Χ.Α- 10.01.2022: Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε

—– Προωθημένο μήνυμα —–

Από: x@@@@@@@@ <@@@@@@@>

Στάλθηκε: Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022, 09:46:09 μ.μ. EET

Θέμα: Καλή χρονιά.

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά.

Ονομάζομαι Αλέκος Π.

Αν και είμαι στο ΧΑΑ πάνω από είκοσι χρόνια το 2021 για πρώτη φορά ασχολήθηκα με μετοχές επιτήρησης. Με ΦΡΙΓΟ και ΙΝΛΟΤ συγκεκριμένα.Έχω ασχοληθεί μαζί τους όταν ήταν δυνατά χαρτιά.

Ο λόγος που μπήκα είναι ότι απογοητευμένος από … σοβαρά χαρτια και κακό χρηματιστήριο, είπα οτι δεν αξίζει να ρισκάρω πολλά χρήματα για μικρό κέρδος αλλά …ίσως αξίζει ρίσκο λίγων χρημάτων για μεγαλύτερο.

Την ΦΡΙΓΟ την διάλεξα μόνος μου σαν σκεψη….γιατί μου κάνουν  εντύπωση οι μεγάλες ροές χρήματος. Σκέφτηκα ότι αν μπορέσει ή θελήσουν να την γυρίσουν σε κερδοφορία έχει μεγάλες προοπτικές. Την ΙΝΛΟΤ για να πω την αλήθεια επιρρεαστηκα από λεγόμενα Αμερική, κλπ….

Από τις δύο πιο άνετα νιώθω με ΦΡΙΓΟ. Η ερώτηση μου είναι εάν μπορείτε και θέλετε….

Πώς σας φαίνεται το αφήγημα μου. Θεωρείτε πιθανό να μπορέσουν να βγουν από επιτήρηση, πράγμα που σημαίνει ότι θα αυξηθούν κατακόρυφα τα κέρδη τους.

Με εκτίμηση

  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αλέκο χρόνια πολλά και ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. 

Το αφήγημα σου είναι εξαιρετικό και σωστό. Φυσικά και τα δύο χαρτιά που επέλεξες είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις και κάθε άλλο παρά συντηρητικές επενδυτικές επιλογές. Η ΦΡΙΓΟ το πιθανότερο είναι φέτος να βγει από την επιτήρηση.

  • Επίσης λειτουργικά  φαίνεται η εταιρία να περνάει σε κέρδη φέτος. Από την άλλη ωστόσο, ο Δαυίδ βασικός μέτοχος της εταιρίας μας έχει εκπλήξει αρνητικά αρκετές φορές, οπότε καλά κάνεις και είσαι μέσα αλλά προσοχή στα τρίμηνα.

Από: S@@@@@ <d@@@@@gmail.com>

Προς: V Pap <osfp044@yahoo.com>

Στάλθηκε: Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022, 06:01:57 μ.μ. EET

Θέμα: Γενικο Σχολιο

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ  κ.ΠΑΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!

  • ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ VIBER, ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ!! ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ…ΕΧΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΘΡ  ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ ΣΧΕΔΟΝ100% …ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΗΡΞΑ..ΑΠΛΗΣΤΟΣ…

  • ΣΤΑ 8,5 ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ…ΕΔΩΣΑ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ 7 ΤΟ 50% ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΕΡΔΟΣ…ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Ή ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ..ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΈΧΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!

AΠΑΝΤΗΣΗ

Φίλε Σπύρο,

Η εταιρία είναι αλήθεια ότι ευνοήθηκε και από το κόστος των πρώτων υλών και το σημαντικότερο από την τιμή του προϊόντος. Δεν αναμένουμε άμεσα αντιστροφή της τάσης αλλά και εσύ με 100% κέρδος δεν θες να… πεταχτείς να δεις κάποιο άλλο χαρτί; Έχουμε επισημάνει μερικά με υπερκέρδη και σούπερ τζάμπα. Πρέπει να μένεις στο ΠΛΑΘ;;;