Αυτή είναι η σύζυγος και μητέρα των επτά παιδιών του Σωτήρη Τσιόδρα

Ο πασίγνωστος – πλέον – λοιμωξιολόγος έγινε εξώφυλλο στο “Hello!”.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας κάνει ένα λειτούργημα. Αυτό που κάνει κάθε μέρα στις 18:00 δε μπορεί να χαρακτηριστεί αλλιώς. Μιλάει στον καθένα μας ξεχωριστά και την ίδια στιγμή σε όλους μαζί. Μας ενημερώνει, μας καθησυχάζει και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις για τον κορωνοϊό με ηρεμία και γνώση. Το θέμα είναι ότι έχει μπει τόσο πολύ στην καθημερινότητα μας, που τείνει να γίνει… celebrity.

Τι άλλο να σκεφτούμε όταν τον βλέπουμε εξώφυλλο στο περιοδικό «Hello!» σε μια σπάνια φωτογραφία με τη γυναίκα του; Στο περιοδικό γίνεται αφιέρωμα για την καριέρα και την προσωπική του ζωή. Αναφορά γίνεται και στη σύζυγο του, Μίνα Τσιόδρα, και το διακριτικό ρόλο που έχει στη ζωή του. Μαζί της ο κ. Τσιόδρας έχει αποκτήσει επτά παιδιά. Πρόκειται για μια γυναίκα ιδιαίτερα χαμηλών τόνων που στέκεται διακριτικά στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια. Το ζευγάρι πραγματοποιεί σπάνια επίσημες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά μία από αυτές κατάφερε να εξασφαλίσει το περιοδικό Hello!

Με ανάρτηση στο Instagram, το περιοδικό ενημερώνει για το τεύχος που κυκλοφόρησε προς τιμήν του γνωστού λοιμωξιολόγου. «Ζούμε & αναπνέουμε, όπως όλοι οι Έλληνες, με τους ίδιους φόβους & τις ίδιες ελπίδες. Το Hello!, πιο επίκαιρο από ποτέ, κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο Τρίτη 24 Μαρτίου. Το αυριανό μας τεύχος είναι μια εξ αποστάσεως χειραψία αλληλεγγύης. #μένουμε_σπίτι #hola #hello #internationalmagazine #menoumespiti», αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

  • tsiodras2