Αυστραλία: Έρευνες για τον εντοπισμό 4χρονης που εξαφανίστηκε από κάμπινγκ

Ένα 4χρονο κοριτσάκι εξαφανίστηκε σε κάμπινγκ της ενδοχώρας στην Αυστραλία και η αστυνομία να καλεί όσους γνωρίζουν οτιδήποτε για την εξαφάνιση να επικοινωνήσουν μαζί της. Το 4χρονο κοριτσάκι ονομάζεται Κλίο Σμιθ και εθεάθη τελευταία φορά στη σκηνή της οικογένειάς της το Σάββατο περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα, στο απομακρυσμένο κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς στο Μακλίοντ, σχεδόν 900 χιλιόμετρα βορείως του Περθ στην Αυστραλία.

Ωστόσο, όταν ξύπνησαν οι γονείς της τα ξημερώματα η μικρή είχε εξαφανιστεί, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Εκτεταμένη έρευνα ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο και σήμερα έφτασε από το Περθ ομάδα με περισσότερους ερευνητές, μαζί με την αστυνομία, τον στρατό και μέλη της κοινότητας που ήδη χτενίζουν τη δύσβατη περιοχή.

«Συνεχίζουμε να επικεντρωνόμαστε στον εντοπισμό των όποιων στοιχείων, έχουμε μαζί μας τους καλύτερους ερευνητές μας, έχουμε τους καλύτερους διασώστες μας μέσω των κρατικών Υπηρεσιών Εκτάκτων Αναγκών. Θα ψάξουμε παντού» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επιθεωρητής Τζον Μάντεϊ.

Η αστυνομία έχει ανακοινώσει λίγες πληροφορίες για την έρευνα και δεν έχει πει τι θεωρεί ότι έχει συμβεί στο κορίτσι, αλλά έχει δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία ενός υπνόσακου, ο οποίος επίσης εξαφανίστηκε από το σημείο που είχε κατασκηνώσει η οικογένεια της μικρής.

«Κάθε ώρα που περνάει με ένα τετράχρονο να κυκλοφορεί μόνο του σε αυτό το περιβάλλον… Είναι πολύ, πολύ ανησυχητικό. Γι’ αυτό φοβόμαστε πολύ» πρόσθεσε ο Μάντεϊ.