Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της SingularLogic, Μιχάλης Καριώτογλου

Θρήνο στον επιχειρηματικό κόσμο σκόρπισε η είδηση της αυτοκτονίας του προέδρου της SingularLogic, Μιχάλης Καριώτογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καριώτογλου αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να πέσει σε κατάθλιψη, κάτι που όπως φαίνεται τον οδήγησε στην απόφαση να θέσει τέλος στη ζωή του.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της SingularLogic αυτοπυροβολήθηκε, το πρωί του Σαββάτου, μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό, με τα μέλη της οικογένειάς του να ακούν τον πυροβολισμό και να τον βρίσκουν νεκρό στη συνέχεια.

Ο Μιχάλης Καριώτογλου ήταν πρόεδρος της SingularLogic, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης.

Ήταν κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.

 

 

Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία 63χρονου ανώτατου στελέχους εταιρίας δημοσκοπήσεων  και πληροφορικής, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του χθες στο σπίτι του στο Ψυχικό.

Η αυτοκτονία σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν η οικιακή βοηθός του άνδρα άκουσε τον ήχο ενός όπλου που εκπυρσοκροτεί. Αμέσως έσπευσε στο δωμάτιο του 63χρονου και διαπίστωσε πως το ανώτατο στέλεχος είχε προβεί στην αυτοχειρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως εργαζόταν σε μία από τις πιο προβεβλημένες εταιρίες δημοσκοπήσεων και πληροφορικής, ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους ο  συγκεκριμένος αποφάσισε να προβεί στο συγκεκριμένο απονενοημένο διάβημα.