρόλογο:- Ένα από τα “Ι” του θα χαρίσει τέτοιες συγκινήσεις που ούτε καν το φαντάζονται οι νυν επενδυτές-μέτοχοι του αν φυσικά παραμείνουν σταθεροί στην συγκεκριμένη επιλογή τους.

****

ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ: Οταν πριν 2,5 χρόνια σας γράφαμε με το νι και με το σιγμα το πως θα κινηθεί επιχειρηματικά και χρηματιστηριακά η ΙΝΛΟΤ (στα 0,1000 και κάτω) σχολίαζαν στην καλύτερη των περιπτώσεων ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Σε κατ’ιδίαν συζητήσεις άτομα του δικού μου κύκλου και τι δεν μου έλεγαν, ενώ κάποιοι ξερόλες έγραφαν οτι δεν ντρέπομαι που θα γίνω αιτία να χάσει ο κόσμος τα λεφτάκια του!! Τώρα, όχι μόνον δεν θυμούνται τίποτα, αλλά έχουν γίνει λαλίστατοι και της κυρά Κατίνας (συγγνώμη κα Κατίνα μας)… Βέβαια, δεν είναι και η 1η φορά… Χάσαμε τι μέτρημα.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

ΝΤΟΠΛΕΡ: Αποτιμάται σε 6,5 εκατ. ευρώ, τα ίδια κεφάλαια έχουν συρρικνωθεί σε 865 χιλ. ευρώ(!) με τον καθαρό δανεισμό της στα 12 εκατ. ευρώ. Πωλήσεις 7,4 εκατ. ευρώ στο 6μηνο, ζημίες 94 χιλ. ευρώ και ελεύθερες ταμειακές ροές 400 χιλ. ευρώ.

ΙΝΤΡΑΝΤΙΒΕΛΟΠΜΕΝΤ: Είχαμε αναφερθεί προ ολίγων ημερών. Εν αναμονή τώρα της επίσημης ανακοίνωσης της διοίκησης την ΙΝΤΡΑΚΟΜ HOLDINGS, αυτής ντε που θα την βγάλει από το ταμπλό ο Πρόεδρος (και μετά άλλαξε πλευρό).

ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ: Δεν κερδίζει κανείς με το να είναι απόλυτα κάθετος με τις μετοχές της κατηγορίας. Οσοι είναι γνώστες του τι σημαίνει ακριβώς ΑΓΟΡΑ και δεν το παίζουν παντογνώστες και ξερόλες μπορούν να κινούνται ελεύθερα και δημοκρατικά. Ρατσισμός δεν επιτρέπεται ούτε στα χρηματιστήρια. Η κάθε μετοχή έχει την αξία της, έχει την δική της τύχη. Εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν, απλά για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ(Ι): Κανείς δεν είναι εξυπνότερος και πόσο περισσότερον μεγαλύτερος από αυτήν. Το να βγαίνει να ειρωνεύεται, να συμβουλεύει για πράγματα που δεν γνωρίζει ούτε καν κατά την ελάχιστη των προσεγγίσεων και πόσο μάλλον να επηρεάζει άτομα του κύκλου του δεν του περιποιεί καμμία τιμή. Τουναντίον και εκτίθεται ο ίδιος ανεπανόρθωτα αλλά και το κυριότερον ζημιώνει τους δίπλα του επηρεαζόμενους και προφανώς υποδεέστερους αυτού. Και είναι υποδεέστεροι γιατί όχι μόνον δεν έχουν ιδέα (πόσο μάλλον άποψη) αλλά γιατί πείθονται πολύ εύκολα από τις συμβουλές του κάθε παντογνώστη.

ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ (ΙΙ): Και ο μ/μ δεν την συμπαθεί, την αγνοούσε μάλιστα επί σειράν ετών. Οταν όμως οσμίστηκε ψητό, έσπευσε αμέσως να το σερβίρει στους αναγνώστες του υπό αυστηρά συγκεκριμένους όρους και προυποθέσεις.