Αρνήθηκαν οι αλβανικές Αρχές να χορηγήσουν την άδεια ειδικού σκοπού που είχε αιτηθεί ο Φρέντι Μπελέρης, προκειμένου να παραστεί στην ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου Χειμάρρας.
Σύμφωνα με το himara.gr, η εν λόγω απόφαση ελήφθη σήμερα Δευτέρα, παρόλο που η αλβανική νομοθεσία προβλέπει τη χορήγηση ειδικής άδειας στους κρατούμενους.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ορκωμοσία του εκλεγμένου δημάρχου, που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη (27/6) δεν μπορεί να γίνει χωρίς την παρουσία του.
Το νομοθετικό πλαίσιο της χώρας προβλέπει ότι θα πρέπει να αναλάβει τα καθήκοντά του αντιδήμαρχος, που θα οριστεί από το υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο ελέγχεται στην πλειοψηφία του από το Σοσιαλιστικό Κόμμα, άρα θα είναι υποστηρικτής του Έντι Ράμα.
Παράλληλα, η διαδικασία των ερευνών και των ανακρίσεων για την υπόθεση Μπελέρη συνεχίζεται μέχρι να συμπληρωθεί ο φάκελος και να πάρει η υπόθεσή του τη δικαστική οδό.
* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διαβάσετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.
Ακολουθήστε το mikrometoxos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


