Άρτα: Συνελήφθη ο πατέρας του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε, αφού σκότωσε στο κυνήγι τον θείο του

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το κυνήγι για μια οικογένεια στην Άρτα, καθώς ένας 16χρονος σκότωσε κατά λάθος τον 33χρονο θείο του και, όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί, αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα και να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Άρτας σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η Αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα του 16χρονου καθώς και τον θείο του, αδελφό του πατέρα του. Ο πρώτος κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ο δεύτερος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας, καθώς το όπλο που χρησιμοποίησε ο ανήλικος ήταν δικό του.

Ο έφηβος διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Άρτας με διαμπερές τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο και σοβαρά τραύματα στον αριστερό πνεύμονα. Με τη χειρουργική επέμβαση μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής του οι θεράποντες γιατροί του εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου της Άρτας έδωσε μάχη και με τον χρόνο, ενώ ακόμα και γιατροί που δεν εφημέρευαν έσπευσαν να ενισχύσουν τη χειρουργική ομάδα, ώστε να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος και να σωθεί ο 16χρονος.