Χ.Α- 17.01.2022: Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε – Θέμα: Mail γνωριμίας…

  • Θέμα: Mail γνωριμίας…
Καλησπέρα κ.Παπαθεοδώρου!…
Σας στέλνω πρώτη φορά,μιας και πρόσφατα έπεσε στην αντίληψη μου το mail στο οποίο μπορούν να σας στέλνουν οι αναγνώστες του μ/μ…
Δεν είμαι εγκλωβισμένος…ούτε παραπονεμένος…ούτε αναζητώ κάποια συμβουλή σας…
Είμαι όμως γάβρος!!…xexexe!…
Ασχολούμαι με τα χρηματιστηριακά περίπου 25 χρόνια…(από τότε που έγινε η πρώτη διάθεση μετοχών του ΟΤΕ για την είσοδο του στο Ελληνικό χρηματιστήριο)…οπότε για να ασχολούμαι ακόμα…θα πει ότι μου αρέσει η ενασχόληση μου με τα χρηματιστηριακά…θα πει ότι έχω πληρώσει το αντίτιμο για τα απαραίτητα “δίδακτρα”…και έχω μάθει να απολαμβάνω τις γλυκές αλλά και τις πικρές στιγμές του ΧΑΑ…
Με αυτό το mail μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας…να σας εκφράσω την εκτίμηση μου…αλλά και να σας πω ότι σας θαυμάζω για αυτό που κάνετε…(για μένα θα ήταν πολύ ψυχοφθόρο να διαχειριστώ τους ΄Ελληνες “επενδυτές”!!..)
  • Δεν θα ήθελα να σας κρύψω την απαισιοδοξία μου για τις αποδόσεις της φετινής χρονιάς. Αυτό το νιώθω αποκλειστικά και μόνο για γεωπολιτικούς λόγους.Έχω την αίσθηση ότι ένα επικείμενο ξεκαθάρισμα λογαριασμών θα εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο το ενεργειακό κόστος και την οικονομική αβεβαιότητα, και αυτό θα ταρακουνήσει άσχημα τις αγορές. Μακάρι να κάνω λάθος. Εξάλλου δεν μου αρέσει να ομιλώ σαν τον Νουριέλ Ρουμπινί, που συνέχεια βλέπει μελλοντικές καταστροφές!!
Αν και κάνω μια προσπάθεια να αποβάλω τον αρνητικό αυτό προαίσθημα…θα σας ευχηθώ καλή χρονιά…υγεία…και πολλές χρηματιστηριακές επιτυχίες!!…
Με εκτίμηση
Στυλιανός
p.s.
Εκεί στην Alpha Αστικά Ακίνηταπρέπει να ήπιανε το αμίλητο νερό.Μπήκαμε στον τρίτο μήνα αναμονής,και ακόμα δεν μάθαμε ΠΟΙΟΙ και ΠΟΣΑ.
  • Και να είχε free float το χαρτί θα το καταλάβαινα. Αλλά το 92% το έχει η μαμά. Οπότε τι περιμένουν να μαζέψουν?? Τα 500 κομμάτια που κάνει ημερησίως??
Επί 2,5 μήνες δεν μιλάνε και δεν λαλάνε…αλλά ΚΑΠΟΙΟΙ ξέρουν…
  • Δεν υπάρχει ζήτημα πληροφόρησης εκεί??…όλα καλά??…
Και μέχρι πότε μπορεί να το τραβήξουν το έργο χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς??…Κανένα  εξάμηνο, είναι καλά??…
                                        *****  ***** ***** 
Αγαπητέ Στυλιανέ,
Κατ΄ αρχάς, ευχαριστώ για την αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουμε και για τα καλά σου λόγια. Είναι κάτι που δυστυχώς δεν συνηθίζεται -γενικότερα μιλάω, αναφερόμενος σε μη υγιείς νοοτροπίες-, οπότε καλό είναι να το επισημαίνουμε.
  • Είσαι στο χώρο πολλά χρόνια, οπότε έχεις αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία, έτσι ώστε να γνωρίζεις να ελίσσεσαι ανάλογα με τις συνθήκες που κατά καιρούς επικρατούν, και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό.
Σε ότι αφορά τις …ενεργειακές σου ανησυχίες, η εξέλιξη που περιγράφεις ως πιθανή, αλλά απευκταία, θεωρώ ότι έχει μεν πιθανότητες επιβεβαίωσης, αλλά πηγαίνοντας ένα βήμα πίσω, αναλογίσου μήπως όλο αυτό το σκηνικό στήθηκε εκ του πονηρού, έτσι ώστε να εκτοξευθεί το ενεργειακό κόστος. Δεν θα αργήσει πάντως να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
  • Χρηματιστηριακά, αφού επιβίωσες τα δύσκολα χρόνια που πέρασαν, δεν σε φοβάμαι. Συνέχισε να ενημερώνεσαι και να αξιολογείς σύμφωνα με την κρίση σου τις πληροφορίες που λαμβάνεις.
{Όσο για την ομάδα μας, ε, δεν είμαστε και στα καλύτερά μας, η δε εμφάνισή μας χθες ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Aτυχώς, οι υπόλοιποι δεν είναι σε καλύτερη μοίρα. Με πρόεδρο όμως που δεν έχει όραμα και με προπονητή – σκέτο ταβερνιάρη δεν περιμένουμε εδώ και χρόνια απολύτως τίποτα… Τον Θρύλο τον έχει κάνει μαγαζάκι, με αποκλειστικό ενδιαφέρον την τσέπη του… Το μυαλό τους πότε θα τα κονομήσουν από τον τάδε παίκτη κλπ κλπ…}
  • Χάρηκα για την επικοινωνία, στη διάθεσή σου για τυχόν χρηματιστηριακές αναζητήσεις
ΥΓ. Αν και όποτε αποφασίσουν οι ελεγκτικοί θεσμοί να δραστηριοποιηθούν, τότε αυτά τα φαινόμενα θα εκλείψουν. Το πότε βέβαια θα γίνει αυτό, είναι άγνωστο.
  • Μέχρι τότε, δυστυχώς παρεμφερείς με την ΑΣΤΑΚ ιστορίες θα αποτελούν τον κανόνα