Ασύλληπτη κλοτσοπατινάδα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ με αφορμή το… VAR, αλλά…

Χάθηκε ο έλεγχος μια μόλις ημέρα μετά τις ελπίδες… καταλογής που δημιούργησε η συνάντηση των “Big 4” του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Αφορμή ήταν ένα περιστατικό με το σύστημα επανεξέτασης φάσεων VAR κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Λαμίας-ΠΑΟΚ, στον οποίο επικράτησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης με 0-1, με ένα γκολ που αμφισβητείται από τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ. Από διαβολική σύμπτωση -και αυτό αμφισβητείται…- το VAR όπου θα επανεξεταζόταν η φάση… κόλλησε!

  • Ως αποτέλεσμα, το “πυρ” ξεκίνησε με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός, στην οποία υπάρχουν σκληρά λόγια. Αυτό που “χτύπησε” άσχημα σε εμάς, είναι το σημείο που αποκαλεί τον Ιβάν Σαββίδη ως “Ρώσο”. Ο Ποντιακός Ελληνισμός είναι κάτι ιερό και θα έπρεπε να έχει αποφευχθεί η συγκεκριμένη αναφορά και μάλιστα από έναν άνθρωπο -περί αυτού πρόκειται- που εξ όσων γνωρίζουμε, διαθέτει ευαισθησίες για τα θέματα αυτά. Ακολούθησε η απάντηση του ΠΑΟΚ στον ίδιο τόνο…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αναφέρει: “Μόλις ένα 24ωρο μετά την ανούσια συνάντηση που υποτίθεται πως θα έφερνε μία νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση χωρίς κανένα φραγμό.

Πιστεύαμε ότι με την εγκληματική αλλοίωση του αποτελέσματος στο Βόλο, είχαμε πιάσει πάτο. Τελικά, μετά τη σημερινή… τεχνική βλάβη του VAR στη Λαμία, όπου εντελώς συμπτωματικά συνέβη στο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ (όχι ότι χρειαζόταν VAR για κάτι τόσο οφθαλμοφανές), αποδεικνύεται ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μήνες έχει καταγγείλει με ονόματα και στοιχεία το σύστημα που «σκοτώνει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, FIFA, UEFA και Πολιτεία είναι προ των ευθυνών τους. Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντάς το, αγοράζοντας ομάδες με μπροστινό τον ανιψιό του, προσλαμβάνοντας παιδιά και συζύγους δικαστών και διαιτητών, καθώς και αλλοιώνοντας υπέρ του αποτελέσματα ακόμη και με τεχνικές βλάβες του VAR. Ως εδώ! Πάρτε μέτρα άμεσα”.

Η ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ο γηγενής υπόδικος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, Βαγγέλης Μαρινάκης -κατηγορούμενος για τον μισό ποινικό κώδικα- ως είθισται βλέπει τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη ακόμη και στον ύπνο του.

Σήμερα ανακάλυψε ότι ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται πίσω από την τεχνική βλάβη του VAR (προφανώς μέσω κάποιου χάκερ) κι επίσης ανακάλυψε ότι ο Μάτος ήταν σε θέση οφσάιντ!!! Καταλαβαίνουμε ότι την Κυριακή η ομάδα του έχει δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ και πολύ θα ήθελε να μη γίνει αυτό το παιχνίδι.

Ανερυθρίαστα μιλά για στημένο πρωτάθλημα και συμμορία της εξυγίανσης την ώρα που ο ίδιος είναι κατηγορούμενος για κακουργηματική αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων και σύσταση συμμορίας!!! Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζουν να βουλιάζουν στον βούρκο της απομόνωσης. Δεν θα τους σώσουμε από αυτόν τον πνιγμό, ακολουθώντας το ύφος και τη λογικη τους να σπείρουν μίσος παντού, για να έχουν έτοιμη τη δικαιολογία για τον τρίτο χρόνο χωρίς τίτλο.

ΥΓ: Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι μνημείο ντροπής για τους εκατομμύρια Έλληνες Ποντίους προσβάλλοντάς τους βάναυσα με την σκοπίμως απαξιωτική χρήση του όρου “Ρώσου”».