… Αυτά για όσους διστάζουν στην πιθανότητα ενός βέτο τώρα!

Ερντογάν: “Η Ευρώπη, θα αντιμετωπίσει προβλήματα τρομοκρατικών επιθέσεων και μετανάστευσης αν εγκαταλειφθεί η νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης.”

  • Στυγνός, ξεκάθαρος εκβιασμός, σε μια προσπάθεια να πατήσει επίσημα πόδι στη Λιβύη ως εγγυητής.

Οι Γερμανοί δέχονται ως ισότιμο συνομιλητή αυτόν τον εκβιαστή-διακινητή της τρομοκρατίας και των μεταναστευτικών ρευμάτων, αποκλείοντας προσχηματικά την Ελλάδα, ακυρώνοντας ως συνήθως κάθε κοινοτική συνοχή, αντιμετωπίζοντας το Λυβικό αποκλειστικά & πονηρά ως διμερές ζήτημα στη βάση των γερμανικών εθνικών συμφερόντων (επενδύσεις σε Τουρκία, Ρωσοτουρκικοί αγωγοί), για να το φέρουν αργότερα προς επικύρωση στα αρμόδια ευρωπαικά όργανα, προσφέροντας τα πάντα στον κατά συρροή παραβάτη του διεθνούς δικαίου Ερντογάν.

Ηδη όπως αναφέρει το στρατιωτικό σκέλος του LNA, πολλοί τρομοκράτες εγκατέλειψαν τη Τρίπολη με κατεύθυνση την Ιταλία και τα ενδότερα της Ευρώπης με τη βοήθεια Τουρκων διακινητών, ενώ ο ISIS καλεί σε συγκέντρωση στη Λιβύη όλους τους μαχητές πιστούς του με τις ευλογίες του Ερντογάν και του Σάρατζ, εκβιάζοντας τους πάντες.

  • Ενας βρώμικος πόλεμος που με πρωτοβουλία του Ερντογάν αξιώνει διεθνή νομιμότητα.
    Η Ελληνική κυβέρνηση άργησε πολύ να αντιδράσει. Τώρα τρέχει διπλωματικά να σώσει ότι σώζεται. Αν όμως αφήσει κάτι τέτοιο να περάσει χωρίς βέτο (αν υπάρξει συμφωνία), τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Image result for ERDOGAN MERKEL PIGS

Η Τουρκία θα μεγαλώσει πολύ και θα ελέγχει όλα τα απέναντι παράλια της Μεσογείου, εκπρόσωπος τρομοκρατών που αξιώνει τον τίτλο του ισότιμου διεθνούς συνομιλητή ως ντε φάκτο ηγετικός περιφερειακός παράγοντας, με εμάς χωμένους στην τρύπα μας ευελπιστώντας ότι δεν θα ζητήσει αύριο να κάνει γεώτρηση και στο… Σύνταγμα.

  • Διαφορετικά, κάθε φορά που θα αντιστέκεται στις απαιτήσεις του, θα έχει να αντιμετωπίσει έναν ανορθόδοξο ακήρυχτο πόλεμο τρομοκρατίας απ αυτούς που ο Ερντογάν γνωρίζει καλά.
  • Αυτά για όσους διστάζουν στην πιθανότητα ενός βέτο τώρα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ