Ατελείωτα τα αποθέματα σανού που διαθέτουν!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ – (φυσικά μη κατέχων τα του ελληνικού χρηματιστηρίου και των όσων σε αυτό διαδραματίζονται) καταθέτουμε ορισμένα ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ της περί ου ελβετικής εταιρείας UBS, ευκαιρίας δοθείσης με την χθεσινή έκθεση που ήρθαν για να μας διαφωτίσουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΕΝ ΕΤΕΙ 2010 ή κάπου εκεί γύρω…

Κατά μέσο όρο το Tier I των ελληνικών τραπεζών είναι στο 7,3% -περίπου 50 μονάδες βάσης υψηλότερα των ευρωπαϊκών ανταγωνιστών- οι ελληνικές τράπεζες θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις υψηλές επισφάλειες και στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, χωρίς να προχωρήσουν άμεσα σε αυξήσεις κεφαλαίου.

  • Κατά την εκτίμηση της UBS, η πρόσφατη υποαπόδοση των ελληνικών τραπεζών σχετίζεται με την “προεξόφληση” μεγαλύτερων αυξήσεων κεφαλαίου. Αυτές, αναφέρει ο οίκος, είναι πιθανές στους επόμενους 12 – 18 μήνες, καθώς οι τράπεζες θα επιχειρήσουν να αντεπεξέλθουν στον ανταγωνισμό αλλά και να αντικαταστήσουν τα κρατικά κεφάλαια.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ:

Κατά την εκτίμηση της UBS, η Πειραιώς είναι η καλύτερα κεφαλαιοποιημένη τράπεζα, ακολουθούμενη από τη Marfin. Ο οίκος κάνει ξεχωριστή αναφορά στις συνθήκες που βελτιώνονται, φέρνοντας ως παράδειγμα τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Σε ό,τι αφορά τα σενάρια συγχωνεύσεων, εκτιμάται πως γι’ αυτό είναι αρκετά νωρίς και δεν θα προσφέρει κάτι σε επίπεδο κεφαλαίου. Με αυτό το δεδομένο τα swaps στα Βαλκάνια θεωρούνται πιθανά, καθώς οι τράπεζες είναι ενδεχόμενο να επιδιώξουν να εστιάσουν σε συγκεκριμένες αγορές.

Η τιμή-στόχος για την Alpha Bank είναι στα 9,5 ευρώ (“buy”), για τη Eurobank στα 7,2 ευρώ (“neutral”), για την Πειραιώς 7,8 ευρώ (“neutral”), για τη Marfin 1,4 ευρώ (“sell”) και για την Αγροτική στο 0,9 ευρώ (“sell”).

  • ΕΛΑ ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΚ!!!!!!!!!!!!

*******

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, συγκεκριμένα την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!! ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΥΠΕΡ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ…

  • ΤΟΤΕ που ο μ/μ από άλλα μετερίζια έγραφε στους αναγνώστες τρου… ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΕΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΕΝΤ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ…

OI Aθεόφοβοι ακόμα και με την ALTEC (!!!) είχαν ασχολήθεί δίνοντας και τιμή στόχο στα 3,2000 ευρώ(!!)… Και… τσιμπιόμασταν να δούμε αν ήμασταν ξύπνιοι ή βλέπαμε όνειρα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

ΔΕΝ έχει κανένα νόημα να συνεχίσουμε με αναφορές στις κατά δεκάδες και κατά καιρούς εκθέσεις που δημοσίευαν.

– ΟΥΤΕ πλέον προσφέρουν καμμία υπηρεσία καταθέτοντες απόψεις και εκτιμήσεις που σε μας – τουλάχιστον – ήταν γνωστές και αναμενόμενες ότι θα συνέβαιναν με μαθηματική ακρίβεια πριν πολλά πολλά χρόνια.

  • Ευτυχώς που υπήρχε και ο ΑΝ-αλήτης να μας συμπαραστέκεται ψυχολογικά μη τυχόν και εμείς βλέπαμε εφιάλτες, εφιαλτικά όνειρα και οι άλλοι οι ειδήμονες τα ήξεραν καλύτερα τρομάρα τους… Και μακάρι να είχαμε διαψευστεί, μακάρι να είχαμε ρεζιλευτεί…

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ πιστεύουν ότι ανακάλυψαν την… ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ;

ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ… ΝΑΙ αλλά πολύ αργά, πάρα πολύ αργά για όσους έδωσαν βάση στα γραφόμενα τους.

ΥΓ: Και για να μην κατηγορηθούμε για… μεροληψία…

  • Ναί, δεν είναι μόνον η UBS …
  • Eίναι και τα άλλα κολαστήρια σαν κι αυτή…
  • Απλά, επειδή χθες μας… διαφώτισαν, πήρε η μπάλα αυτούς
  • Και…γλύτωσαν τα υπόλοιπα… ΣΠΙΤΙΑ, τα και ΡΙΧΤΑΔΙΚΑ αποκαλούμενα εδώ και μερικά χρόνια από την στήλη…

Ο μ/μ