Αυτή η είδηση σίγουρα δεν άρεσε στην Αθηνά Ωνάση

Ένα δημοσίευμα με τον τίτλο «Αυτό που δεν του χάρισε η Ωνάση θα του το χαρίσει η Ντενίζ» κάνει γνωστό ότι ο Ντόντα και η σύζυγός του κάνουν προσπάθειες για να γίνουν γονείς.

Αυτή η είδηση έκανε την Αθηνά Ωνάση, να περάσει τραγικές ώρες, διότι σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ίδια είχε μείνει έγκυος αλλά το είχε χάσει.

Ντόντα και Ντενίζ, θέλουν να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με ένα παιδί και μάλιστα γι’ αυτό έχουν μιλήσει και στην κόρη του Αλβάρο, ενώ η Ντενίζ δεν κρύβει την ανυπομονησία της να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αθηνά Ωνάση έχει κλειστεί στον εαυτό της και έχει απομονωθεί. Μάλιστα το μόνο που κάνει είναι να μπαίνει στο διαδίκτυο και ν’ αναζητά το όνομα του πρώην συζύγου της για να βλέπει τι γράφουν για εκείνον.

Άλλο δημοσίευμα, υποστηρίζει πως η Αθηνά είναι έτοιμη να πάει να μείνει στην Ελβετία κοντά στον πατέρα και τα αδέλφια της, αφού η σχέση της με τον Τιερί Ρουσέλ έχει αποκατασταθεί.

Με τα λεφτά της Αθηνας Ωναση ετοίμαζε τον χλιδάτο γάμο του ο άπιστος πρώην σύζυγός της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο με την καλλονή σύντροφό του Ντενίζ Σεβέρο.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, με την τελετή και το after wedding party να πραγματοποιούνται μέσα στον επίγειο παράδεισο του «Vila Vita Parc Resort» στην Πορτογαλία, με θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Αθηνά Ωνάση

Εκεί φιλοξενήθηκε τόσο το ζευγάρι, που έμεινε στην πιο πολυτελή σουίτα, όσο και οι καλεσμένοι, που δεν ξεπέρασαν τα 150 άτομα.

Ο 45χρονος Αλβάρο μπορεί στη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του να μην κατάφερε εξαιτίας των αποκαλύψεων περί απιστίας, να διεκδικήσει τα μυθικά ποσά που αξίωνε, της τάξεως των 400.000.000 δολαρίων, ωστόσο εξασφάλισε ένα σημαντικό ποσό πολλών εκατομμυρίων, το οποίο είχε συμφωνηθεί με την κληρονόμο με ειδικό προικοσύμφωνο πριν από τον γάμο τους.

Στόχος του Βραζιλιάνου Αλβάρο ήταν η γαμήλια τελετή με την πανέμορφη δημοσιογράφο να γράψει τη δική της ιστορία στα lifestyle περιοδικά και τα social media, ξεπερνώντας κατά πολύ το σούσουρο που είχε προκληθεί το βροχερό εκείνο βράδυ της 3ης Δεκεμβρίου του 2005, όταν ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της δισεκατομμυριούχου κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση.

Πηγή: athensmagazine.gr